• Etusivu
  • Remontti

Kaikki taloyhtiösi katolle, turvallisesti ja vaivattomasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 15.04.2019
20194_57361.jpg

Taloyhtiön katto- ja ränniremontti on tärkeää tehdä turvallisuudesta huolehtien sekä tehokkaasti niin, että rakenteet ovat sään armoilla mahdollisimman vähän aikaa. Vesivek on ainoa kattoremonttiyritys, jolla on koko tuotanto- ja toimitusketju omissa – ja 100 %:sti kotimaisissa käsissä. Asiakkaalle se merkitsee turvallisuutta, vaivattomuutta ja laatua.

100 % kotimainen toimitusketju ja paikalliset asentajat

Tuotteemme tulevat suoraan omilta tehtailtamme Pirkkalasta ja Orimattilasta, ilman välikäsiä. Molemmat tehtaat edustavat teknisesti ja tietotaidoltaan alansa huippua. SSAB:n laadukas teräs profiilien raaka-aineena sekä lähes 40 vuoden kokemus tuotekehityksestä takaavat, että tuotteet kestävät suomalaisissa kodeissa ja sääoloissa. Esimerkkinä tuotteittemme korkeasta laadusta on alumiininen Arvo-kouru, joka ei ruostu eikä raidoitu.

Käytämme vain omia, paikallisia asentajia, joiden kanssa asiointi ja kommunikointi on sujuvaa. Kunnia-asiamme on työllistää oman kylän miehiä ja tarjota töitä ympäri vuoden. Kun tilaat remontin yritykseltä, jonka koko ketju on kotimainen ja työntekijät paikallisia, varmistat että veroeurot jäävät 100 %:sti Suomeen. Vesivek on RALA-pätevä yritys ja vuodesta 2011 Isännöintiliiton jäsen.

Käytämme vain omia, paikallisia asentajia, joiden kanssa asiointi ja kommunikointi on sujuvaa.
20194_57377.jpg

Laadun takeena oma palveluketju

Koska koko toimitusketju tuotekehityksestä asennukseen on omissa käsissämme, pystymme kontrolloimaan laatua kaikissa remonttisi vaiheissa. Kattoremontti alkaa aina veloituksettomasta, koulutettujen kattoasiantuntijoidemme tekemästä kuntoarviosta; näin jokaiselle katolle löydetään parhaat ratkaisut. Omille tuotteille ja omalle työllemme pystymme antamaan kunnon takuut: 15–60 vuoden materiaalitakuut sekä 5 vuoden asennustakuun.

Ja kun asioit pitkäikäisen ja kokeneen yrityksen kanssa, tiedät, että takuut ja palvelu toimivat myös tulevina vuosina. Vesivek-asennukselle on ensimmäisenä alalla myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Vesivek on kehittänyt nosturi- ja telineasennukseen perustuvan konseptin, jonka avulla katto saadaan rakennettua säältä suojaan mahdollisimman nopeasti. Tällöin riski kosteuden pääsemisestä kattorakenteisiin on minimoitu.

Taloyhtiön remontissa hallitus ja isännöitsijä ovat osaltaan vastuussa, että kattoremontin työturvallisuudesta on huolehdittu asianmukaisesti. Vesivek käyttää putoamissuojauksena rakennustelineitä, jotka ovat lainsäädännön mukaan ensisijainen ja turvallisin ratkaisu kattosaneerausalalla. Voit siis olla rauhallisin mielin tietäessäsi, että Vesivek-remontissa työturvallisuus on hoidettu parhaalla mahdollisella tavalla.

20194_57378.jpg

Vesivek-remontti on vaivaton

Annamme urakasta kokonaishinnan, joka sisältä kaiken kuntoarviosta asennukseen, ja laskutamme vasta, kun remontti on kokonaan valmis. Remontin alkaessa tuomme tarvikkeet työmaalle tullessamme ja viemme mennessämme. Kun remontti tehdään loppuun yhtäjaksoisesti, taloyhtiönne piha ei toimi viikkokausia varastona.

Valtakunnallisen toimipaikkaverkoston ansiosta palvelu ja työntekijämme ovat lähellä sinua, näin yhteistyö on sujuvaa. Ja jos jotain kysyttävää tai ongelmia ilmenee, sinulla on aina yksi selkeä vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä.

Huomio

Huomio

VESIVEK-KUNTOARVIOLLA HELPOTAT TALOYHTIÖN PÄÄTÖKSENTEKOA

√ Jotta remontin ajankohta ja yksityiskohdat voidaan päättää faktoihin perustuvan informaation pohjalta, tulee katon kunto selvittää tarkasti.

√ Se edellyttää katteen sekä kattotuotteiden, mutta myös välikaton ammattimaista tarkistamista.

√ Vesivekin kattoasiantuntija tutkii katon sekä välikaton kunnon ja esittää kuvin dokumentoidut johtopäätökset nykytilanteesta ja mahdollisista ongelmakohdista yhtiökokouksessanne.

√ Kaikki asianomaiset saavat yhdenmukaisen tiedon sekä asiantuntijamme voi heti vastata esille nouseviin kysymyksiin.

√ Jos taloyhtiönne katolla on kaikki kunnossa, on luonnollisesti tieto myös siitä huojentava uutinen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vesivek Oy
Remontti
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20191_55863.jpg
Talvi on paras aika tehdä taloyhtiön katon kuntoarvio
Vesivekin työmiehet eivät pakkasessa hyydy, vaan kuntoarviot ja remontit pyörivät yhtä lailla talvikuukausinakin. Itse asiassa talvi on mitä mainiointa aikaa tarkistuttaa taloyhtiön katon kunto. Taloyhtiön hallituksen sekä isännöitsijän lainsäädännössä määritellyn huolellisuusvelvoitteen täyttymiseksi kannattaa hyödyntää asiantuntijoita. Kun toimit ripeästi, saat katon kuntoon kevääksi ja voit huoletta ottaa vastaan kevään sulamisvedet ja putoavat lumikuormat.
20105_21716.jpg
Sadevesijärjestelmän kuntokartoitus
Sadevesijärjestelmien oletettu käyttöikä on noin 30 vuotta. Materiaalista ja pinnoitteesta riippuen voi uusiminen tulla ajankohtaiseksi jo aiemminkin. Tavoitteellisen käyttöiän saavuttamiseksi on räystäskourut syytä huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Liasta aiheutuvat rasitukset voivat paitsi vahingoittaa materiaalia myös muuttaa kaatojen suuntaa, jolloin järjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Kuntokartoitus sadevesijärjestelmän osalta on syytä hoitaa hyvissä ajoin.Jätä yhteydenottopyyntö Vesivekille
20111_23936.jpg
Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet kuntoon edullisesti talvella!
Mikäli haluat remontoida sadevesijärjestelmäsi ja kattoturvatuotteesi edullisemmin, voit käyttää talvietua.Talvietu koskee yksityisiä rakentajia/saneeraajia sekä asunto-osakeyhtioissä tehtyjä sopimuksia.Talviedun, -10% saat, kun työ suoritetaan tammi- huhtikuun välisenä aikana ja kauppa on myyjän kanssa sovittu ennen maaliskuun loppua.Haluamme turvata ammattitaitoisten asentajiemme talvityöllisyyden ja romuttaa ajatuksen talvityön vaikeuksista. Talviedusta saat lisätietoa Vesivekin myyjiltä.Jätä yhteydenottopyyntö tästäLue lisää sadevesijärjestelmistä
20187_53873.jpg
Jatka katon käyttöikää vaihtoruuveilla
Valitettavan usein katon kiinnittämiseen käytetyt naulat ja ruuvit ovat katon heikoin lenkki. Niiden huonon kunnon vuoksi vaihdetaan turhan usein koko katto. KINGI® vaihtoruuvi™ on suunniteltu jatkamaan peltikaton kestoikää pellin mukaiseksi.
20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton