• Etusivu
  • Palvelut

Laajakaistasta tietoturvaan: Pinkki opas neuvoo miten

– lataa ilmainen opas

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 15.02.2024
lataa-pinkki-opas-taloyhtiöille-1920x1080

Laadukas opas taloyhtiön digitaaliasioista on nyt ladattavissa ilmaiseksi.

Digitaaliset palvelut, taloyhtiönetti, laajakaista, älylämmitys, tietoturva ja monet muut asiat askarruttavat nykyisiä taloyhtiöpäättäjiä. Taloyhtiöt kohtaavat jatkuvasti haasteita pyrkiessään tarjoamaan asukkailleen nykyaikaista ja toimivaa digitaalista asumiskokemusta.

Ilmaiseksi ladattava DNA:n Pinkki opas taloyhtiöille on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin, tarjoten kattavan katsauksen palveluihin ja ratkaisuihin, jotka voivat tehdä taloyhtiöiden arjesta entistä sujuvampaa.

Pinkki opas kattaa taloyhtiönetin hankinnan lisäksi laajakaistatekniikat, kaapeli-tv-palvelut ja käyttöönottopalvelun. Lisäksi opas valottaa muita saatavilla olevia palveluita, kuten Wattisen älylämmityksen, Kodinportti-asukasviestintäratkaisun, talotekniikkaliittymät sekä tietoturvaratkaisut.

Opas tarjoaa myös asiantuntevaa opastusta taloyhtiön päättäjille: Opas käsittelee muun muassa viittä tärkeää seikkaa, jotka tulisi ottaa huomioon valittaessa taloyhtiön laajakaistaa. Lisäksi se ohjeistaa, miten DNA taloyhtiönetin hankinta etenee ja mitkä ovat palveluiden toimituksen edellytykset kiinteistössä.

Miksi sinun kannattaa ladata opas?

Yksinkertaisesti siksi, että löydät vastaukset helposti ja yksien kansien sisältä näihin kysymyksiin:

  1. Taloyhtiönetin hankinta
  2. Laajakaistatekniikat
  3. DNA Kaapeli-tv-sopimus
  4. DNA Käyttöönottopalvelu taloyhtiöille
  5. Wattinen – Älykäs lämmitys palveluna
  6. Kodinportti – Arkea helpottavaa asukasviestintää
  7. Talotekniikkaliittymät
  8. Tietoturva

Taloyhtiönetin ansiosta pääset käyttämään nettiyhteyttä tavallista edullisemmin. Taloyhtiösi valitsema laajakaistan perusnopeus kuuluu vastikkeeseen tai vuokraan. Jos tarvitset perusnopeutta vikkelämmän netin, voit helposti päivittää yhteyteesi lisänopeuden. Sopimuksen perusnopeuden sisältyessä asumiskustannuksiin on asukkailla mahdollisuus helposti lisätä nopeutta omiin liittymiinsä erittäin edulliseen hintaan. Tämä mahdollistaa kohtuulliset kiinteät kulut kaikille asukkaille.

DNA:n taloyhtiöpalvelut on suunniteltu vastaamaan kaikkien asukkaiden tarpeisiin, olivatpa asukkaat nuoria, vanhoja, sinkkuja tai suurperheitä. Pinkki opas tarjoaa käytännön tietoa ja ratkaisuja auttamaan taloyhtiöiden päätöksenteossa.

Lataa itsellesi nyt oma Pinkki opas DNA:n taloyhtiöpalveluista ja pyydä samalla yksilöllinen tarjous taloyhtiöllesi! Opas on pdf-tiedosto, jonka saat sähköpostiisi ladattavaksi, voit tallentaa tai halutessasi myös tulostaa sen. Tämä opas on erinomainen työkalu taloyhtiön päättäjille, sillä se tarjoaa kattavan tietopaketin DNA:n palveluista taloyhtiöille.

Tilaa maksuton DNA:n Pinkki opas taloyhtiöpalveluihin sähköpostiisi!

<p data-block-key="pkx8g">Lataa Pinkki opas taloyhtiön digiasioista.</p>
https://www.dna.fi/liittymat-ja-palvelut/netti/taloyhtiot/pinkki-opas
Lataa Pinkki opas taloyhtiön digiasioista.
DNA Oy
Palvelut
netti
taloyhtiönetti
tietoturva
taloyhtiön hallinnointi
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

parisunta istuu sohvalla ja katselee televisiota
Yhdellä laitteella helposti upea äänimaailma kotisohvallesi
Televisioiden omat kaiuttimet jättävät usein toivomisen varaa äänentoiston laadussa. Hyvän televisioäänen saavuttaminen vaatii usein tarkkaa harkintaa ja mahdollisesti ylimääräisiä laitteita, sillä televisioiden omat kaiuttimet ovat rajallisia monipuolisessa äänentoistossa. Hyvään äänentoistoon pyrkiminen saattaa vaatia useitakin erilaisia osia ja niiden lisäosia sekä rahaa.
20225_78302.jpg
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen?
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi tai mökkisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen? Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä, uusia näppäriä palveluita avautuu ja muutenkin tavat ottaa netistä ilo irti monipuolistuvat. Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää ole ollenkaan tarpeeksi.Yleensä videokuvan katsominen paljastaa, ettei nettiyhteys vastaa omia käyttötapoja. On todella ärsyttävää, jos videon katselu pätkii.
202212_80500.jpg
Miten taloyhtiö­päättäjät voivat vaikuttaa asumisen kustannuksiin?
Asumisen kustannukset, samoin kuin rakentamisenkin, ovat nousseet voimakkaasti ja moni taloyhtiö miettii lisävastikkeen perimistä. Nopeita säästöjä lämmityskuluihin ei löydy enää suurista remonteista tälle lämmityskaudelle. Huomattavasti ketterämpi vaihtoehto saada lämmityskustannukset kuriin löytyy älyteknologiasta.Samanaikaisesti energiakulujen kasvaessa monissa taloyhtiöissä joudutaan varautumaan myös kasvavaan korjaustarpeeseen. Suomalaisissa asuinrakennuksissa korjausvelka hipoo VTT:n arvion mukaan jo 10 miljardia euroa. Tuleviin remontteihin on hyvä varautua kaikenlaisella säästämisellä.
20223_77220.jpg
Miten sujuvoitat taloyhtiön viestintää?
DNA pyysi isännöitsijöiltä viime syksynä palautetta, mistä taloyhtiöihin liittyvästä asiasta halutaan kuulla lisää. Esitettyyn kysymykseen tuli eniten vastauksia aiheesta asukastiedottaminen taloyhtiöissä. Jos taloyhtiössä halutaan tehostaa toimintaa, tärkeässä osassa on nimenomaan viestintä ja sen sujuvuus. Miten osallistut taloyhtiön toimintaan, jos et edes tiedä mitä taloyhtiössä on meneillään?
20226_78521.jpg
Puhelu ei kuulu kunnolla matala­energiatalossa: Mikä avuksi?
Matalaenergiatalo takaa säästöjä energian kulutukseen, mutta energiatehokkuuden mahdollistavat rakenteet voivat samalla aiheuttaa harmaita hiuksia puheluiden kuuluvuuden kanssa. Sama ongelma saattaa tulla, kun taloon vaihdetaan uudet ikkunat. Kellarissa puhelut eivät koskaan ole kuuluneetkaan, saatikka väestönsuojassa.
nainen liittää kaapelia reitittimeen pöydän vieressä
Osaatko taloyhtiö­netin sanastoa? Osallistu samalla robotti-imurin arvontaan!
Kyberturvallisuus on päivän sana, mutta mitä ymmärrät nettiin ja nettiturvallisuuteen liittyvistä sanoista?Tee hauska testi ja opi samalla tärkeää kyberturvallisuus- ja taloyhtiönettisanastoa. Samalla selviää oletko perusnörtti vai kyberguru. Tiedätkö muuten mitä eroa on Wifillä ja Fifillä? Testin jälkeen tiedät.Testin lopussa on arvontalipuke, jolla voit osallistua DNA Welho Oy:n järjestämään arvontaan. Palkintona upea robotti-imuri iRobot Roomba 694 helpottamaan arkea. Palkinnon arvo on 204 euroa.<< Arvonta on päättynyt (6.11.). ARVONTA ON SUORITETTU ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti >>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton