• Etusivu
  • Remontti

Suojaudu vesivahingoilta

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.10.2018
20169_47429.jpg

Havaitse mahdollinen putkivuoto ajoissa Watectorin avulla.

Pikkuhiljaa tapahtuva putkivuoto ei yleensä herätä huomiota ennen kuin kosteus on päässyt etenemään rakenteisiin asti. Kosteusvaurio onkin salakavala vieras, joka ei välttämättä ilmoita saapumisestaan aikaisessa vaiheessa. Tiesitkö, että jopa puolessa talouksista löytyy kosteusvaurio? – Nyt kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn on kuitenkin kehitetty ratkaisu, joka on kotimainen, Avainlippu-tunnuksella varustettu innovaatio.

Tilaa nyt! Vuoden 2017 loppuun asti ilman toimituskuluja.

Havaitse mahdollinen putkivuoto

Koska vesivahinkojen vuoksi syntyy usein mittavia taloudellisia sekä terveydellisiä haittoja, on ratkaisuksi kehitetty Watector-vesivuotohälytin. Pyrkimyksenä on saada alati kasvava vesivahinkojen määrä laskuun. Täysin uudenlainen vesivuotohälytin koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, jotka on helppo asentaa haluttuun paikkaan.

Watectorin asennukseen et tarvitse erillisiä työkaluja tai asennuskokemusta. Tuotepakkauksessa on mukana kaikki mitä tarvitset: sensorimatto, hälytinyksikkö, paristo hälytinyksikköä varten sekä selkeät asennusohjeet. Sensorimatto itsessään on painettavaa elektroniikkaa ja sitä voidaankin muokata leikkaamalla asennustilan vaatimaan muotoon. Muokattavuus tarjoaakin aivan uusia käyttökohteita.

Watector-vesivuotohälytin on tehty Suomessa.
Watector-vesivuotohälytin on tehty Suomessa.

Kattava suoja

Watector-vesivuotohälytin tarjoaa suojaa laaja-alaisesti, sillä koko matto toimii vesivuotosensorina. Ero perinteisiin vuotohälyttimiin on selkeä. Markkinoilla olevat vuotohälyttimet ovat nimittäin usein niin kutsuttuja täsmähälyttimiä, jotka tarkastelevat pientä alaa. Kooltaan 500mm x 500 mm oleva laajempi kosteuteen reagoiva tarkastelupinta-ala antaakin kattavamman suojan.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan tai käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan, jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan. Esimerkiksi allaskaapiston/astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle.

Watector-sensorikalvoa on mahdollista leikata sinivihreällä reunuksella merkityn alueen kohdalta.
Watector-sensorikalvoa on mahdollista leikata sinivihreällä reunuksella merkityn alueen kohdalta.

Asennuksesta

Sensorikalvo asennetaan tasaiselle alustalle ja siihen voidaan tarvittaessa leikata läpivientikohdat esimerkiksi vesijohtoputkia varten. Sensorikalvo voidaan tarvittaessa kiinnittää haluttuun pintaan käyttäen kaksipuolista teippiä. Mikäli kalvoa on tarvetta leikata monimuotoiseen tilaan, voidaan esimerkiksi kartonkia apuna käyttäen siirtää haluttu muoto kalvolle.

Ennen varsinaista asennustyötä tulee varmistaa, että tila, johon sensori asennetaan, on puhdas. Myös kädet tulee puhdistaa ennen kalvoon koskemista. Varmista, ettei kalvon päällä ole esineitä tai tavaroita – kalvopinnan tulee olla puhdas. Kun sensorikalvo on asennettu, voidaan siihen liittää hälytinyksikkö. Saatavilla olevan jatkokaapelin avulla voidaan hälytinyksikkö asentaa myös etäämmälle sensorikalvosta, esimerkiksi viereisen keittiökaapin sisälle.

Vesivuotohälyttimen ilmoittaessa vesivuodosta voidaan vesivuotokohdan korjauksen jälkeen vesivuotohälytin laittaa taas uudelleen valmiuteen kuivaamalla sensorikalvolla oleva vesi/kosteus pois sekä resetoimalla hälytinyksikkö. Näin Watector on taas hälytysvalmiudessa mahdollisia vesivuotoja vastaan!

Tarkempia tietoja asennuksesta löydät täältä!

Watector vesivuotosensorin toimituspakkauksessa on kaikki mitä tarvitset asennusta varten.
Watector vesivuotosensorin toimituspakkauksessa on kaikki mitä tarvitset asennusta varten.

Katso, miten helppoa Watectorin käyttöönotto on!

Watector-vesivuotohälytin

Watector on vakuutusyhtiöiden suosittelema turvatuote

Usea vakuutusyhtiö tarjoaa etuja Watectorin käyttäjälle.

- IF Vahinkovakuutusyhtiö:
IFin kotivakuutusasiakkailla omavastuuta ei vähennetä, jos kohde on suojattu vakuutusyhtiön hyväksymällä turva- tai hälytyslaitteella ja tämä laite tai sen toiminta on estänyt vahingon syntymistä tai rajoittanut sen määrää.

- Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva:
Turvan kotivakuutuksen asiakkailla omavastuuta ei vähennetä, jos kohteeseen asennettu Watector -turvatuote on oleellisesti vähentänyt vesivahingon määrää.

- Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö:
Käyttäessäsi WATECTOR Vesivuotohälytintä saat 20 %:n alennuksen kotivakuutuksen vuotovahinkoriskin maksusta rakennuksen ja irtaimiston osalta.

Heräsikö lisäkysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle tästä:


Remontti
keittiö
huoneisto
turvallisuus
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

punatukkainen nainen vaaleanvihreässä asussa osoittaa kummenen euron rahatukkua kädessään
Tiesitkö, että voit saada hyvitystä vanhojen kodinkoneiden kierrättämisestä?
Käytetyissä elektroniikkalaitteissa voi olla vielä paljon poweria jäljellä, vaikka sinä et niitä enää tarvitsisikaan. Powerin RePOWER-konsepti on käytetyn elektroniikan myyntiin erikoistunut second hand -palvelu, jonka tarkoituksena on pidentää kodintekniikan käyttöikää ja auttaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.MyPOWER-bonusjärjestelmä tarjoaa taloudellista korvausta elektroniikkatuotteistasi, jonka voit hyödyntää tulevissa POWER-myymälän ostoksissasi.Et ole velvoitettu käyttämään hyvitystä välittömästi, vaan voit säästää sen seuraavaa ostostasi varten. Hyvitys toimii ylimääräisenä budjettina, joka mahdollistaa investoinnin korkealaatuisempaan, kestävään ja korjattavissa olevaan premium-elektroniikkaan, jolla on jälleenmyyntiarvoa.Myös kierrätykseen menevistä tuotteista saat pienen hyvityksen. Tietoturva on Powerille tärkeää. Power huolehtii aina, että henkilökohtaiset tiedot poistetaan laitteesta ennen sen jälleenmyyntiä. Ammattitaitoiset asiantuntijat varmistavat, että älylaitteesi tiedot tuhotaan GDPR-asetuksen mukaisesti turvallisesti. Jos laite lähetetään suoraan kierrätykseen, se kierrätetään tietoturvallisesti.
Allaway Vactronicin lataus- ja tyhjennyspiste
Voisitko sinäkin päästä kodin siivoamisessa helpommalla?
Se tunne, kun koti on siisti ja puhdas. Se on hyvin nautinnollinen tunne, eikö vain? Puhtaana säihkyvät lattiat sekä tasot ja jokainen tavara omalla paikallaan. Tällaiseen tilanteeseen pääseminen edellyttää toki vaivannäköä meiltä kodin asukkailta, vai edellyttääkö?Mitäpä jos ottaisit älykkään sekä arkea helpottavan lähestymistavan siivoukseen?
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.
kipsilevyratkaisut remontoijalle
Remontoijan luottokaveri – monipuolinen kipsilevy
Jokaiselle se oma koti on kaikkein rakkain paikka. Siellä viihdytään niin yksi kuin perheen ja ystävien kanssa. Ajan myötä kuitenkin se kaikkein rakkainkin paikka kaipaa pientä huolenpitoa ja laittoa – vaikkei muusta syystä kuin perheen koon kasvamisen tai pienenemisen johdosta.Toisinaan tuotevalikoima häkellyttää, voiko näin monelle ratkaisulle ja vaihtoehdolle olla todella tarvetta. Kyllä voi, sillä ratkaisut on tehty sillä ajatuksella että rakentaja ja remontoija löytää niiden joukosta omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan tuotteen ja rakennustavan. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, löytyy niiden joukosta sopiva tuote nopeasti.
Moderni mustavalkoinen keittiö
Uusi ilme keittiöön: laatoita välitila uusiksi
Kun kotia haluaa uudistaa, ei tarvitse välttämättä puhua suurista remonteista tai kalliista ratkaisuista. Parhaimpia uudistuksia ovat ne, joissa lopputuloksena on itselle mieluisa kokonaisuus riippumatta siitä paljonko kunnostustyöhön on käyttänyt rahaa.Miten kotiaan voi sitten raikastaa, tässä muutama vinkki keittiöön.
Suomalaiset vedenkäyttäjät pystyvät merkittäviin muutoksiin vedenkulutustottumuksissaan.
Valitse tulevaisuuden tarpeet täyttävä vedenmittausjärjestelmä
Vedenkulutusta on tarpeen vähentää, ja suomalaisilla siihen on varaa hyvinvoinnista tinkimättä. Veden säästämiseen kannustava mittausjärjestelmä antaa muutokseen tarvittavan sysäyksen ja edistää samalla ESG-tavoitteisiin pääsyä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton