• Etusivu
  • Remontti

Lattianalusmatot pitävät veden siellä missä kuuluukin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 26.04.2012Päivitetty 02.04.2013
20124_30621.jpg

Universal-nystyrälevy

Universal-nystyrälevy

Universal-nystyrälevy pitää lattiarakenteet kuivina. Näin home ei pääse hiipimään rakenteisiin, ja huoneilma säilyy terveellisen puhtaana. Universal kestää raskaimmatkin huonekalut. Se vaimentaa tehokkaasti askelten ääniä puu-, parketti- ja laminaattilattioilla, ja tekee lattiasta miellyttävän joustavan. Universalia käytetään betonirakenteisissa puupäällysteisissä lattioissa. Sen avulla voidaan tarvittaessa järjestää tuuletus parketin ja lattiarakenteiden väliin. Universal on materiaaliltaan 0,5 mm paksua, lujaa ja ympäristöystävällistä polypropyleenimuovia. Levyssä on nystyröitä joiden ansiosta betonin ja lattiamateriaalin väliin jää 7 mm:n ilmatila. Järjestelmään kuuluvat saumanauhat, kulmalista ja tiivistysnauha.
Universal on monikäyttöinen tuote ja erinomainen kosteuskatko etenkin maanvaraisten lattioiden parketinalusmateriaaliksi. Universal soveltuu minkä tahansa pintamateriaalin kanssa, kun väliin asennetaan tukeva lastulevy. Universalin avulla voidaan tarvittaessa järjestää tuuletus parketin ja lattiarakenteiden väliin jäävään ilmatilaan.

20124_30622.jpg
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20106_22091.jpg
Ikkunat toimivat lämmityslaitteena
Vantaan Norokujalla ja Norotiellä on kolme 70-luvulla rakennettua taloyhtiötä, joiden ulkovaipat – rappaus, tiilimuuraus ja parvekkeet ovineen – olivat kipeästi kunnostuksen tarpeessa. Tiensä päässä olivat myös ikkunarakenteet, joista tuleva vedon tunne häiritsi asukkaita pahasti. Koska ikkunoilla on tärkeä rooli paitsi asumismukavuudessa myös ilmanvaihdossa ja energiataloudessa, niihin haluttiin panostaa hiukan enemmän.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Yhtiökokouskutsu
Yhtiökokouksen kutsuu koolle hallitus. Kokouskutsu toimitetaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Ellei yhtiöjärjestyksessä ole muuta määrätty, kokouskutsu on toimitettava aikaisintaan kahta kuukautta ja viimeistään kahta viikkoa ennen kokousta.Mikäli yhtiökokouksessa päätetään asian siirtämisestä jatkokokoukseen, siihen ei tarvita eri kutsua paitsi silloin, jos jatkokokous pidetään myöhemmin kuin neljä viikkoa edellisestä kokouksesta.Joissakin yhtiöjärjestyksissä on määräys siitä, että päätös on tehtävä kahdessa yhtiökokouksessa. Tällöin ei kutsua jälkimmäiseen yhtiökokoukseen saa toimittaa, ennen kuin edellinen kokous on pidetty. Jälkimmäistä kokousta koskevassa kokouskutsussa on mainittava ensimmäisen kokouksen päätöksen sisältö.Kokouskutsu on laadittava kirjallisesti. Se on toimitettava jokaiselle osakkeenomistajalle, jonka postiosoite on yhtiön tiedossa. Kutsu voidaan toimittaa myös osakkaan yhtiölle ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.Yhtiökokouskutsussa tulee mainita kokousaika ja –paikka sekä käsiteltävät asiat. Jos kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen muuttamista, tulee kutsussa esittää muutosehdotuksen pääasiallinen sisältö.
20218_72014.jpg
Taloyhtiö investoi liike­huoneistoihin: Joudummeko maksajiksi?
Kiinteistöosakeyhtiö, joka yhtiöjärjestyksen mukaan noudattaa asunto-osakeyhtiölakia ja jossa hoitovastike lasketaan suhteessa 1,5 liikehuoneistot ja 1 asuinhuoneistot yhtiöjärjestyksen mukaan. Yhtiö on investoimassa mittavan rahasumman projektiin, joka kohdistuu vain liikehuoneistoihin.Kustannukset asunto-osakeyhtiölain mukaan on jaettava yhteisvastuun periaatteella, eli 1 / 1,5. Kuitenkin kun investointi on mittava ja ei kohdistu asuinhuoneistoihin, onko mahdollinen joku muu kustannusten jako? Voiko käyttää hyötyperiaatetta jakolaskelmassa esimerkiksi, jos yhtiökokous yksimielisesti niin päättää?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton