• Etusivu
  • Remontti

Unelmien kylpyhuone ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kiilto Oy
Julkaistu 28.09.2021Päivitetty 08.08.2023
20182_51714.jpg

Kylpyhuoneita remontoitaessa pohjatyöt ovat tärkeässä roolissa. Myös tuotteiden valinnalla on merkitystä. Vantaalainen kylpyhuoneremontteihin erikoistunut Blosius on jo pitkään luottanut Kiillon tuotteisiin.

Hyvät pohjatyöt niin urakkatarjouksissa kuin kylpyhuoneissakin

Kylpyhuoneremontti alkaa konkreettisesta suunnitelmasta. Suunnitelmallisuuden tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa. Blosiuksen tarjouksissa on aina havainnekuvat lopputuloksesta sekä yksityiskohtainen selvitys siitä, mitä tehdään ja kuinka kauan työ kestää. Hinta on kiinteä ja siinä huomioidaan esimerkiksi myös putki- ja sähkötyöt. Näin asiakas saa aina tarkan käsityksen, mitä hänen kylpyhuoneensa remontissa tulee tapahtumaan ja miltä remontin jälkeen näyttää.

Kylpyhuoneremontteihin liittyy aina suuria unelmia. Kattavien ennakkotietojen avulla päätös remontista on helpompi tehdä. Uudellamaalla toimiva Blosius kylpyhuoneremontit Oy tekee märkätilojen remontteja kokonaispalveluna niin kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin.

Taloyhtiöiden putkiremonttien toimintatapa on samanlainen kuin kotitalouksien kanssa. Kaikki mietitään etukäteen valmiiksi, konkretisoidaan, havainnollistetaan ja aikataulutetaan. Näin taloyhtiön kokouksissa pystytään tekemään päätöksiä helpommin. Osakkailla on mahdollisuus vaikuttaa oman kylpyhuoneen laatta- ja kalustevalintoihin.

Tärkeää onnistuneessa remontissa on luotettava kumppaniverkosto. Blosius käyttää vain suomalaisia ja pohjoismaisia tavarantoimittajia. Sujuvan remontin kannalta on äärimmäisen tärkeää, että materiaalit ja tuotteet tulevat silloin kun pitää. Pienetkin viivästykset voivat vaarantaa koko urakan aikataulun.

20219_72685.jpg

Kiillon laadukkaat tuotteet ovat luotettavia

Kiilto ja Blosius ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä. Blosiuksen toimitusjohtaja Jaakko Rosti kertoo, että valintaan on vaikuttanut Kiillon tuotteiden korkealaatuisuus ja niiden hyvä saatavuus eli kokonaisratkaisuna paras valinta kylpyhuoneremontteihin. Kiillon asiantuntijat ovat myös hyvin tavoitettavissa, kun tarvitaan neuvoja ja asiantuntija-apua.

Taloyhtiöissä Kiilto tunnetaan hyvin. Taloyhtiön hallituksen kokouksissa ei ole tarvinnut tuotteiden valinnasta enempää keskustella, kun kohteeseen on valittu Kiillon tuotteet.

Kiilto on järjestänyt myös märkätilakoulutuksia Blosiukselle. Koulutuksissa on käyty läpi esimerkiksi muuttuneet määräykset sekä uudet tuotteet.

Kiilto Oy
Remontti
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20176_49462.jpg
Nopea kylpyhuoneremontti
Märkätilojen remontointi mielletään usein työlääksi ja aikaa vieväksi projektiksi. Kylpyhuoneen uusiminen vaati toki aina samat työvaiheet vanhojen pintojen ja rakenteiden purkamisesta uusien materiaalikerrosten asentamiseen. Suurin osa ajasta menee kuitenkin erilaisten materiaalien, kuten massojen, tasoitteiden, vedeneristyksen ja laastien kuivumiseen, jotka tahdittavat töiden etenemistä.Kylpyhuoneremontti on mahdollista toteuttaa nopeasti ja laadukkaasti. KiiltoPro pikamärkätilajärjestelmä perustuu materiaalikerrosten nopeisiin asennus- ja kuivumisaikoihin, jolloin seuraava työvaihe voidaan aloittaa aikaisemmin. Pikatuotteilla saavutettava aikasäästö on päiviä ja parhaimmillaan jopa viikkoja.Katso KiiltoPro Pikamär­kätilajär­jestelmän tuotteet
20071_3232.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
20071_3233.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.Tutustu Kiilto Keramix ulkotilojen vedeneristysjärjestelmään Rakentaja.fi-TV -esityksen avulla.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton