• Etusivu
  • Sisustus

Sähkönkilpailutuksessa edulliset hinnat - isännöitsijöille uusi täyttöpohja

Rakentajan toimitus
Julkaistu 30.08.2018
20188_54486.jpg

Rakentaja.fi-palvelussa on järjestetty sähkön hintakilpailutusta siitä asti, kun sähkön ostaminen miltä tahansa Suomessa sähköä myyvältä yhtiöltä tuli mahdolliseksi. Pääsääntöisesti kuluttajille tarkoitettuihin tarjouksiin on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa mahdollista tarttua myös taloyhtiöiden. Tästä syystä teimme uuden sopimuspohjan ajatellen isännöitsijöitä, joilla on useampia taloyhtiöitä hoidettavana. Uusi pohja helpottaa sopimustietojen täyttöä, mikäli haluaa tehdä useammalle taloyhtiölle sopimuksen samaan aikaan.

Tarkista sähkötarjous tästä ja tee taloyhtiölle sopimus... (yksittäiseen asuntoon voi tehdä sähkösopimuksen täällä)

Järjestyksessään 42. sähkön joukkokilpailutuksemme voitto jakaantui viidelle eri sähköyhtiölle. Kilpailu oli jälleen tiukka. Voittajiksi nousivat tällä kertaa Korpelan Energia, Kymenlaakson sähkö, Nordic Green Energy, Oulun Sähkönmyynti ja Pori Energia.

Tarjous on tarkoitettu niille, joiden sähkösopimus päättyy viimeistään 18.12.2018. (Korpelan Energian tarjoukset koskevat niitä, joilla sopimus päättyy 31.12.2018 mennessä). Uudet hinnat astuvat voimaan nykyisen sopimuskauden päätyttyä. Luonnollisesti tarjoukseen voivat tarttua myös ne, joilla on toistaiseksi voimassaoleva sopimus. Tällöin uudet hinnat astuvat voimaan, kun tarjous on ehditty käsitellä ja irtisanomisaika on päättynyt.

Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, pienyritykset kuin taloyhtiötkin. Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A, tuota liittymäkokoa suuremmat kohteet neuvotellaan aina erikseen. Halukkaille on tarjolla myös vihreä vaihtoehto, jonka lisähinta määräytyy tarjouslaskurin valitseman yrityksen hinnaston mukaan, mikäli sellainen tämän tarjouksen yhteydessä on mahdollista valita. Pori Energian ja Nordic Green Energyn sähkö on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä ja on tarjolla ilman lisähintaa.

Info

Info

Sähkötarjouksen ehdot tiivistetysti

  • Sähkön hinta pysyy kiinteänä 24 kuukautta
  • Nykyisen määräaikaisen sähkösopimuksen on päätyttävä viimeistään 18.12.2018
  • Sähkösopimuksia voivat tehdä niin yksityiset kuluttajat, pienyritykset kuin taloyhtiötkin
  • Pääliittymän koko voi olla enintään 3 x 63 A
  • Tarjoushinnat sisältävät alv:n
  • Kaikki mukana olevat yhtiöt tekevät tarvittaessa sopimuksen myös asiakkaan pientuotannosta ylijäävän sähkön ostosta.

Sähkötarjous on voimassa 17.9.2018 klo 24:00 asti.

Tarkista sähkötarjous tästä ja tee sopimuksia...

Lisätietoa sähkötarjouksista Rakentaja.fi-sivustolta...

Ole tarkkana antaessasi tietoja!

Yhteys on salattu joten sivuille tehdyt täytöt eivät pääse vuotamaan ulkopuolisille. Saadut tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

Tarkista että sähköpostiosoitteesi tulee kirjoitettua oikein, sillä sopimusilmoituksesi jälkeen saat sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa vahvistuksen sopimusilmoituksesi vastaanotosta. Jos sitä ei kuulu ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Tarkista myös että Y-tunnuksesi ja taloyhtiön Y-tunnus on ilmoitettu oikein sillä virheellisillä tai puutteellisilla tunnuksilla tehty ilmoitus ei mene sähköyhtiöiden järjestelmässä eteenpäin.

Sähköisin ja lämpimin terveisin

Tapio Näslund

tapio.e.naslund@rakentaja.fi

Rakentaja.fi
Sisustus
sähkö
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20221_74366.jpg
Oletko ostamassa uutta täys­sähkö­autoa? Hae 2 000 euron hankinta­tukea
Tiesitkö, että uuden sähköauton ostaja tai pitkäaikaisvuokraaja voi saada valtiolta 2000 euroa hankintatukea? Aiemmin ostaja sai tuen alennuksena auton myyntihinnasta autoliikkeestä, nyt tuki maksetaan hakijalle tukipäätöksen mukaisesti. Tukea haetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asunto-osakeyhtiölaki ja lain uudistushanke
Asunto-osakeyhtiöihin sovelletaan uutta asunto-osakeyhtiölakia 1.7. 2010 alkaen.Uuden asunto-osakeyhtiölain voimaanpanosta on annettu erillinen laki. Sen 1 §:n mukaan pääsääntönä on, että uutta lakia sovelletaan myös ennen voimaantuloa 1.7.2010 perustettuun asunto-osakeyhtiöön. Samalla on kumottu 17.5.1991 annettu asunto-osakeyhtiölaki (809/1991) siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen.Asunto-osakeyhtiön osakepääoman tulee olla vähintään 2.500 €, joka on jaettava osakkeisiin. Osakkeella ei tarvitse olla nimellisarvoa, mutta se voidaan kuitenkin määrätä yhtiöjärjestyksessä.Tietyn huoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet kuuluvat samaan osakeryhmään. Ellei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin, ovat osakkeet vapaasti ja ilman rajoituksia luovutettavissa edelleen.Osakkaat eivät ole henkilökohtaisesti vastuussa asunto-osakeyhtiön vel-voitteista. Osakas on kuitenkin velvollinen maksamaan yhtiölle yhtiö-vastiketta, jonka määräämisperusteet on merkittävä yhtiöjärjestykseen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Osake ja osakekirja
Asunto-osakeyhtiössä osakkeita on oltava vähintään kolme. Jos osakkeelle on määrätty yhtiöjärjestyksessä nimellisarvo, tulee kunkin osakkeen nimellisarvon olla sama.Osakkeet tuottavat osakkeenomistajalle yhtäläiset oikeudet, jollei asunto-osakeyhtiölaista tai yhtiöjärjestyksen sisältämistä määräyksistä muuta johdu. Osakkeista on annettava osakekirja, joka lain nojalla on painettava hyväksytyssä painolaitoksessa.Monessa vanhemmassa osakeyhtiössä on olemassa osakekirjoja, joita ei ole painettu asunto-osakeyhtiölain tarkoittamassa turvapainossa. Tämä seikka ei tee osakekirjaa mitenkään mitättömäksi eikä sen uusimiseen ole myöskään lakiin perustuvaa velvoitetta.Osakekirja käsittää yhtiöjärjestyksen huoneisto- tai tilaselitelmässä mainitun huoneiston hallintaa koskevat kaikki osakkeet, joten osakekirja on osakeryhmäsidonnainen.Yhtiön perustamisvaiheessa osakekirja saadaan asettaa vain nimetylle henkilölle ja yhtiö voi luovuttaa sen vain osakeluetteloon merkitylle omistajalle. Osakekirjan luovuttaminen osakkeenomistajalle edellyttää, että osakkeenomistaja on maksanut osakkeesta täyden maksun ja että yhtiö tai osakepääoman korotus on rekisteröity.Taloyhtiön osakkeita luovutettaessa osakekirjaan tehdään yleensä siirto-merkintä, jolloin osakekirjan omistusketju on nähtävissä itse osakekirjassa.
20221_74403.jpg
Pientalon sähkövarasto kannattaisi takaisinmaksuajan lyhetessä
Aurinkosähköjärjestelmät yleistyvät nopeasti pientaloissa. Täyden hyödyn aurinkopaneeleista saa irti kotitaloussähkön varastointijärjestelmällä, mutta niiden määrä on suomalaisissa omakotitalokiinteistöissä vielä varsin vähäinen.
20221_74422.jpg
Taloyhtiön matka ympäristö­ystävällisyyteen - näin se eteni Mäntsälässä
Ympäristöystävällisyys ja etenkin ilmastonmuutoksen pysäyttäminen on arkea jo taloyhtiöissäkin. Prosessi voi olla vaiheittainen, ja jokainen parannus auttaa eteenpäin. Mäntsälän Mäntylinnassa halutaan taata puhdas ympäristö myös tuleville sukupolville tekemällä ekologisia valintoja.
ParkCity sähköauton lataus
Sähköautojen latauspisteiden asennus onnistuu helposti ja joustavasti suurempiinkin kohteisiin – Case ParkCity
Sähköautojen latausvalmiuden järjestäminen ei ole ainoastaan taloyhtiöiden kuuma puheenaihe ja tarve, vaan sähköautoille tulee saada virtaa myös muualla kuin kotien läheisyydessä. Suuremmat kohteet, kuten esimerkiksi pysäköintilaitokset, vaativat myös sähköauton latauspisteitä. Tässä artikkelissa tutustutaan ja kuullaan projektin eri osapuolien kokemuksia miten Turun suurimpaan pysäköintilaitokseen, Turku ParkCityyn, asennettiin sähköautojen latauspaikat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton