• Etusivu
 • Sisustus

Paras massa juuri sinun kohteeseesi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kiilto Oy
Julkaistu 01.02.2018Päivitetty 08.08.2023
20197_58947.jpg

Eri materiaalien liimauksiin ja tiivistyksiin tarvitaan omanlaisensa massa, jonka ominaisuudet on suunniteltu juuri kyseiseen käyttötarkoitukseen. Nyt oikean tuotteen valinta on helpompaa kuin koskaan. Kiilto uudisti liima- ja tiivistemassat samalla tuoden rakentajien saataville aiempaa laajemman tuotevalikoiman. Uudistuksen myötä pakkausten ilme raikastui ja tuotenimet yhtenäistyivät.

Massat kaikkiin kohteisiin

Oikean tuotteen valitsemisesta oikeaan kohteeseen on haluttu tehdä entistä helpompaa. "Kävimme läpi koko liima- ja tiivistemassavalikoimamme niin rakentamisen kuin teollisuuden liiketoiminnan osalta ammattilaisasiakkaan silmin. Pyrimme tunnistamaan tekijöitä, joilla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Päädyimme laajaan yhtenäiseen tuotevalikoimaan, joka mahdollistaa kaikkiin kohteisiin soveltuvien tuotteiden hankkimisen yhdeltä toimittajalta. Uudistuksen ytimessä ovat helppous, selkeys ja valikoiman laajuus", kertoo Kiillon tuoteryhmäpäällikkö Stiina Pasanen.

Tutustu tuotteiden ominaisuuksiin

20197_58945.jpg
Info

Info

Elastisten liima- ja tiivistysmassojen käyttökohteet:

Elastiset liima- ja tiivistemassa ja asennusliimat soveltuvat kiinnittämiseen ja tiivistämiseen ulko- ja sisätiloissa.

 • märkätiloissa läpivientien ja lattiakaivojen liitosten tiivistykset, WC-istuimen kiinnittäminen
 • autojen, veneiden ja asuntovaunujen korirakenneliimaukset
 • listoitusliimaukset
 • rakennus-, eristys-, sisustus- ja akustiikkalevyjen kiinnitykset
 • paneelien kiinnitykset
 • rakenteiden välisten saumojen tiivistykset (seinien sisänurkat, seinän ja katon rajat)
 • sisäpintojen halkeamien korjaukset
 • ikkuna-, ovi- ja jalkalistojen kiinnitykset
 • hyllyjen ja koukkujen kiinnitykset, myös märkätiloissa
 • puun, kiven, betonin, kipsin, metallin, lasin ja useimpien muovilaatujen liimaukset
 • veneliimaukset vedenpinnan yläpuolella
20197_58948.jpg
Info

Info

Minkä massan valitsen?

Jotta onnistut projektissasi, tulee tuote valita huolella. Kohteeseen oikein valittu massa varmistaa kiinnittämisen laadun.

Kiilto Masa Rautaruukin väreissä

Uudet Kiilto Masan värit on sävytetty vastaamaan Rautaruukin vakiovärejä ja mukana valikoimassa nyt myös punainen väri, jonka pääkäyttökohteena ovat mm. pelti- ja tiilikattojen liimaukset ja tiivistykset.

20197_58927.jpg

Lue myös

Kiilto Oy
Sisustus
tapetointi
liimat
kiinnitys
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

2706_277612175_201622210385.jpg
Onnistu tapetin vaihdossa
Seinäpinnat vaikuttavat oleellisesti asumisviihtyvyyteen ja sisustukseen. Tapetinvaihdon myötä tilaan saadaan luotua aivan uudenlaista ilmettä. Jotta lopputulos olisi suunnitelmien mukainen, on siistin työjäljen varmistamiseksi tärkeää panostaa laadukkaisiin tapetointituotteisiin. Onnistumiseen vaikuttaa huolellisen työsuorituksen lisäksi käytettävän seinäliiman ominaisuudet.
20071_3232.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
20071_3233.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.Tutustu Kiilto Keramix ulkotilojen vedeneristysjärjestelmään Rakentaja.fi-TV -esityksen avulla.
20172_48354.jpg
Peltikaton pitkäikäinen kiinnitys
Yksi harhaluulo oli ja on yhä se, että sinkitys ja yksi pintamaalikerros riittää. Näin tehdyistä kattopelleistä maali kuoriutuu ja ruostuminen alkaa, toteaa Jorma Kinnunen.Korroosioon perehtynyt diplomi-insinööri Jorma Kinnunen kehitti 90-luvulla kattopeltien ruostumisongelmaan ratkaisun, josta tuli Pural-pinnoite silloiselle Rautaruukille. Kattojen nopea ruostuminen loppui siihen ja Jorman kehittämästä pinnoitteesta on tullut tämän jälkeen maalattujen kattopeltien uusi standardi. Kattopelleissä on nyt kestävä kolmikerrospinnoite. Jorman työ on tuottanut kestävinä kattoina laajasti näkyvää tulosta niin Suomessa kuin muualla maailmassa.Katon kiinnityksen kateruuveissa sama ongelmaKaikesta tiedosta ja kokemuksesta huolimatta katoille on asennettu ja asennetaan edelleen yhdellä ohuella pintamaalikerroksella maalattuja kateruuveja. Ruuvivalmistajien vakuutteluista ja jopa virheellisestä markkinoinnista huolimatta ne eivät kestä katolla niin kuin niiden kuuluisi. Ne eivät täytä katon kiinnitykselle asetettuja määräyksiä, sillä ne eivät kestä yhtä pitkään kuin kolmikerrospinnoitettu kattopelti. Tämän todisti myös HAMK:n (Hämeen Ammattikorkeakoulu, Ohutlevykeskus) tekemä proheesiotesti.
20178_49900.jpg
Insinöörien kateruuvivalinta omalle katolle
Kesällä 2016 porilainen rakennusalan yrittäjä, insinööri Seppo Kaarnamo huomasi, että hänen valvomallaan kattotyömaalla käytettiin aikaisemmasta poikkeavaa kateruuvia. Kattourakoitsijan työnjohtaja esitteli Kaarnamolle uuden, rakennusmääräykset täyttävän ja ulkokäyttöön ainoana Suomessa hyväksytyn* kateruuvin. Se oli Kingi® . Kateruuvin ominaisuudet vakuuttivat Kaarnamon siinä määrin, että hän halusi sen ehdottomasti omaan tulevaan projektiinsa; ystävänsä, rakennusalalta jo eläkkeelle jääneen Seppo Saarivirran kodin uudelle katolle.
kuvassa seinärakoon on vedetty uretaanivaahtoa tiivisteeksi ja vieressä kolme tytan uretaanivaahtopulloa
Valitse oikea uretaanivaahto oikeaan paikkaan
Pu-vaahto, uretaani, urtsi, pilli- tai pistoolivaahto – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja monta eri käyttötapaa. Tavallisen pilli- tai pistoolivaahdon lisäksi markkinoilla löytyy matalasti turpoavaa, palosuojaukseen suunniteltuja ja liimaamiseen tarkoitettuja vaahtoja. PU-vaahto täyttää raot, on helppo asentaa ja eristää erinomaisesti. Kovettuneen vaahdon tasalaatuisuus takaa erinomaisen kiinnittyvyyden useimmille rakennusmateriaaleilleListauksesta löydät muutamia hyviä vaihtoehtoja Rakennuskemian markkinoimista Tytan- tuotteista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton