• Etusivu
  • Remontti

Helppoa ripustamista, kestävää seinäpintaa ja säästöä huoltokustannuksiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc
Julkaistu 03.08.2016Päivitetty 27.05.2020
20205_64953.jpg

Kukapa ei haluaisi kotiinsa iskunkestäviä seiniä, joihin voi ripustaa vapaasti!

Kipsilevyn etuja unohtamatta

Lapset ottavat sählymatsin eteisessä ja raskas hylly pitäisi kiinnittää seinälle tukevasti. Kukapa ei haluaisi kotiinsa iskunkestäviä seiniä, joihin voi ripustaa vapaasti! Näihin tarpeisiin vastaa uutuuslevy Gyproc Habito®, joka antaa tavallisen kipsilevyn tapaan myös tehokkaan ääneneristyksen ja paloturvallisuuden.

Kipsilevyn edut rakentamisessa ovat selvät: muunneltavat tilat sekä erinomainen ääneneristys ja paloturvallisuus. Nyt myös helppoon ripustamiseen ja erityisen kestävään seinäpintaan on uusi ratkaisu, Gyproc Habito®. Levyn voi helposti yhdistää muihin kipsilevyihin, koska niiden paksuus on sama, 12,5 mm.

Ripusta helposti

Levy soveltuu kodin monille pinnoille kuten tavallinenkin kipsilevy, mutta erityisesti se sopii seiniin, joissa kaivataan hyviä ripustusominaisuuksia, kuten autotalli, keittiö ja tekniset tilat tai vaikkapa olohuoneen TV-seinä. Levyyn voit ripustaa jopa 40 kg ripustuskuormia tavallisen puuruuvin varaan. Näin asukkaan ei tarvitse miettiä runkotolppien sijaintia ja rakennusvaiheessa ei lukita asunnon sisustusmahdollisuuksia.

Habito kannattelee myös keittiön kaapit

Rakenna kestävästi

Kestävä seinäpinta säästää rahaa, aikaa ja hermoja. Gyproc Habito® -levyn iskunkestävyys on jopa 10-kertainen tavallisiin kipsilevyihin verrattuna. Vuosia uudenveroisena säilyvä seinäpinta säästää huoltokustannuksia.

20168_47097.jpg

Hyvinvointia asukkaille

Kipsilevyillä voit saavuttaa hyvän ääneneristävyyden, jäykistyskapasiteetin ja paloturvallisen kodin. Hyvin äänieristetyssä kodissa äänet eivät kanna naapurista. Kuten muillakin Gyproc-levyillä, myös Habito®-levyllä on M1-sisäilmaluokitus. Valitsemalla M1-merkityt tuotteet luot hyvät puitteet terveelliselle sisäilmalle.

Info

Info

Gyprocilta tukea taloyhtiöille

Gyproc Tekninen palvelu palvelee ammattilaisia Gyproc-tuotteiden ja -ratkaisuiden valintaan, suunnitteluun, asentamiseen ja käyttöön liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Gyproc Järjestelmätakuu takaa, että Gyproc-tuotteet, kuten Gyproc Habito® -levy ja muut Gyprocin ohjeistamat rakennekokonaisuudet ovat yhteensopivia. Gyproc Järjestelmätakuu kattaa Gyproc Käsikirjan mukaiset rakennejärjestelmät 5 vuotta rakennuskohteen vastaanottotarkastuksesta.

Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc
Remontti
sisätilat
porraskäytävät
huoneisto
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20168_47097.jpg
Rakennuslevy, joka antaa uudenlaisia ripustusmahdollisuuksia
Kun kuulet, että on olemassa kipsilevy, joka kestää jopa 40 kg ripustuspainon yhden ruuvin varassa, uskoisitko sitä todeksi? Totta se nimittäin on. Gyprocin valikoimaan kuuluva Gyproc Habito® on markkinoiden kovin rakennuslevy, joka kestää kulutusta ja sallii aivan uudenlaisen tavan ripustaa.
20164_46126.jpg
Huoneakustiikan avulla miellyttävä äänimaailma
Äänitiedettä kutsutaan akustiikaksi. Itse sana "akustiikka" tulee Kreikan kielestä sanasta akoustos, joka tarkoittaa samaa kuin kuulla. Akustiikka on osaltaan myös klassista fysiikkaa. Kun tutkimme värähtelyjä sekä säteilyä, huomaamme, että värähtely muuttuu ilmassa paineenvaihteluksi, joka etenee aaltoliikkeenä alkuperäisen värähtelyn taajuudella. Akustiikasta tuleekin näin tärkeä lähes kaikilla elämänalueilla.Useimmiten akustiikalla tarkoitetaan tilan jälkikaiunta-aikaa tai ääneneristysominaisuuksia. Eri tilojen kohdalla akustiikka jaetaan hyvin helposti vain hyvään tai huonoon, mutta akustiikalla tarkoitetaan kuitenkin kaikkia äänen ominaisuuksia jossakin tilassa. Määrityksiä voidaankin tehdä esimerkiksi puheenymmärrettävyydellä, ilmaääneneristysominaisuuksilla, jälkikaiunta-ajalla tai taustamelutasolla.Tutustu Gyptone-tuotteisiin
20164_46333.jpg
Tee huoltotyöt helposti Gyprocin tarkastusluukkujen kautta
Joskus tulee eteen tarve päästä tutkimaan ja huoltamaan seinärakenteessa olevaa kohdetta. Jotta seinää ei tarvitse rikkoa, tulee kätevänä apuna Gyproc Tarkastusluukut. Gyprocin valikoimaan kuuluvat niin vakioluukut, paloluukut, peltiset push-up luukut kuin myös hiussaumaluukut.
201611_47773.jpg
Taloyhtiöiden päättäjät - onko injektointi tuttua?
Eskon Oy on pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suorittaa mm. betonirakenteiden vesivuoto-, letku-, ja halkeamainjektointeja pitkällä kokemuksella. Eskon Oy on tehnyt erilaisia injektointitöitä jo vuodesta 1988 lähtien.Injektointimenetelmiä on useita. Injektoimalla voidaan kunnostaa esimerkiksi betonihalkeamia, vesivuotoja ja tiiliseiniä. Olemassa olevien betoni- ja tiilirakenteiden kunnostaminen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin vanhan purku ja uuden rakentaminen. Eskon on tehnyt injektointeja mm. parkki-, auto- ja uimahalleihin sekä kunnostaneet asuintalojen parvekkeita.
20152_42215.jpg
Miten kopo-laatta korjataan?
Eskon Oy on injektointikorjauksiin erikoistunut yritys. Eskon Oy korjaa kopo-laattoja, eli alustastaan irti olevia laattoja, kehittämällään menetelmällä. Menetelmän avulla laatat saadaan siististi kiinnitettyä uudelleen alustaansa ilman suurempaa remonttia. Eskon Oy:llä on pitkäaikainen kokemus injektoinnista, vaikka tämä kyseinen menetelmä onkin uusi.
201511_44786.jpg
Erinomainen levyratkaisu remontoijalle
Erityisesti puu- ja kiviseinien uudelleen pinnoitukseen kehitetty Gyproc GSE 6 Remonttilevy Ergo on jokaiselle vanhan kiinteistön remontoijalle tarkoitettu erikoislevy. Levy on helppo käsitellä ergonomisen levykokonsa ja keveämmän painonsa ansiosta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton