• Etusivu
  • Remontti

Lyhennä kylpyhuoneremonttia viikoilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kiilto Oy
Julkaistu 06.06.2017Päivitetty 08.08.2023
20176_49462.jpg

KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmällä saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.

Märkätilojen remontointi mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi projektiksi. Kylpyhuoneen uusiminen vaati toki aina samat työvaiheet vanhojen pintojen ja rakenteiden purkamisesta uusien materiaalikerrosten asentamiseen. Suurin osa ajasta menee kuitenkin erilaisten materiaalien, kuten massojen, tasoitteiden, vedeneristyksen ja laastien kuivumiseen, jotka tahdittavat töiden etenemistä.

Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa nopeasti ja laadukkaasti. KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmä perustuu materiaalikerrosten nopeisiin asennus- ja kuivumisaikoihin, jolloin seuraava työvaihe voidaan aloittaa aikaisemmin. Pikatuotteilla saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.

Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet

Pohjat kuntoon pikamassalla ja tasoitteella

Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Lattian kelluva pintavalu on kävelykuiva noin 1 tunnissa ja vedeneristys voidaan aloittaa jo vuorokauden kuluttua tasoituksesta. Valmiin 10-200 mm paksun rakenteen lopullinen puristuslujuus on > 30 MPa.

Kohteissa, joissa lattialle riittää pelkkä oikaisu ja tasoitus ovat Kiilto Maxirapid Pikatasoite ja Kiilto Pro Easyrapid Pikatasoite parhaita vaihtoehtoja.

Seinien osalta nopea täyttö ja oikaisu onnistuu kätevimmin Kiilto TM DF Pikatäyttömassalla. Pölystä ja irtoaineksesta puhdistettu seinä tasoittuu hetkessä koloista ja epätasaisuuksista. Kerrospaksuudeltaan jopa 70 mm tasoitus on valmis vuorokauden kuluttua asennuksesta. Ohuemmat oikaisut ja ylitasoitukset hoituvat Kiilto SR DF Pikamärkätilatasoitteella, jolloin 5 mm pinta on valmis neljässä tunnissa.

Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Seinien täyttöön ja oikaisuun kannattaa käyttää Kiilto TM DF Pikatäyttömassaa.

Lattiarakenteen toteuttaminen Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla lyhentää kuivumisaikaa selvästi betoniin verrattuna. Seinien täyttöön ja oikaisuun kannattaa käyttää Kiilto TM DF Pikatäyttömassaa.

Suomen nopein vedeneristys – kolme vaihetta

1. Laadukkaan vedeneristyksen pohjana on oikeanlainen tartuntapohjuste. Kiilto PrimerOne tartuntapohjuste käy kaikille vedeneristeille ja se kuivuu nopeasti. Kiilto PrimerOnea voidaan käyttää myös tasoitteiden alla.

2. Märkätilan läpivientien tiivistykseen voidaan käyttää Kiilto Pro XPU liima- ja tiivistysmassaa. Tämä ratkaisu helpottaa ja nopeuttaa urakoitsijan työtä merkittävästi varsinkin haastavissa saneerauskohteissa. Valmiin vedeneristyksen kalvopaksuus voidaan halutessa mitata ultraäänimittarilla vedeneristekalvoa rikkomatta, mikä mahdollistaa kalvopaksuuden mittaamisen useammasta kohdasta niin, että kalvoa ei tarvitse paikkailla uudestaan eheäksi.

3. Kiilto KeraPro vedeneristeen etuna on, että vedeneristyskerrosten välistä kuivumista ei tarvitse odottaa, vaan KeraPron toinen kerros voidaan levittää heti ensimmäisen kerroksen päälle ilman, että ensimmäinen kerros kuivuu työvaiheiden välissä. KeraPro voidaan myös ruiskuttaa korkeapaineruiskulla, jolloin vedeneriste saadaan valmiiksi yhdellä kerralla ja se kuivuu jopa tunnissa laatoituskuivaksi.

Ulko- ja sisäkäyttöön kehitetty Kiilto Keramix tarjoaa nopean vedeneristysratkaisun märkätilojen lisäksi terasseille, parvekkeille sekä esimerkiksi kesäasuntojen pesutiloihin. Pakkastestattu 2-komponenttinen Keramix on laatoitusvalmis jo 2,5 tunnin kuluttua asennuksesta. Pastamaisella koostumuksella Keramixia voidaan käyttää myös alustan tasaamiseen ja sillä voidaan tehdä myös läpivientien tiivistys.

Kiilto KeraPro vedeneriste voidaan ruiskuttaa korkeapaineruiskulla. Näin vedeneriste saadaan valmiiksi yhdellä kerralla ja se kuivuu jopa tunnissa laatoituskuivaksi.

Kiilto KeraPro vedeneriste voidaan ruiskuttaa korkeapaineruiskulla. Näin vedeneriste saadaan valmiiksi yhdellä kerralla ja se kuivuu jopa tunnissa laatoituskuivaksi.

Laatoitus ja saumaus saman päivänä aikana

Kiilto Pikamärkätilajärjestelmään kuuluva Kerapid DF on vähäpölyinen vaihtoehto laattojen nopeaan kiinnittämiseen. Kerapid DF pikasaneerauslaastilla laatoitus on saumattavissa jopa 2 tunnin kuluttua ja kevyttäytteisellä Kiilto Pro Lightfix kiinnityslaastilla 8 tunnin kuluttua seinien ja 12 tunnin lattian osalta.

Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin. Työ käy sujuvasti seinien osalta Kiilto Pro Tile Grout Saumalaastilla ja lattioilla kovemman kulutuksen nopealla Kiilto Pro Floor Tile grout Lattiasaumalaastila.

Saumoihin, joissa vaaditaan joustoa ja elastisuutta on M1-luokiteltu Kiilto Pro Sanitary Silicone oikea valinta. Kiilto Siliconea löytyy kuudessa suositussa värissä: väritön, valkoinen, marmorinvalkoinen, keskiharmaa, tummanharmaa ja hiilenharmaa.

Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet

Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin.

Laattojen saumaus viimeistelee kylpyhuoneremontin.

Kiilto Oy
Remontti
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20071_3232.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
20071_3233.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.Tutustu Kiilto Keramix ulkotilojen vedeneristysjärjestelmään Rakentaja.fi-TV -esityksen avulla.
20074_4758.jpg
Vedeneristäminen
Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle on myönnetty VTT:n Pintarakenteiden Järjestelmäsertifikaatti ja tuotteet täyttävät rakennusmateriaalien M1-päätöluokituksen.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton