• Etusivu
 • Remontti

Vahvaa pitoa ja luotettavaa tiivistystä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kiilto Oy
Julkaistu 28.05.2021Päivitetty 08.08.2023
20215_70856.jpg

Markkinoilla on paljon erilaisia liimamassoja ja oikean massan valinta voi olla haastavaa. Massaa valitessa kannattaa ottaa huomioon massan ominaisuudet ja kohde, mihin sitä on käyttämässä. Kiillon liima- ja tiivistemassat ovat varma valinta kaikkiin käyttökohteisiin. Mekaanista rasitusta, vaihtelevia sääoloja, kosteutta ja kemikaaleja sietävät massat, ovat ratkaisu niin sisälle kuin ulos.

Hyvä alkutartunta ja laaja käyttöalue

Kiilto Premium Voimaliima omaa erittäin hyvän alkutartunnan sekä sillä on todella laaja käyttöalue. Voimaliima on liuotteeton yksikomponenttiliima. Sen elastiset ominaisuudet kestävät kovia pakkasia ja korkeita lämpötiloja.

Matala käyttölämpötila tekee Kiilto Premium Voimaliimasta monipuolisen vaihtoehdon autojen, veneiden, asuntovaunujen, ja mitä moninaisimpien rakennuskohteiden ja pintojen kanssa. Se tarttuu jopa kosteisiin pintoihin ulkona, ja sietää myös merivettä.

Märkätilojen tiivistemassa

Märkätilassa käytettäviltä tuotteilta vaaditaan erityistä luotettavuutta. Nopeasti sitova, elastinen ja polyuretaanivahvistettu Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassa täyttää rakennusmateriaalin M1-luokituksen, joten se on turvallinen valinta terveen sisäilman kannalta. Tuote ei sisällä PVC:tä eikä liuottimia ja on lähes hajuton.

Kiilto XPU on monipuolinen polyuretaanivahvistettu tiivistemassa, jolla liimaat joustavasti puun, metallien, lasin, kiven ja muovin. Se soveltuu myös saumaukseen ja tiivistämiseen. tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi märkätilalevyjen tiivistykset sekä läpivientien tiivistykset vedeneristämisen yhteydessä Kiillon 1-komponenttisten vedeneristeiden kanssa. Liimamassan elastisuus ansiosta sillä tiivistetyt saumat saavat elää ilman, että niiden mekaaninen lujuus heikentyy. Tuote on lähes kutistumaton ja kuivunut pinta voidaan maalata useimmilla maaleilla.

Universaali liima- ja tiivistemassa

Ulko- ja sisätiloihin sopiva 1-komponenttinen Kiilto Masa Liima- ja tiivistemassa tarttuu kiveen, betoniin, puuhun, lasiin, useimpiin metalleihin ja epoksi- ja polyesteripintoihin. Tiivistyksessä sitä voidaan käyttää märkätilojen läpivienneissä ja lattiakaivon liitoksissa. Ulkotiloissa Masa soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kattoläpivientien ja ikkunanpeltien tiivistykseen. Tiivistyksessä sitä voidaan käyttää märkätilojen saumauksissa ja lattiakaivon liitoksissa.

Kiilto Masa on myös meriveden kestävä ja se sietää myös kemikaaleja, säärasitusta ja UV-säteilyä. NSF-rekisteröityä tiivistemassaa voidaan käyttää tiloissa, joissa käsitellään elintarvikkeita. Masa on lisäksi hyvä valinta mekaaniselle kulutukselle alttiisiin liikuntasaumauksiin.

Kiilto Masaa saat kahdeksassa eri värissä. Katso värit tästä!

Info

Info

Kiillon liima- ja tiivistemassojen käyttökohteita:

 • kivi- ja betonipinnat
 • rakennuslevyt ja listat
 • lasi- ja muovipinnat
 • hitsaussaumat
 • eri materiaalien liitoskohdat
 • rakenteiden tiivistys
 • märkätilojen läpivientien tiivistys
 • vaativien sääolojen käyttökohteet
 • merivedelle ja kemikaaleille alttiit kohteet
 • mekaaniselle rasitukselle altistuvat saumat
Kiilto Oy
Remontti
huoneisto
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20071_3232.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.
20071_3233.jpg
Kiilto Keramix
Kiilto Oy on tuonut markkinoille Kiilto Keramix -vedeneristysjärjestelmän, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin: asuntojen märkätilat, parvekkeet, terassit, mökkisaunat...Kiilto Keramix on kaksikomponenttinen tela/sivellinlevitteinen vedeneristysmassa kylpyhuoneiden, saunojen ja vastaavien märkätilojen lattia- ja seinäpintojen vedeneristyksiin ennen laatoitusta. Se soveltuu myös ulkokäyttöön yhdessä läpivienteihin ja saumakohtiin asennettavien butyylivahvikkeiden kanssa.Kiilto Keramix vedeneristeelle on myönnetty VTT Pintarakennejärjestelmäsertifikaatti VTT-C-690-06. Lisäksi se kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.Tutustu Kiilto Keramix ulkotilojen vedeneristysjärjestelmään Rakentaja.fi-TV -esityksen avulla.
20074_4758.jpg
Vedeneristäminen
Vedeneristys on tärkeä osa märkätilojen rakennetta. Sen tehtävä on estää veden haitallinen tunkeutuminen rakenteeseen kun rakenteen pinta kastuu. Kiilto vedeneristysjärjestelmälle on myönnetty VTT:n Pintarakenteiden Järjestelmäsertifikaatti ja tuotteet täyttävät rakennusmateriaalien M1-päätöluokituksen.
201611_47773.jpg
Taloyhtiöiden päättäjät - onko injektointi tuttua?
Eskon Oy on pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suorittaa mm. betonirakenteiden vesivuoto-, letku-, ja halkeamainjektointeja pitkällä kokemuksella. Eskon Oy on tehnyt erilaisia injektointitöitä jo vuodesta 1988 lähtien.Injektointimenetelmiä on useita. Injektoimalla voidaan kunnostaa esimerkiksi betonihalkeamia, vesivuotoja ja tiiliseiniä. Olemassa olevien betoni- ja tiilirakenteiden kunnostaminen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin vanhan purku ja uuden rakentaminen. Eskon on tehnyt injektointeja mm. parkki-, auto- ja uimahalleihin sekä kunnostaneet asuintalojen parvekkeita.
20218_71950.jpg
Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen
Vieser Line on ainoa kotimainen linjalattiakaivo. Sen innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen. Upean designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton