• Etusivu
  • Remontti

Icopal Katto Oy, huoltopalvelut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 15.11.2011
201110_28152.jpg

Asiantuntijapalvelut

- Vuotokorjaukset, pikapalvelu 2 h sisällä ilmoituksesta
- Kattokuntotarkastukset
- Kattokuntotutkimukset
- Lakisääteiset savunpoistoluukkujen tarkastukset, koestukset, asennukset ja huollot
- Kosteusmittaukset ja kuivatuspalvelut
- Lumikuormien riskikartoitukset ja lumenpudotuspalvelut
- Vesi- ja kosteuseristystyöt
- Kausihuollot ja huoltosopimukset

Tuki- ja lisäpalvelut

- Kattoturvatuotteiden kartoitus, huolto, korjaus, myynti ja asennus
- Korjaus-/kustannussuunnitelmien laadinta
- Rakenneavaukset
- Saatto- ja vastuskaapeleiden tarkastukset, korjaukset ja asennukset
- Viemärilinjojen endoskooppikuvaukset
- Vesipainekokeet
- Suunnittelupalvelu: vesikatto tarjousasiakirjojen laadinta
- Asiantuntijalausunnot
- Lämpökamerakuvaukset
- PTS = Pitkäntähtäimen suunnitelmat

201111_28639.jpg
201111_28640.jpg
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20212_68777.jpg
Seinäpuhallus­laitteilla huomattavia säästöjä ilmastointi­remonttiin
Huoneistokohtaisen ilmanvaihdon voi toteuttaa helposti sekä uusiin että vanhoihin kerrostalokohteisiin ja korkeisiin rakennuksiin. Toteuttamalla ilman sisäänoton ja ulospuhalluksen huoneistokohtaisella seinäpuhalluslaitteella, hormitilan säästö on huomattava kustannustekijä uudisrakennuksissa. Saneeratuissa kerrostaloissa vanhat poistoilmareitit voidaan hyödyntää muuhun talotekniikkaan.
20236_82063.jpg
Osakkaan ilmoitusvelvollisuus kosteusvauriossa?
Millainen on osakkaan ilmoitusvelvollisuus kosteusvauriossa? Missä ajassa ilmoitus on taloyhtiölle annettava? Kenen on todistettava, ettei ilmoitusvelvollisuutta ole laiminlyöty?Case:Asumattomassa huoneistossa on huomattu vesivahinkoja kattovuodon takia. Asia huomattiin, vasta kun vierekkäisestä asutusta huoneistosta tuli ilmoitus taloyhtiölle. Tapauksessa vahingot ovat mahdollisesti sattuneet jo kauan ennen kuin ne on asumattomassa huoneistossa huomattu. Lisäksi kahdessa vierekkäisessä huoneistossa on hyvin suuret erot kosteusvaurion laajuudessa. Onko yhtiö velvollinen korjaamaan huoneiston sisäpinnoille aiheutuneet vahingot? Tapausta monimutkaistaa se, ettei ole tietoa onko asunnossa pidetty peruslämpöä vai ei. Kenellä on todistusvastuu tästä?
20203_63606.jpg
Tiilikatolla suojaat kotisi kaikissa sääolosuhteissa
Rakennuksen katolta vaaditaan suojaa, pitkä ikäisyyttä, kestävyyttä sekä ulkonäköä. Sään kesto on nykypäivänä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Ilmastonmuutos on rankkaa rakennuksilla ja se onkin huomioitava niitä suunniteltaessa ja remontoitaessa.Ilmastonmuutoksen myötä sateet lisääntyvät varsinkin talvella. Etelässä sateet tulevat useimmiten vetenä ja pohjoisessa lumena. Myös rankat myrskyt puuskaisine tuulineen lisääntyvät sekä helleaallot kesäisin. Katon pitää pystyä mukautumaan kaikkiin näihin vaativiin sääolosuhteiden muutoksiin menettämättä toimivuuttaan. Ekologinen tiilikatto kestää niin tuiskut kuin tuuletkin. Kunhan tiilikatto on asennettu ammattitaidolla, niin siitä saadaan jopa 70 vuodeksi toimiva katto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton