• Etusivu
  • Isännöitsijä

Viikoittainen verkkolehti

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.03.2011
20113_24745.jpg

Verkkolehti ilmestyy torstaisin!

Viikottainen Omataloyhtiö.fi-verkkolehti

Omataloyhtiö.fi -verkkolehti on palvelun yhteenkokoava osa, joka toimitetaan viikoittain veloituksetta suoraan jäsenistön sähköposteihin. Lehti sisältää teeman mukaisesti artikkeleita peruskorjauksista, palveluista sekä hankkeista joita on syytä pohtia kulloisenkin peruskorjausksen yhteydessä.

Sähköpostiin toimitettava verkkolehti sisältää artikkelien otsikot ja lyhyen kuvauksen sisällöstä. Varsinainen artikkeli löytyy Omataloyhtiö.fi -palvelun pääsivulla olevasta verkkolehden näköiskopiosta.

Verkkolehden levikki kasvaa jatkuvasti. Lukijat koostuvat tietysti taloyhtiöden hallituksista, isännöitsijöistä sekä huoltoyhtiöistä, mutta mukana on runsaasti myös alan muita ammattilaisia sekä taloyhtiöiden osakkaita.

Laaja sisältö


Verkkolehti sisältää 1-3 pääartikkelia ja niiden lisäksi esillä on joka toinen viikko vaihtuvan teema. Teemoitus sisältää taloyhtiöitä koskettavat merkittävät peruskorjaukset sekä vuoden aikaan nähden ajankohtaisia aiheita. Teemassa on aiheen laajuuden mukaan 4-12 artikkelia. Teema-artikkelien loppuun lisätään myös linkki kunkin aihepiirin tuotemappiin, josta voi etsiä lisätietoa aiheesta.
Isännöitsijä
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20113_24745.jpg
Ilmainen verkkolehti
Viikottainen Omataloyhtiö.fi-verkkolehtiOmataloyhtiö.fi -verkkolehti on palvelun yhteenkokoava osa, joka toimitetaan viikoittain veloituksetta suoraan jäsenistön sähköposteihin. Lehti sisältää teeman mukaisesti artikkeleita peruskorjauksista, palveluista sekä hankkeista joita on syytä pohtia kulloisenkin peruskorjausksen yhteydessä.Sähköpostiin toimitettava verkkolehti sisältää artikkelien otsikot ja lyhyen kuvauksen sisällöstä. Varsinainen artikkeli löytyy Omataloyhtiö.fi -palvelun pääsivulla olevasta verkkolehden näköiskopiosta.Verkkolehden levikki kasvaa jatkuvasti. Lukijat koostuvat tietysti taloyhtiöden hallituksista, isännöitsijöistä sekä huoltoyhtiöistä, mutta mukana on runsaasti myös alan muita ammattilaisia sekä taloyhtiöiden osakkaita.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Taloyhtiön vastuu liukastumisista?
Voiko taloyhtiö olla korvausvelvollinen osakkaalle, asukkaalle tai vieraille pihan liukkauden johdosta tapahtuneesta tapaturmasta kun yhtiökokokouksessa on päätetty lumitöiden teosta talkoilla vai onko tällaisessa tilanteessa jokainen omillaan ja oman vakuutusturvansa varassa?
20213_69608.jpg
Älykäs energia­ratkaisu ei ole putki­remontin suuruinen ponnistus
Suurin osa asuinkiinteistön kustannuksista syntyy käyttövedestä, käyttöveden lämmityksestä ja jätevedestä. Koska vesi on kallista, on kannattavin energiainvestointi veden säästäminen. Usein luullaan älykkäiden energiaratkaisuiden olevan putkiremontin suuruinen investointi taloyhtiölle. Onko tosiaan näin?
20189_54769.jpg
Varmaa ja huoletonta kaukolämpöä ilman investointia
As Oy Espoon Nuottatie 2:ssa lämmönjakolaitteet uusittiin syyskuun alussa Fortumin uudella Liisi-palvelulla. Näin kaukolämmityksen valinta ja uusiminen käytännössä tapahtuivat.
202012_67781.jpg
Persoonalliset ja modernit parvekejulkisivut silkkipainolaseilla
Asutteko vanhassa kerrostalossa, joka on rakennettu 1960- ja 70-luvulla? Ovatko parvekejulkisivut päivityksen tarpeessa? Parvekelasitus voidaan asentaa myös iäkkäämpiin kiinteistöihin, tällöin vanhankin parvekkeen saa viihtyisäksi ja parvekkeen käyttöikää pidentää. Helsingin Kontulassa sijaitseva kerrostalo koki näyttävän muodonmuutoksen parvekelasituksen myötä.
20146_39584.jpg
Neljä vuotta sitten tehty sisäilmaremontti kannatti
Neljä vuotta sitten kerroimme Asunto Oy Kluuvinahteessa toteutetusta sisäilmaremontista. Mitä espoolaiseen rivitaloyhtiöön kuuluu ja miten korvausilmaventtiilien asennus on vaikuttanut asukkaiden elämään?Tästä lähdettiin liikkeelle

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton