• Etusivu
  • Talo

Luotettava yritysnetti on toiminnan elinehto: mikä yritysnetti on?

Riku ja Tunna luottavat S1 Networksin luomaan nettiyhteyteen

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö S1 Networks
Päivitetty 12.02.2024
Tunna_Milonoff_Riku_Rantala

Riku Rantala (oik.) ja Tunna Milonoff tunnetaan monista suosituista tv-ohjelmistaan, mutta viimeisimpänä dokumenttisarjastaan Docventuresista. Rantala toimii yrityksessä tuottajana ja Milonoff ohjaajana.

GimmeYawallet Productions Oy:n omistajat Riku Rantala ja Tunna Milonoff muistuttavat, että kukaan ei onnistu yksin. Toimiva liiketoiminta vaatii luotettavan kumppanin. "Luotettava yritysnetti on liiketoiminnan elinehto." Lue, miksi he valitsivat yhteistyökumppanikseen S1 Networksin.

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin tuotantoyhtiö GimmeYaWallet Productions Oy tuottaa laadukasta ja käsintehtyä mediasisältöä: tv- ja radio-ohjelmia, tietokirjoja, sosiaalista mediaa, podcasteja ja live-esiintymisiä. Toimittaja, tietokirjailija ja tv-tuottaja Riku Rantala toimii yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Yhtiön tunnetuimpia tuotantoja ovat Madventures, Docventures ja Sami Yaffa: Sound Tracker. Madventures levisi miltei kaikkialle maailmaan, kun National Geographic Society osti sen oikeudet 2009 ja jakoi ohjelmaa kanavillaan. Madventures-ohjelman Suomen-matkailuun keskittyvä Madventures Suomi alkoi Nelosella vuonna 2020.

<p data-block-key="pgdel">Onnistunut ohjelmakonsepti vaatii paljon myös taustatyötä, Riku Rantala kertoo.</p>
Onnistunut ohjelmakonsepti vaatii paljon myös taustatyötä, Riku Rantala kertoo.

S1 Networks on ollut tärkeä yhteistyökumppani jo vuosien ajan

GimmeYaWallet Productions on ollut S1 Networks on ollut asiakkaana jo vuodesta 2017 lähtien. Yrityksellä on käytössään rajoittamaton nettinopeus sekä palomuuri- ja tietoturvapalvelut, jotka on räätälöity yrityksen tarpeiden mukaisiksi.

‒ Nettiyhteytemme pitää olla tehokas ja ennen kaikkea katkeamaton, kun multigigojen kokonaisuudet siirtyvät valokuitua pitkin mediatalojen servereille, painottaa tuottaja Riku Rantala.

S1 Networksin myyntijohtaja Mika Baggström kertoo, että GimmeYaWalletilla on käytössä 1 gigan yhteys.

‒ Gigan nopeus on tarpeen, kun yritys siirtää tuotantoja asiakkailleen. Ymmärrämme tarpeen hyvin ja tarjoamme siksi rajoittamattoman yhteyden, jotta heidän työnsä on mahdollisimman sujuvaa, kertoo Baggström.

Riku Rantala arvostaakin heidän ja S1 Networksin kanssa tehtyä yhteistyötä paljon.

‒ Hyvän yhteistyön tunnistaa siitä, että sitä ei turhan usein tule edes ajatelleeksi, koska homma sujuu kuin rasvattu. Ja sitten kun yhteistyökumppani tulee mieleen, ajatukset ovat positiivisia, summaa Rantala yhteistyön arvoa S1 Networksin kanssa.

Laske, paljonko huippunopea ja vakaa yritysnetti maksaisi sinun yrityksellesi

Toimivan netin tärkeyttä ei pidä vähätellä

Rantalan mielestä toimiva ja luotettava nettiyhteys on hänen yritykselleen elinehto.

‒ Asteikolla 1–10, netin tärkeys on 10+. Kun netti toimii hyvin, sen näkee työmme sujuvuudesta. Faktojen tarkistaminen ja ideoiden tai referenssien hakeminen videoklippejä myöten sujuu silmänräpäyksessä, Rantala sanoo.

‒ Jos netti ei toimisi, voisin toki itse jonkin aikaa perehtyä vaikka taustakirjallisuuteen, mutta firma ei pyörisi montaa päivää. Luovassa suunnittelutyössä netti on tärkeä muttei aina välttämätön, tuottamisessa taas internetyhteyksien pitää pelata täysillä koko ajan, hän jatkaa.

Rantala on valinnut S1 Networksin yrityksensä nettiyhteystoimittajaksi ennen kaikkea toimivuuden ja sujuvuuden takia.

‒ Valitsemme palveluntarjoajamme näillä kriteereillä: toimivuus on ykkönen, yleinen fiilis kumppanista kakkonen ja hinta kolmonen. Olennaista on, että kaikki toimii – oli se hissi, vessa, kahvinkeitin tai internet! Silloin energiaa säästyy työn kannalta tärkeimpiin asioihin, Rantala sanoo.

<p data-block-key="5k09h">Hyvän tv-sarjan syntymiseen tarvitaan eri alojen osaajia ja kaiken taustalla pitää olla luotettava ja nopea yritysnetti. Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin tuotantoyhtiö luottaa siinä S1 Networksiin.</p>
Hyvän tv-sarjan syntymiseen tarvitaan eri alojen osaajia ja kaiken taustalla pitää olla luotettava ja nopea yritysnetti. Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin tuotantoyhtiö luottaa siinä S1 Networksiin.

Mitä tarkoittaa yritysvalokuitu? Miten yritysvalokuitu eroaa tavallisesta valokuituverkosta?

Yrityskuitu on melko ympäripyöreä käsite, jonka sisältö vaihtelee eri palveluntarjoajilla. S1 Networksillä yritysvalokuitu tarkoittaa, että liittymät ja verkkoyhteys ovat alusta loppuun valokuitua. Koko verkko perustuu puhtaasti valokuidun päälle rakennettuun huippunopeaan runkoverkkoon, jota S1 Networks ylläpitää, valvoo ja operoi itse.

Monilla palveluntarjoajilla kuitu voi päättyä korttelijakamoon, josta yhteys tulee kuparitekniikalla asiakkaan tilaan. Valokuidusta puhuminen on silloin hieman harhaanjohtavaa. Kuparitekniikalla rakennetuissa yhteyksissä suorituskyky ja luotettavuus ovat selkeästi heikompia kuin valokuidussa. Myös päätelaitteet ovat tasoltaan useimmiten kuluttajaluokkaa, ja ne voivat hidastua ajan mittaan.

S1 Networksin yritysliittymissä laitteet ovat laadukkaampia kuin kotiliittymissä käytettävät laitteet. Yritysliittymiin tarkoitetut laitteet eivät ajan mittaankaan hidastu tai vaadi uudelleenkäynnistyksiä.

S1 Networks monitoroi yhteyksiä alinomaa, reagoiden mahdollisiin häiriöihin ja korjaamalla puutteet mahdollisuuksien mukaan alle parissa tunnissa. Yritys tarjoaa 24/7 päivystyksen ja omaa asentajat, jotka ovat aina lähtövalmiudessa.

Info

Info

Mitä valokuidun palvelupakettiin kuuluu?

Valokuituliittymä on puhdas ja suora yhteys maailmanlaajuiseen internet-verkkoon. Useimmat asiakkaat haluavat myös langattoman sisäverkon sekä sisäverkon ja internetin väliin tarvittavan reitittimen tai palomuurin.

Mikäli niitä ei ole omasta takaa, kannattaa kokonaisuus ottaa pakettina.

Lue lisää valokuidusta

S1 Networksilta saa palveluna myös sisäverkon laitteet, esimerkiksi avaimet käteen -pakettia, jossa suunnittelemme juuri asiakkaan toimitiloihin ja käyttäjämääriin sopivan langattoman verkon.

Jos yrityksellä on ongelmia yhteyksissään suorituskykyisestä valokuidusta huolimatta, kannattaa tarkistaa, mikä on sisäverkon tilanne. Se jää usein huomioimatta ja aiheuttaa pullonkaulana ongelman yhteyksiin maailmalle.

Lue lisää valokuidun hankinnasta S1 Networksin UKK-osiosta

S1 Networks
Talo
netti
valokuitu
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

taloyhtiönetti
Edullinen ja huippunopea S1 Valokuitu
Nettiliittymän nopeus ja vakaus on yhä tärkeämpi asia. Kotona vietetään yhä enemmän aikaa, etätyöstä on tullut uusi normaali, elokuvien katselu ja pelaaminen tapahtuu netin välityksellä. Käyttäjiä saattaa olla samaan aikaan useita. Nettiliittymän pitäisi olla riittävä, jotta kaikki sujuu kitkattomasti.
Lapset ja tabletit
4 myyttiä taloyhtiönetistä – asiantuntija kertoo, kuinka taata nopea ja edullinen netti asukkaille
Nettiyhteyden nopeus ja vakaus ovat nykyään elintärkeitä asioita, etenkin kun vietämme yhä enemmän aikaa kotona, teemme etätöitä, katsomme elokuvia ja pelaamme verkossa. Useat käyttäjät voivat jakaa yhteyden samaan aikaan, joten luotettava ja nopea taloyhtiölaajakaista on erityisen tärkeä.
Mies istuu padi kädessä nojatuolissa
”Valokuitu toimii kuin junan vessa” – ja on taloyhtiön asukkaille pelkkää säästöä
Lappeenrantalainen taloyhtiö päätti pähkäilyn jälkeen hankkia valokuidun asukkaille. Hanke eteni asiantuntijoiden avustuksella mutkattomasti ja nyt asukkaat säästävät satasia kuussa.
20221_74326.jpg
7 tärkeää kysymystä yhtiökokoukseen
Kevään myötä käynnistyy ahkera yhtiökokouskausi. Yhtiökokous on hyvä paikka tarkistaa, ovatko taloyhtiön nettiyhteydet ajan tasalla, tietoturvaan liittyvät asiat kunnossa taloyhtiön laitetiloissa ja kaikki muut palvelut ajan tasalla.DNA:n taloyhtiömyynnin asiantuntijat listasivat seitsemän asiaa, jotka kannattaa selvittää ja huomioida seuraavassa yhtiökokouksessa. Kiinteistön tekniikka, digipalvelut ja tietoturva herättävät usein kysymyksiä – mutta mistä apu? Kaikissa talon asukkaiden, hallitusten tai isännöitsijän mieltä askarruttavissa asioissa voi aina olla yhteydessä DNA:lle.
20233_81319.jpg
Onko valokuitu paras laajakaista taloyhtiöön?
Taloyhtiöiden päättäjät saavat enenevissä määrin kyselyjä valokuidun hankkimisesta omaan yhtiöön. Onnistuuko valokuitu kerrostaloon tai rivitaloon? Miten se toimii? Onkohan meillä varaa? Selvitetään asiaa. Kysymyksiin vastaa Valokuitunen Oy:n taloyhtiömyynnistä vastaava Marko Leppiniemi.
20221_74354.jpg
Taloyhtiön tietoliikenneverkko piiputtaa - korjataan vai uusitaan?
Tietoliikenneinfrastruktuuri on taloyhtiössä nykypäivänä yhtä tärkeä tekninen osa kuin LVI ja sähkönjakelu. Huono sisäverkko vaikuttaa merkittävästi myös asunnon arvoon ja tietoliikenneverkko onkin nykypäivänä osa taloyhtiön perusvarustusta.Vastuu toimivista ja ajanmukaisista tietoliikenneverkoista on taloyhtiöllä itsellään. Monet taloyhtiöt eivät ole vielä kiinnittäneet asiaan riittävää huomiota ja puhelinsisäjohtoverkko käy vääjäämättä riittämättömäksi. Kaapeloinnit sekä tarvikkeet tulevat käyttöikänsä päähän. Taloyhtiön asukkaiden ja päättäjien olisikin hyvä olla selvillä sisäverkon kunnosta ja laajakaistavaatimuksista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton