• Etusivu
  • Talo

ABB-Welcome on sopiva ovipuhelinjärjestelmä kaikkiin tarpeisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Päivitetty 19.06.2023
20176_49644.jpg

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä sopii kaikkiin kohteisiin.

ABB-Welcome-tuotteilla voit helposti toteuttaa juuri sopivan ovipuhelinjärjestelmän lisätoimintoineen kaikkiin kohteisiin. Laajan tuotevalikoiman ja modulaarisen rakenteen ansiosta jokaiseen rakennukseen löytyy oikeat tuotteet.

Olipa kyse pari-, rivi-, kerrostalosta tai erityistä turvallisuutta vaativasta kohteesta, saneerauskohteesta tai uudisrakennuksesta, ABB-Welcome on hyvä ratkaisu. Ovipuhelimen 2-johdinväylän ansiosta asennustyö ja käyttöönotto on vaivatonta.

Rakenna sopivat tuotteet moduuleista
Moduuleista koottavat ulkoyksiköt helpottavat juuri oikean ratkaisun löytämistä erilaisiin kohteisiin. Valituilla tuotteilla voidaan lisätä haluttuja ominaisuuksia järjestelmään.

Valmiiksi kootut tuotteet on helppo valinta
Tuotevalikoimasta löytyy myös valmiiksi kootut ulkoyksiköt. Sisäyksiköt ovat myös aina valmiiksi koottuja. Tuotteet on helppo asentaa, ja niiden käyttöönotto on yksinkertaista. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu joka kohteeseen.

Huomio

Huomio

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Laajan tuotevalikoiman ja modulaarisen rakenteen ansiosta jokaiseen rakennukseen löytyy oikeat tuotteet
  • Soveltuu myös saneerauskohteisiin
  • Suunniteltu kestämään: Ulkoyksiköt on testattu tarkoin, ja se kestävät Suomen olosuhteita. Ilkivaltaluokitus IK07
  • Sisäyksiköiden tuotevalikoimassa malleja joko pelkällä ääniyhteydellä tai sekä ääni- että kuvayhteydellä
  • Tukitoiminnot kuulo- ja näkövammaisille: Saatavissa sisäyksiköt induktiosilmukalla ja ulkoyksikkö puhesyntetisaattorilla.

Käyttö myös mobiililaitteilla

ABB-Welcome-tuotteet on suunniteltu paitsi katseenkestäviksi, myös helpoiksi käyttää – jopa etänä. Ne sopivat muotoilultaan ja väreiltään erityisen hyvin IMPRESSIVO®-asennuskalusteisiin.

Tyylikkäät tuotteet viimeistelevät kotisi
Sekä ulko- että sisäyksiköt on suunniteltu paitsi laadukkaiksi toiminnaltaan, myös silmää miellyttäviksi. Linjakkaat muodot sekä puhtaat värit sopivat suomalaisiin koteihin. Sisäyksiköiden värit sointuvat yhteen Impressivo-asennuskalusteiden kanssa, luoden yhtenäisen ilmeen kodin toimintoihin.

Etäkäyttö mobiililaitteilla
Ovipuhelimen toimintoja on mahdollista käyttää etänä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla. Voit vastata ovipuhelimen soittoon, vaikka et itse olisikaan kotona. Mobiilikäyttö mahdollistaa jopa oven avaamisen tulijalle etänä. Etäkäyttö vaatii IP-gatewayn ja internet-liittymän.

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmää voidaan käyttää myös mobiilisti.
ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmää voidaan käyttää myös mobiilisti.

Ulkoyksiköt - Taatusti kestävää laatua

ABB-Welcome-ulkoyksiköillä on takanaan tiukkoja testejä simuloiduissa olosuhteissa. Niiden on kestettävä jopa +70 °C asteen trooppista kuumuutta ja -40 °C asteen paukkupakkasta, suolaista meri-ilmaa, rankkasateita ja pitkäaikaista UV-säteilyä haalistumatta.

Ulkoyksikön on täytettävä erilaisten direktiivien ja standardien vaatimukset muun muassa elektromagneettisen säteilyn, käytettävyyden ja haitallisten aineiden käytön osalta. Niin näppäimet, kotelot kuin tiivisteetkin saavat kokea kovia ja suoranaista fyysistä pahoinpitelyä tuhansia kertoja, ennen kuin ne läpäisevät ABB:n tiukat laatukriteerit.

Ulkoyksiköiden muokkaaminen jokaiseen kohteeseen on helppoa laajan tuotevalikoiman ansiosta. Ulkoyksikkö voi olla laajuudeltaan 2-12 moduulia. Ulkoyksiköitä voi yhdessä rakennuksessa olla 9 kappaletta, ja yhdestä ulkoyksiköstä voidaan soittaa jopa 250 asuntoon. Jokaisessa ulkoyksikössä on kaksi lähtöä, mikä mahdollistaa esimerkiksi kahden lukon tai lukon ja ulkovalon ohjauksen.

Järjestelmään voidaan liittää enintään 36 kameraa, mikä mahdollistaa laajojenkin alueiden valvonnan. RFID-kortteja voi olla käytössä enintään 3 000 kpl, ja ovikoodeja jopa 6 000 kpl.

Videosisäyksiköt - Monipuoliset toiminnot tyylillä

Videosisäyksikkö valitaan monipuolisten toimintojensa vuoksi. Näyttöjen selkeä muotoilu on tyylikäs ja ajaton, ja sopivat muotoilultaan ja väreiltään IMPRESSIVO®-asennuskalusteisiin. Tuotteet soveltuvat joka kohteeseen asennusmahdollisuuksiensa vuoksi.

7 tuuman kosketusnäyttö
Pinta-asennettava 7" näyttö on tyylikäs valinta ovipuhelimen sisäyksiköksi. Siinä on suuri värinäyttö (resoluutio 400 x 800) sekä taustavalaistut hipaisunäppäimet. Näytöllä voidaan käyttää myös ABB-free@homekodinohjausjärjestelmää. Voit valita näytön valkoisena tai antrasiitinvärisenä.

4,3 tuuman videosisäyksikkö
Kompakti 4,3" videonäyttö on monipuolinen, elegantti ja moderni luuriton sisäyksikkö. Se sopii kaikenlaisiin asuintiloihin, riippumatta siitä käytetäänkö pinta-asennusta, uppoasennusta vai pöytämallia. Sisäyksikössä on taustavalaistut hipaisunäppäimet sekä induktiosilmukka kuulolaitteen käyttäjiä varten.

Basic-videosisäyksikkö, 4,3 tuumaa
Tämä 4,3" basic-videonäyttö on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Se voidaan asentaa pintaan tai pöytätelineelle. Sisäyksikössä on pyöristetyt sivut ja taustavalaistut hipaisunäppäimet.

Lue lisää ABB-Welcomesta

Lisäkamerat varmistavat kiinteistön turvallisuutta entisestään

Ovipuhelinjärjestelmään on saatavissa laadukkaat kamerat, joilla voidaan varmistaa kiinteistön turvallisuus. Ovipuhelinjärjestelmän lisäkamerat ovat korkealaatuisia analogisia kameroita, joilla lisätään kiinteistön turvallisuutta merkittävästi. Modulaariseen ulkoyksikköön voidaan suoraan liittää yksi lisäkamera ilman lisätarvikkeita. Yhteensä kameroita voidaan yhdistää 36 kappaletta.

201910_60800.jpg


ABB Oy
Talo
turvallisuus
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20226_78687.jpg
Liiketunnistinohjaus antaa turvaa
Ei ole yhdentekevää, minkälainen valaistus taloyhtiön pihoilla ja yhteisissä tiloissa on. Pelkkä valaistusremontti voi säästää taloyhtiölle tuhansia euroja ja maksaa investoinnin takaisin hyvinkin lyhyessä ajassa. Potentiaalinen säästömahdollisuus löytyy vaikka hämäräkytkimistä, sillä hämäräkytkimen oikealla säädöllä voi säästää jopa 1000 euroa vuodessa. Valaisinremontti on myös helppo toteuttaa taloyhtiöissä. Se ei vaadi suuria ponnisteluja.
20164_46303.jpg
Tiedä, kenelle ovesi avaat
ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteetsopivat sekä pientaloihin että isoihin kerrostalokohteisiin. Tuotteilla voidaan toteuttaa ensiluokkaiset ratkaisut uudis- ja korjausrakentamisessa.
20206_65056.jpg
Saneeraukset käsi kädessä ovat säästöä
Huomattava säästö ajassa, rahassa ja vaivassa. Siinä on kolme painavaa syytä toteuttaa linjasaneeraus ja sähköistystyöt samalla kertaa, toteaa Consti Talotekniikka Oy:n sähköasennuspäällikkö Juhani Erkkilä. Kun linja- ja sähkösaneeraus toteutetaan käsi kädessä, varmistetaan myös se, että työssä noudatetaan uusimpia määräyksiä ja lopputuloksessa päästään energiatehokkuuden kannalta järkevään ratkaisuun. Kokonaisvaltainen saneeraus vaikuttaa myös kiinteistön arvoon.Erkkilä tuntee pääkaupunkiseudun remontointikohteet, sillä Consti Talotekniikka on liiketoiminnassaan keskittynyt urakoimaan niitä. Markkinoilla kilpaillaan kovasti juuri nyt. Siinä samassa mittelöidään kuka on korjausurakoinnin ja talotekniikan johtava asiantuntija. Consti on pärjännyt hyvin yhdistämällä yli 460 työntekijänsä osaamisen.
20224_77803.jpg
Luteiden torjunnassa nopeus on valttia
Lude on taloyhtiöissä yleistyvä riesa, joka salamatkustaa asuntoon yleensä lomatuliaisina matkatavaroissa tai käytetyn huonekalun kätköissä. Torjuntatöihin on syytä ryhtyä nopeasti, sillä pahimmillaan ongelma pitkittyy ja lutikat leviävät talon rakenteiden kautta toisiin huoneistoihin.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.
nostolava-auto vanhan tiilisen viljamakasiinin vieressä ja mies korkealla korissa
Nostolava-auto ensikertalaisen testissä: Nostolava-auton avulla turvallisesti korkeuksiin
Jouni Järvisen pihalla Kyröskoskella seisoi kaksi valtavaa ja kallistunutta pihakoivua. Etäämmällä odotti jyrkkä ja hauraskin sammaloitunut katto puhdistusta. Kahden päivän aikana Jouni onnistui ensikertalaisena kaatamaan nämä jättiläiset ja puhdistamaan vanhan kuivurin katon nostolava-auton avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton