• Etusivu
  • Remontti

Julkisivun korjaustyöt As Oy Savilinnantie 1:ssä on aloitettu

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy, Ormax Monier Oy
Julkaistu 31.07.2012Päivitetty 22.06.2023
2041_993319710_201273113038.jpg

As Oy Savilinnantie 1:ssä on meneillään kerrostalon remontointiurakka. Julkisivuremontin yhteydessä parvekkeiden lasitus ja kaiteet uusitaan.

As Oy Savilinnantie 1:ssä remontointiurakka on aloitettu. Kohteeseen tehdään julkisivuremontti, jonka yhteydessä tehdään parvekkeille lasitus. Kaiteetkin uusitaan. Lisäksi taloyhtiössä vaihdetaan ikkunat ja asennetaan uudet kattotiilet. Omataloyhtio.fi seuraa projektin etenemistä.

Tutustu Lumonin lasituksiin...

2041_993319710_201273113045.jpg

Telineet odottavat pystyttämistä.

Parvekkeiden lasittaminen julkisivuremontin yhteydessä oli taloyhtiölle itsestään selvää. Tarjolla olevista vaihtoehdoista päädyttiin laadukkaisiin Lumonin tuotteisiin.

- Ensimmäisenä vaiheena taloyhtiön lasitushankkeissa on suunnitteluvaihe. Suunnitteluvaiheen tarkoituksena on kartoittaa asiakkaan tarpeet, joiden perusteella suunnitellaan asiakkaalle sopiva tuoteratkaisu. Tämä vaihe toteutetaan joko Lumonin edustajan tai suunnittelutoimiston toimesta. Savilinnantiellä tehdään julkisivuremontti, joten suuunnittelusta myös lasituksen osalta tässä tapauksessa vastasi julkisivuhankkeen suunnittelija Timo Raiski Huura Oy:stä. Kun haluttu toimitussisältö on viimein selvillä, lasketaan investoinnille hinta. Toteutuspäätös hankkeelle tehtiin taloyhtiön yhtiökokouksessa ja päätöksen jälkeen hoidettiin lupa-asiat kuntoon, kertoo Toni Hilliaho Lumonilta.

Toni Hilliaho, Lumon Oy

Toni Hilliaho, Lumon Oy

Savilinnantiellä parvekelasitus päätettiin uusia julkisivuremontin yhteydessä

Lumonin lasitukset ovat mittatilaustyötä

Kun toteutuspäätös ja lupa-asiat ovat kunnossa, lähdetään kohteelle mittaamaan. Parvekelasien asentaminen tapahtuu n. 2 - 3 kuukautta suoritettujen parvekkeiden mittausten jälkeen. Lumon-parvekelasit asennetaan aina koulutettujen Lumon-asentajien toimesta. Tilaajalle järjestetään asennuksesta malliasennus, jolloin hyväksytään asennuksen laatu.

As Oy Savilinnantie 1:n parvekkeet mitattiin kesä-heinäkuun vaihteessa ja asentaminen aloitetaan alkusyksystä.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Ormax Monier Oy
Remontti
ikkunat
parveke
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
20154_43255.jpg
Parvekelasien huolto helposti
Lumon parvekelasitus on tehty kestämään. Hyväkin tuote kaipaa aika-ajoin huolto ja säätöä. Lumon tarjoaa nyt helpon tavan huoltaa ja säätää parvekelasitus toimimaan uuden lailla. Parvekelasien huolto antaa turvallisia ja viihtyisiä lisävuosia parvekkeelle.Tilaa maksuton esite!
20163_45893.jpg
Nyt voit ladata Lumonin uuden suunnittelutyökalukirjaston
Nyt voit ladata Lumonin sivuilta uuden suunnittelutyökalukirjaston, joka pitää sisällään tekniset aineistot, tuotteiden DWG-aineiston, referenssit ja paljon muuta. Kirjasto on helppo ja nopea asentaa omalle koneelle, jonka jälkeen kaikki suunnittelumateriaali on vaivattomasti käytettävissä. Esimerkiksi Lumon-tuotteiden poikkileikkauskuvien hyödyntäminen on nyt entistä helpompaa: valitsette vain haluamanne tuotteen rakennekuvan ja viette sen nappia painamalla AutoCAD-ohjelmaan.Lataa suunnitteluaineisto tästä
20193_56861.jpg
Mistä tietää milloin ikkunat pitää vaihtaa?
Ikkunoiden kunto on monessa kerrostalossa huono tai jopa erittäin huono. Päätöstä ikkunoiden vaihtotyöhön saatetaan kuitenkin pitkittää useastakin syystä. Monesti ajatellaan, että ikkunoiden vaihtoon ei ole vielä tarvetta, "vanhat ikkunat ovat ihan hyvät" tai sitten asukkailla ja isännöitsijöillä voi olla myös mielikuva pitkästä ja hankalasta projektista johon ei kannata ryhtyä.
Parvekelasituksen huoltoa ei kannata väheksyä
Parvekelasitusten huolto on tärkeää – sitä ei kannata väheksyä
Parvekelasitus on tehty kestämään aikaa ja elämää, mutta hyväkin tuote kaipaa tasaisin väliajoin huoltoa ja säätöä. Parvekelasien huolto antaa turvallisia ja viihtyisiä lisävuosia parvekkeelle.
20214_70161.jpg
Vanhan omakotitalon kaupasta voi tulla painajainen
Artikkeli perustuu Markus Talvion luentosarjaan ja on lyhennelmä suuremmasta kokonaisuudesta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton