• Etusivu
 • Remontti

Suihku on arjen ylellisyyttä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 09.09.2022
20123_30170.jpg

Suihkupilari ja lattiaprofiili on saatavana mustana, valkoisena ja punaisena. Valitse saman väriset kalusteet tai wc-istuin täydentämään konaisuuden.

Onko taloyhtiöösi tulossa putkiremontti tai tarvitsevatko suihkutilat päivittämistä? Jotta huolettomia suihkuhetkiä riittäisi mahdollisimman moneksi vuodeksi, mieti hetki millaisen suihkun kotiisi valitset. Kuinka paljon miellyttävämpää onkaan suihkutella ylellisessä suihkukaapissa tai esimerkiksi suihkunurkassa kuin ikivanhan suihkuverhon takana.

Suunnittelun lähtökohtana on hyvä muistaa vanha nyrkkisääntö: valitse niin iso suihku kuin tilaan suinkin mahtuu. Metri kertaa metri on ylellisyyttä, 80 x 80 senttinen riittävä ja 70 x 70 cm kannattaa ottaa silloin, kun tilaa on todella niukasti.

Suihkukaappi isompaan kylpyhuoneeseen

Suihkukaapissa on seinät ja suihkuallas. Vesi ei roisku seinille, ja lattiakin pysyy kuivana, ja se taas pienentää liukastumisen riskiä. Vesijohtoputket kulkevat rakenteen sisällä, joten kokonaisuus on siisti ja huoliteltu.

Säätöjen ansiosta asennus on helppoa silloinkin kun lattiassa on kaatoa. IDO Showerama 8-5 -suihkukaappivalikoimasta löytyy oikea malli jokaiseen kylpyhuoneeseen. Kokoja on neljä, ja väri- ja lasivaihtoehtoja useita kymmeniä.

Altaan muoto säästää tilaa, ja IDO Showerama 8-5 -suihkukaappi sopii myös hieman pienempiin kylpyhuoneisiin.

 • Neljän seinän ja suihkualtaan ansiosta vesitiivis
 • Suojaa rakenteita vesiroiskeilta
 • Pitää kylpyhuoneen kuivana
 • Tyylikäs kokonaisuus, johon kuuluu myös sekoittajat ja suihkut
 • Monia kokoja
 • Mahdollisuus tehdä suihkusta ylellinen höyrykaappi

Ratkaisuja pienempiin kylpyhuoneisiin

Varsinkin vanhempia taloyhtiöitä remontoidessa tila tuo haasteen kylpyhuoneen uudistamiselle ja antaa tiukat puitteet sisutukselle. Nykyään tarjolla on toinen toistaan upeampia kylpyhuonekalusteita, mutta usein tilan puutteen vuoksi näyttävimmät ratkaisut joudutaan jättämään pois hankinnasta esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

IDO Showerama-suihkuovet ovat oivallinen valinta niin pieneen kuin suureenkin kylpyhuoneeseen. Mallistoomme kuuluu sekä kääntöovia että kiinteillä profiileilla varustettuja liukuovia.

 • Suojaa kylpyhuonetta roiskeilta
 • Tarjolla sekä liukuovia että kääntöovia
 • Runsaasti leveysvaihtoehtoja
 • Suihkutilan syvyyden voi itse valita vapaasti

Suihkuseinä pieneen kylpyhuoneeseen

Suihkuseinä on erinomainen valinta pieneen kylpyhuoneeseen. Tarjolla on sekä kääntyviä että kiinteitä malleja. Kiinteän suihkuseinän voi varustaa lattiaprofiililla tai vaikkapa verhotangolla.

 • Oiva ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen
 • Saatavana kiinteitä tai kääntyviä seiniä
 • Sopii kaiken kokoisiin tiloihin
 • Voi varustaa verhotangolla ja lattiasokkelilla
IDO Showerama 8-0 -suihku-ovi aukeaa joko sisään- tai ulospäin valintasi mukaan. Oven alareunassa on laahustiiviste, joka vähentää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle.
IDO Showerama 8-0 -suihku-ovi aukeaa joko sisään- tai ulospäin valintasi mukaan. Oven alareunassa on laahustiiviste, joka vähentää veden pääsyä suihkun ulkopuolelle.
IDO Showerama 8-41 on tyylikäs kaareva suihkuseinä, joka voidaan kääntää sivuun silloin kun suihkua ei käytetä. Seinän kätisyys on vaihdettavissa.
IDO Showerama 8-41 on tyylikäs kaareva suihkuseinä, joka voidaan kääntää sivuun silloin kun suihkua ei käytetä. Seinän kätisyys on vaihdettavissa.

Kylpyammeeseen seinä?

Suihkunurkkia on monenlaisia. Lattiaprofiililla varustettu malli on tiiviimpi, ilman profiilia olevissa nurkissa taas voit kääntää ovet pois tieltä silloin, kun suihkua ei käytetä.

 • Monia muotoja ja kokoja, lattiaprofiililla tai ilman.
 • Suojaa kylpyhuonetta roiskeilta
 • Sokkeliton malli sopii myös liikuntaesteiselle

Kylpyammeseinä on tyylikäs vaihtoehto suihkuverholle. Ammeeseen on helppo mennä, sillä seinä aukeaa molempiin suuntiin.

 • Suojaa kylpyhuonetta roiskeilta
20123_30174.jpg
Geberit Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20122_29491.jpg
Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelulla
Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi. Hyvä kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen.
20127_31395.jpg
Kotimainen wc tarpeeseen kuin tarpeeseen
Wc-istuin on pitkäikäinen hankinta. Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava niin toimiva, tyylikäs kuin kestäväkin. Jos remontoit vanhaa, istuimen malli määräytyy yleensä viemäröinnin mukaan. Vanhan wc-istuimen paikalle on helpointa laittaa leveäjalkainen malli, joka peittää kätevästi ruuvin reiät. Jos rakennat kokonaan uutta, valinnanvaraa on enemmän.Wc-istuimia on erikorkuisia ja -syvyisiä. Korkeat mallit sopivat erityisesti pitkille tai iäkkäille henkilöille. Wc-istuimen molemmille puolille kannattaa jättää riittävästi tilaa, sillä ahtaassa wc:ssä on ikävä asioida. Wc:n minimileveytenä pidetään yleensä noin 80 senttiä.
20229_79508.jpg
Kylpyhuone uuteen uskoon putkiremontin yhteydessä
Kylpyhuoneen remontointi on haasteellista, koska tutkimusten mukaan suomalaisissa kodeissa eniten parannettavaa on juuri kylpyhuoneissa. Remontti on monien mielissä hankala, kallis ja riskialtis hanke. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Lopputulokset onnistuneesta hankkeesta ovat usein asumisviihtyvyyden kannalta niin palkitsevat, että asiaan kannattaa perehtyä kunnolla.Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi. Hyvä kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen.
20233_77033.jpg
Taloyhtiön vuosikello tikittää: Helmikuu
Sanotaan, että helmikuu helistää. Viitattaneenko sillä sitten yleensä helmikuussa ajankohtaisiin talven paukkupakkasiin vai mahdollisesti puiden oksille auringon säteiden sulattamia jäähelmiä – kumpikin on mahdollista. Joka tapauksessa helmikuu on vuoden lyhin kuukausi, jolloin voimme kuitenkin jo nauttia hetken aurinkoisista päivistä.Taloyhtiössä helmikuu ei kuitenkaan ole loma-aikaa, vaan monta asiaa löytyy selvitettäväksi loppuvuotta varten.
20217_71729.jpg
Meille tulee remontti - hui kauhistus?
As.oy Remontti-Mallinnus on Omataloyhtiö.fi:n kuvitteellinen taloyhtiö, jonka elämää ja remontointia pääset seuraamaan as.oy Remontti-Mallinnus -artikkelisarjassa. Artikkelisarjasta löytyy runsaasti tietoa taloyhtiön elämästä ja remontoinnista.
Auris Energia
Uudista taloyhtiösi lämmitys nykyaikaan ilman investointeja
Energialaskun pienentäminen ja päästöjen vähentäminen on useimpien, ellei kaikkien, taloyhtiöiden tahtotila. Ongelmana on usein, että erilaisia remontti- ja uudistustarpeita on useita ja on tehtävä valintoja. Valitsemalla taloyhtiölle energiakumppanin voi unohtaa yhden investointitarpeen ja samalla pienentää lämmityskuluja huolettomasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton