• Etusivu
  • Remontti

Sileät ja siistit saumat ilman härmevaaraa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kiilto Oy
Julkaistu 04.04.2022Päivitetty 08.08.2023
20224_77620.jpg

Saumalaastin valinnalla on merkitystä, koska tuotteen jäädessä näkyviin sen ulkonäkö on iso tekijä. Usein myös rakenteista tuleva kosteus tuo suoloja pintaan, jolloin saumasta ei tule tasavärinen. Kiilto on tuonut markkinoille ammattikäyttöön soveltuvan Kiilto Pro Core Tile Grout -saumalaastin lattia- ja seinäkäyttöön. Sillä saavutetaan nyt entistä helpompi ja nopeampi yhtenäinen, tasavärinen sauma eikä se sisällä komponentteja, jotka voisivat muodostaa kalkkihärmettä.

Uusi saumalaasti saa kiitosta ammattilaisilta

Entistä käyttäjäystävällisempi ja tasavärisempi saumalaasti on vastannut ammattilaisten tarpeisiin.Saumalaastin kehittämisessä on kiinnitetty erityishuomiota siihen, että tuote olisi mahdollisimman helppo käyttää, ja sen koostumus helpottaisi tasavärisen sauman aikaansaamista.

Kiilto Pro Core Tile Groutin levitysominaisuudet ovat hyvät. Se kovettuu nopeasti ja soveltuu keraamisten laattojen ja kiven saumaukseen sekä lattioissa että seinissä. Eikä silläkään ole merkitystä, onko tila yksityinen, julkinen tai sisällä vai ulkona.

Saumalaasti ei sisällä komponentteja, jotka voisivat muodostaa kalkkihärmettä. On kuitenkin huomioitava, että rakenteissa liikkuva vesi voi kuljettaa mukanaan suoloja. Tällöin sauman pintaan voi jäädä jälkiä veden haihtuessa.

Kiillon uutuustuote on saanut kiitosta ammattilaisilta, että tuote se on lattian laatoituksessa parempi kuin vastaava entinen tuote. Kuivuminen on nopeaa ja laasti levittyy kevyesti lattian päälle. Myös työnjälki on parantunut, saumat ovat sileämpiä ja siistejä.

Asiakkaiden antama palaute onkin ensiarvoisen tärkeää Kiillolle. Sen perusteella tuotteita kehitetään eteenpäin.

Kiilto Pro Core Tile Groutin käyttö on helppoa – katso video

Kiilto Pro Core Tile Grout on erittäin riittoisa saumalaasti. Kiilto Pro Core on tarkoitettu saumanleveyksille 2–12 mm, sauman syvyyden on oltava vähintään 3 mm.

Saumaus voidaan aloittaa 5 h–3 vrk:n kuluttua laatoituksesta (kiinnityslaastista, alustasta ja olosuhteista riippuen). Laasti ei sovellu kohteisiin, jotka ovat jatkuvasti veden alla, kuten esimerkiksi uima-altaisiin.

Edut ja ominaisuudet

  • sisä- ja ulkokäyttöön
  • erittäin riittoisa, 0,3–1,5 kg/m² sauman ja laatan koosta riippuen
  • sauman leveys 2–12 mm
  • Työskentelyaika veden lisäyksestä noin 30–45 min
  • 8 värisävyä
  • ammattikäyttöön
  • 10 kg astia, jossa kaksi 5 kg jauhepussia

Tutustu tuotteeseen >>>

20224_77621.jpg
Kiilto Oy
Remontti
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20176_49462.jpg
Nopea kylpyhuoneremontti
Märkätilojen remontointi mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi projektiksi. Kylpyhuoneen uusiminen vaati toki aina samat työvaiheet vanhojen pintojen ja rakenteiden purkamisesta uusien materiaalikerrosten asentamiseen. Suurin osa ajasta menee kuitenkin erilaisten materiaalien, kuten massojen, tasoitteiden, vedeneristyksen ja laastien kuivumiseen, jotka tahdittavat töiden etenemistä.Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa nopeasti ja laadukkaasti. KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmä perustuu materiaalikerrosten nopeisiin asennus- ja kuivumisaikoihin, jolloin seuraava työvaihe voidaan aloittaa aikaisemmin. Pikatuotteilla saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet
20071_3232.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
20071_3233.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.Tutustu Kiilto Keramix ulkotilojen vedeneristysjärjestelmään Rakentaja.fi-TV -esityksen avulla.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton