• Etusivu
  • Remontti

Lisäturvaa taloyhtiön linjasaneeraukseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 09.02.2023
20212_68540.jpg

Vieser tarjoaa 10 vuoden järjestelmätakuun lattiakaivojärjestelmille, joiden kaikki osat ovat samaa Vieser-tuoteperhettä. Asiakas saa lisäturvan lisäksi varmuuden siitä, että osat sopivat taatusti yhteen, jolloin esimerkiksi vesivahingon riski taloyhtiössä pienenee.

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuoneen lattiakaivojärjestelmältä paljon. Siksi Vieserin kotimaisten lattiakaivotuotteiden valmistuksessa on käytetty vain ensiluokkaisia materiaaleja ja osia. Tuotteiden toimivuus ja vesitiiviys on todennettu standardin mukaisissa tarkoissa ja vaativissa tyyppihyväksyntätesteissä.

Tiesitkö?Vieserin lattiakaivoja on asennettu yli 6 miljoonaa kappaletta. Tuotteita on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1973 alkaen.

Luotettavan valmistusprosessin, tarkan laadunvalvonnan ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Vieserin lattiakaivotuotteet ovat toimintavarmoja ja kestäviä. Vuoden 2020 loppupuolella lanseerattu 10 vuoden järjestelmätakuu lisää turvaa entisestään, sillä se koskee kaikkia Vieserin tuotteita, kun koko lattiakaivojärjestelmässä on käytetty samaa Vieser-tuoteperhettä. Lisäksi lattiakaivon ja vedeneristeen on oltava tyyppikokein yhteensopiviksi todettuja.

"Tuotteidemme toimivuus ja turvallisuus on asiakkaillemme äärimmäisen tärkeää. Vesi on tunnetusti hyvä renki mutta huono isäntä talon sisätiloissa. Esimerkiksi vesivahinkojen vaarat herättävät huolta monissa ihmisissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa ja lisäturvaa järjestelmätakuun muodossa."
Annika Jyllilä-Vertigans, toimitusjohtaja, Vieser
20212_68668.jpg

Luotettava ja helposti asennettava lattiakaivoratkaisutyylistä tinkimättä

Erittäin monipuoliset Vieser One -lattiakaivot, kuten markkinoiden matalin uutuuslattiakaivo, ovat yhteensopivia sekä Vieserin perinteisten kaivonkansien että designkansien kanssa. Uusi extramatala kaivo mahdollistaa esimerkiksi tyylikkään nykyaikaisen linjalattiakaivon ja suurempien lattialaattojen käytön myös monissa vanhoissa kylpyhuoneissa, joissa asennustilan mataluus on aiemmin voinut rajoittaa kaivoratkaisun valintaa kylpyhuoneremonttia tehtäessä.

20212_68542.jpg

Järjestelmätakuu kattaa Vieser-lattiakaivotuotteiden materiaali-, rakenne- sekä valmistusvirheet. Takuun piiriin eivät kuulu asennuksesta, väärästä varastoinnista, huoltotoimenpiteiden laiminlyönnistä tai käytöstä johtuvat virheet, eikä takuu kata myöskään tavanomaista tuotteiden kulumista tai välillisiä kuluja. Kuluttajansuojalain ehtoihin järjestelmätakuu ei vaikuta.

Löydät Vieserin tuotteita Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!


Vieser Oy
Remontti
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20229_79496.jpg
Markkinoiden matalin lattiakaivo linja­saneeraukseen
Linjasaneerauksen yhteydessä on aika laittaa myös kylpyhuoneen lattiakaivon näkyvä osa kuntoon. Vanhaa kylpyhuonetta remontoidessa asennustilan mataluus voi kuitenkin rajoittaa kaivoratkaisun valintaa. Kotimainen lattiakaivojen valmistaja Vieser on vastannut haasteeseen tuomalla markkinoille extra matalan Vieser One -lattiakaivon, joka sopii yhteen sekä Vieserin perinteisten neliökansien että designkansien kanssa. Varmuuden pitävään vesieristykseen tuo sama kiilarengas kuin niin sanotun perinteisenkin lattiakaivon asennuksessa. Koska kaikki Vieserin kaivot ja kannet ovat keskenään yhteensopivia, esimerkiksi suosittu Vieser Line -linjalattiakaivo sopii matalamman kaivoratkaisun ansiosta yhä useampaan vanhaan kylpyhuoneeseen. Tarvetta pakollisten kompromissien tekemiselle kylpyhuoneremontissa on entistä vähemmän.
20213_68959.jpg
Tiesitkö, että lattia­kaivo voidaan sijoittaa turvallisesti nurkkaan?
Vanhoissa taloyhtiöissä kylpyhuoneet ovat tyypillisesti kooltaan varsin kompakteja. Suomessa valmistetut Vieser Corner -lattiakaivot ovat erinomainen valinta erityisesti korjauskohteisiin, joissa niukka lattiapinta-ala halutaan hyödyntää maksimaalisesti.
20214_69876.jpg
Linjasaneeraus tulossa - miksi vanhat lattiakaivot pitäisi uusia?
Vanhoja lattiakaivoja jätetään linjasaneerauksen yhteydessä paikalleen usein säästösyistä, vaikka uusien kaivojen vaihtamisella vältyttäisiin tulevaisuudessa monilta ongelmilta.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton