• Etusivu
  • Ajankohtaista

Keskuspölynimurit isoihin kiinteistöihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Julkaistu 25.11.2015Päivitetty 26.11.2015
201511_44886.jpg

Keskuspölynimurin avulla tilojen siivous käy nopeasti ja helposti. Keskusimurin voimakkaan moottorin ja suodattimien ansiosta kaikkein pienimmätkin pölypartikkelit saadaan tehokkaasti talteen. Imurointi on myös miellyttävän hiljaista ja siivouksen jälkeen sisäilma puhtaan raikas.

Keskusimuri sopii jokaiseen kiinteistöön

Riippumatta kiinteistön koosta, asuntojen määrästä tai tilojen käyttötarkoituksesta voidaan keskuspölynimurijärjestelmä asentaa jokaiseen rakennukseen. Rakennus- ja huoneistoalaan oikein mitoitettu keskusyksikkö sekä tiloihin optimaalisesti sijoitetut rasiapaikat imuletkun liittämiselle varmistavat keskuspölynimurin tehokkaan ja sujuvan käytön. Puzer Professional tuotevalikoimasta löytyvät järjestelmät vaativaan ammattikäyttöön aina pienistä 1-2 käyttäjän 3kW järjestelmistä, suuriin 2-13 käyttäjän 20kW järjestelmiin.

Tutustu Puzer Basic 3M keskusimurijärjestelmään.

Keskuspölynimurijärjestelmä soveltuu yhtä hyvin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Pölyputkiston asennus toteutetaan joko upotuksena rakenteiden sisään tai vaihtoehtoisesti pinta-asennuksena sekä kotelointina. Taloyhtiön putki- ja linjasaneeraushankkeiden yhteydessä voidaan kätevästi toteuttaa keskuspölynimurjärjestelmän asennus hyödyntämällä LVI-linjavetojen reittejä, jolloin pölyputkistot asennetaan paikoilleen rakenteiden ollessa auki.

Keskuspölynimurilla on myös positiivinen vaikutus kiinteistön arvoon. Rakennukseen "integroitu" imurijärjestelmä nostaa rakennuksen varustetasoa ja tarjoaa asujille ja käyttäjille helpon ratkaisun tilojen puhtaanapitoon. Arjen siivuosaskareet hoituvat vähällä vaivalla pintojen pysyessä puhtaina ja sisäilman raikkaampana.

Info

Info

Asiantuntija auttaa projektissasi!

Puzer tarjoaa suunnittelu- ja asennuspalvelun sekä erittäin laajan valikoiman siivoustarvikkeita.
Ota yhteyttä, suunnitellaan kohteeseenne sopiva keskusimurijärjestelmä.

201511_44921.jpg

Keskusimurijärjestelmä on kannattava investointi

  • Siivoustyö nopeampaa kuin perinteisellä imurilla
  • Tarkempi siivoustulos, mikropöly ei leviä huonetiloihin
  • IV-kanavien ym. nuohousvälit harvenevat
  • Puhtaampi huoneilma
  • Henkilökunnan ja asiakkaiden allergiaoireet vähenevät
  • Hiljainen käyntiääni, ei häiriötä muulle toiminnalle
  • Pitkäikäinen käytössä, edulliset käyttökulut
  • Taajuusmuuttajakäytöt ottavat vain tarvittavan energian

Nopeasti asenetteva Easy²

Yksittäiseen asuinhuoneistoon asennettava Easy² kesukuspölynimuri on nopea ottaa käyttöön. Ilman poistoputkea toimivan Easy²n keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle tai siivouskomeroon.

Katso video Easyn asennuksesta

201511_44907.jpg
KP-Tekno Oy
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20222_76800.jpg
Ota osakeluettelon siirto puheeksi yhtiökokouksessa
Huoneistotietojärjestelmään siirtyminen puhuttaa monia taloyhtiöitä. Siirron määräraja on asetettu vuoden 2023 loppuun, mutta etenkin pienten taloyhtiöiden kannattaa hoitaa asia jo nyt. Maamittauslaitoksella ollaan valmiita ja asian hoitamiseen löytyy tällä hetkellä riittävästi asiantuntija-apua.
20236_82003.jpg
Taloyhtiön hallituksen varajäsenet?
Uuden ASOYL:n mukaan ei enää tarvita edes yhtiöjärjestyksen määräystä hallitusten jäsenten määrästa ja joissain tapauksissa varajäsenten valinta on pakollinen ilman yhtiöjärjestyksen määräystä. Voiko laista silti päätellä, että varajäseniä ei voi valita, jos yhtiöjärjestyksessä näistä ei ole mainintaa eikä näiden valinta ole lain mukaan pakollinen?Esimerkki:Yhtiökokouksessamme valittiin viime kesäkuussa yksimielisesti kaksi varajäsentä hallitukseen, vaikka yhtiöjärjestyksessä on maininta vain kolmesta varsinaisesta jäsenestä. Varajäsenet ovat osallistuneet hallituksen kokouksiin puheoikeudella mutta ilman äänioikeutta. Kerran toinen heistä käytti äänioikeutta, kun varsinainen jäsen oli sairaana.Toiminnantarkastajaksi valittiin varajäsenen puoliso A, kun kukaan ei tiennyt esteellisyyssäännöksistä. Vaikka esteellisyys selvisi, A on osallistunut kokouksiin omasta mielestään toiminnantarkastajana, mutta hallituksen päätöksestä puolisonsa tilalla, kun tämä välillä erosi hallituksesta. Tällä hetkellä A ei pidä itseään esteellisenä toiminnantarkastajana, koska katsoo varajäsenten olevan epävirallisia.Oliko varajäsenten valinta virheellinen, ja onko kyse moitteenvaraisesta vai mitättömästä päätöksestä? Eli onko valinta muuttunut päteväksi, kun kukaan ei ole sitä moittinut? Voiko / pitääkö valita tulossa olevassa ylimääräisessä yhtiökokouksessa uusi toiminnantarkastaja, joka tarkastaa vuoden 2014?
Abloy älylukitus
Älyä lukitusratkaisuihin ja kulunhallintaan - kuuntele uusin podcast-jakso
Viimeisen parin vuoden aikana maailma on mullistunut aika monella tavalla. Pakon sanelemassa tilanteessa olemme viettäneet enemmän aikaa kotona ja osalle kodista on tullut toimisto. Lisäksi tilaamme entistä enemmän tavaroita ja palveluita verkosta kotiin toimitettuna. Kaikki tämä tuo uusia haasteita kulunhallintaan ja se vanha perinteinen avain ei välttämättä ole enää paras ratkaisu. Mitä vaihtoehtoja sitten on tarjolla?Kivijalka-podcastissa puhutaan asumiseen, teknologiaan sekä tietenkin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvistä aiheista.(Podcast on tallennettu 2021 vko 46.)
20216_71165.jpg
Kevät tulee - nyt on aika päivittää pyöräparkit
Kesä on pyöräilyn kulta-aikaa. Pyörävarastot ja -telineet täyttyvät jos jonkinmoisesta menopelistä. Silloin onkin hyvä aika miettiä taloyhtiön säilytystiloja ja -tarpeita. Hujan hajan olevat pyörät luovat helposti epäsiistin kuvan taloyhtiöstä. Sen vuoksi kannattaakin panostaa kotimaisiin ja kestäviin pyöräparkkeihin. Näin varmistetaan, ettei sotkuisia pyöräkasoja pääse syntymään sisälle tai ulos.
201210_32621.jpg
Parvekelasitus pienentää asumisen hiilijalanjälkeä
Parvekelasitus pienentää asumisen hiilijalanjälkeä pysyvästi jo muutamassa vuodessa. Ramboll Finland Oy:n tutkimuksesta selviää, että Lumon 5 -parvekelasien elinkaaren aikaiset päästöt kuoletetaan 1,1 – 9,3 vuodessa, keskimäärin 3 vuodessa 4 kuukaudessa.Kuoletusajalla tarkoitetaan ajanjaksoa, jonka aikana parvekelasituksen energiansäästön myötä säästetyt päästöt saavuttavat tuotteen elinkaaren aikaiset päästöt. Tämän jälkeen parvekelasituksen nettopäästöt muuttuvat negatiiviseksi, eli saadaan puhdasta säästöä.Lue lisää Lumonin parvekelasituksestaJätä yhteydenottopyyntö!
CibesAmslift-hissi
Hissin jälkiasennus toteutetaan historiaa kunnioittaen
Hissin jälkiasennus vanhoihin ja arvokkaisiin rakennuksiin on tarkasti valvottua ja säädeltyä, minkä vuoksi nykyaikaisen hissin asentaminen vanhaan arvokiinteistöön vaatii tietoa ja taitoa. Usein hissin jälkiasentaminen herättää myös ristiriitaisia tunteita – moni voi kokea, ettei hissi sovi arvokkaaseen miljööseen. Cibes Amsliftin vankalla kokemuksella vanhoihinkin rakennuksiin on kuitenkin mahdollista jälkiasentaa hissi, joka kunnioittaa kohteen historiaa ja tyyliä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton