• Etusivu
  • Remontti

Fastlock Uni -valokatetta nyt myös pronssinsävyisenä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 07.05.2014
20145_39268.jpg

Valokate antaa suojaa ja elävöittää julkisivua.

Valokate uutuusvärissä

Kevyt valokate kattaa terassit, patiot ja pyöräkatokset. Valokate ei pimennä katettavaa tilaa vaan päästää auringonvalon läpi. Sävytetyt valokatteet pehmentävät valon kauniisti.

Icopalin Fastlock Uni –valokatteiden varastovärejä ovat perinteinen kirkas, valkoinen ja nyt uutuutena pronssin sävy. Pronssinvärinen valokate päästää auringonvalon läpi pehmeästi ja taittaa paisteelta kovimman kirkkauden.

Suoriin tai kaareviin rakenteisiin

Helposti taivutettavasta Fastlock Unista voidaan rakentaa myös kaarevia muotoja, joka antaa katoksien suunnitteluun lähes rajattomasti uusia mahdollisuuksia. Käyttökohteita löytyy niin kotoa, mökiltä kuin liikerakentamisestakin, koska Fastlock soveltuu kaikkialle missä tarvitaan laadukasta suojaavaa katosta: esimerkiksi kuistille, terassille, auto- tai pyöräkatoksiin, pihavarastoon - vain mielikuvitus on rajana! Valokatetta valmistetaan useita eri pituuksia (3 m, 3,5 m, 4 m, 5 m ja 6 m) sekä tilauksesta mihin tahansa mittaan.

Seinäliitos levyn pitkittäissuunnassa
Seinäliitos levyn pitkittäissuunnassa
Seinäliitos levyn poikittaissuunnassa (klikkaa kuva suuremmaksi)
Seinäliitos levyn poikittaissuunnassa (klikkaa kuva suuremmaksi)

Sealed with a click

Nerokkaan putkisaumakiinnityksen ansiosta kate asennetaan ilman katteen läpäiseviä ruuvinreikiä, joista vesi pääsisi vuotamaan sisään.

Kestävä ja ympäristöystävällinen valokate

Fastlock Uni on valmistettu polykarbonaatista, joka on iskunkestävää ja pitkäikäistä materiaalia. Luotettava Fastlock Uni kestää pakkasia, lumikuormia ja rajuimpiakin myrskyjä 10 vuoden takuulla. Sileänä ja likaa hylkivänä se on helppo pitää puhtaana. Luonnollisesti Fastlock säilyttää värinsä ja kauniin muotonsa ajan saatossakin.

Fastlock Unin värivaihtoehtoja
Fastlock Unin värivaihtoehtoja

Fastlock Canopy - näyttävä ovikatos helposti

Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta, mutta päästää valon läpi. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei niin helposti keräänny katoksen päälle. Katemateriaalina Fastlock Uni valokatelevyt, runko on valmistettu pinnoitetusta alumiiniprofiilista tai valmiiksi käsitellystä puusta.

Fastlock Canopy puurunkoisena
Fastlock Canopy puurunkoisena

_

20145_39264.jpg
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20236_82003.jpg
Vesimaksujen laskutus taloyhtiössä?
Kerrostaloasuntoomme muutti uudet vuokralaiset. Vesimaksu menee kulutuksen mukaan, joka kuukausi ennakkomaksut. Tasaus on kerran vuodessa. Vuokralaisten vaihtuessa on tehty ns. ylimääräinen vesilasku/tasauslasku, josta tuli laskutuslisä (5 euroa) maksettavaksi, muuten vesimaksu olisi ollut 1 euron.Voiko isännöitsijä muuttaa yksipuolisesti maksu- tai perintätapoja? Ennen ei ole laskutuslisää ko. tapauksessa mennyt.
20236_82003.jpg
Viikon kysymys: Voidaanko vierasautopaikka antaa vuokralle?
Yhtiökokouksessa päättivät vierasautopaikan vuokrattavaksi kakkospaikaksi. Jos useampi haluaa paikan se arvotaan. Alkuarvonnan jälkeen jonotetaan normaaliin tapaan. Onko tämä normaalia? Taloyhtiössämme on kuusi asuntoa. Haluan pitää vieraspaikan. Ostimme asunnon 12 vuotta sitten ja siihen on kuulunut vieraspaikka. Olemme taloyhtiön vanhimmat asukkaat. Eikö meillä olisi ensisijainen oikeus saada vieraspaikka? Pitäisimme sitä sitten vieraspaikkana itsellemme.
20189_54691.jpg
Onko taloyhtiön katto valmiina talven haasteisiin?
Monessa taloyhtiössä on varmasti vielä muistissa viime talven runsas lumikuorma ja sen mahdollisesti aiheuttamat haasteet kiinteistön katon ja pihan huoltotöille. Asunto-osakeyhtiöillähän on lakisääteinen vastuu suojata sisäänkäynnit ja kulkuväylät sekä ympäröivä katualue rakennuksen katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Vakaviakin onnettomuuksia on tapahtunut vuosien mittaan, kun näitä velvollisuuksia on laiminlyöty. Turvallisuus varmistetaan laadukkailla ja oikein mitoitetuilla lumiesteillä.Tilaa maksuton esite >>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton