• Etusivu
 • Remontti

Turner autotallinovet taloyhtiöön

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Turner Group Oy
Julkaistu 02.06.2022Päivitetty 07.06.2022
20226_78523.jpg

Turvalliset, helppokäyttöiset sekä tiiviit ja energiatehokkaat autotallinovet ovat tätä päivää. Turner tarjoaakin taloyhtiöille avaimet käteen -asennuspalvelulla uudet ovet, jotka voidaan halutessa varustaa myös automatiikalla. Asennus onnistuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin.
Joko teidän olisi aika hankkia taloyhtiöön yhtenäinen ilme myös autotalleihin?

Autotallin nosto-ovet

Nosto-ovien etuja mm:

 • Hyvä tiiviys
 • Kevyt käyttää
 • Sää ei vaikuta toimivuuteen
 • Ei vaadi avautumistilaa sivuilta
 • Laaja malli- ja värivalikoima

Alumiiniset oviratkaisut

Miltä kuulostaisi näyttävä alaovi, joka on paitsi luja, mutta myös kevyt? Tyylikäs sekä kestävä alumiiniprofiiliovi on suunniteltu kovaan käyttöön.
Alumiiniprofiiliovet ovatkin erinomainen ratkaisu esimerkiksi taloyhtiön alaoveksi.

 • Oven U-arvo jopa alle 1,0 W/(Km2)
 • Vakiona kolminkertainen lasi (saatavilla myös eteisen ovet 1 kerroslasi)
 • Runkojen syvyys 78 mm
 • Saatavilla myös potkupellillä varustettuna
 • Sisään ja ulos aukeavat ovet/pariovet
 • Polttomaalaus kaikkiin RAL-värikartan sävyihin
 • Saatavilla Avaimet käteen -kokonaispalveluna sisältäen kaiken aina mitoituksesta jätteiden poiskuljetukseen.
20226_78580.jpg

Autotallin kippiovet

Kippiovien etuja mm:

 • Yksityiskohdat huomioitu
 • Loistava murtosuojaus
 • Helppo käyttää käsin, myös automaattinen ovenavaaja mahdollinen
 • Mahdollisuus myös mobiiliavaukseen
 • Automatiikalla varustettu ovi pysähtyy heti havaitessaan esteen.
 • Laaja värivalikoima
20226_78525.jpg

Autotallin pariovet

Pariovien etuja mm:

 • Ovilehden saa aukeamaan joko sisään- tai ulos
 • Saatavana neljällä erilaisella kuvioinnilla ja useissa eri väreissä
 • Hyvä lämpöeristys, 45 mm polyuretaanitäyte
 • Soveltuu uusiin ja vanhoihin kohteisiin
20226_78526.jpg

Haluatko jättää yhteydenottopyynnön autotallinovista?

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Turner Group Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

Taloyhtiön autotallit kellarikerroksessa
Turvallinen autotallin­ovi suojaa sekä käyttäjää että omaisuutta
Vaikka kevät kovin jo vilkuttelee nurkan takana, muistavat varmasti monet meistä vielä kuluneen talven erityisen hyvin. Pakkanen, jää sekä lumi olivat tänä talvena vahvasti läsnä – samoin lumivallit ovien edessä sekä tiukasti kiinni jäätyneet ovet. Nämä ongelmat ovat tuttuja erityisesti ulospäin aukeavien vanhempien puuovien kanssa, joita vesi on mahdollisesti hieman turvottanut alkuperäisestä muodostaan.Ongelmaan löytyy kuitenkin ratkaisu, joka on vaivaton ja lopputuloksena ovat energiatehokkaat ja kevyesti aukeavat autotallinovet.
20227_78921.jpg
Turvalliset ja energiatehokkaat auto­tallinovet taloyhtiöön
Se, mitä autotallinovelta kaipaa erityisesti, on kestävyys, energiatehokkuus sekä helppokäyttöisyys. Pohjoiset olosuhteet myös asettavat omat vaatimuskertoimensa sille, millainen ovi tulisi käyttöön valita.
20228_79409.jpg
Asunto-osakeyhtiölaki osa 3
Asunto-osakeyhtiölain 7-luvun 1 – 16 §:issä on taloyhtiön hallitusta koskevia säännöksiä. Luvun 1 §:n nojalla taloyhtiöllä on oltava hallitus, johon kuuluu vähintään kolme (3) jäsentä ja enintään viisi (5) jäsentä. Jos hallituksen jäseniä on vähemmän kuin kolme, taoyhtiön hallitukseen tulee valita ainakin yksi varajäsen.Hallituksen vastuista ja valinnasta sekä muista asunto-osakeyhtiölain velvoitteista kertoo porilainen asianajaja Markku Asmala Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy:stä.
20218_71890.jpg
Muista nämä viisi asiaa huoneisto­tieto­järjestelmästä
Jokainen suomalainen tuntee jonkun, jonka elämään huoneistotietojärjestelmä vaikuttaa ennemmin tai myöhemmin. Mitä asioita kaikkien olisi hyvä tietää huoneistotietojärjestelmästä? Listasimme viisi tärkeintä.
20106_22478.jpg
Vesivahinko huoneistossa
Huonosti tehty kylpyhuoneremontti voi tulla ilmi useita vuosia remontin jälkeen. Vuonna 1990 rakennetussa rivitaloyhtiössä kävi juuri näin. Syynä vesivahinkoon oli huolimattomasti tehty kylpyhuoneen lattian laatoitustyö.Vahinko tuli ilmi, kun asunto vaihtoi omistajaa. Entinen omistaja oli uusinut kylpyhuoneen lattian vuonna 1997. Tällöinen omistaja osti työn ulkopuoliselta urakoitsijalta. Rivitalojen alkuperäiset kylpyhuoneet olivat laatoitetut seiniltä ja lattiamateriaalina oli käytetty märkätiloihin tarkoitettua muovimattoa, joka toimi samalla varsinaisena vesieristeenä kylpyhuoneessa.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Kosteusvaurion korjaustason laajuus taloyhtiössä?
Taloyhtiömme yhdessä kylpyhuoneessa on todettu kosteutta pintamittarilla mitattuna. Kosteutta on todettu vain lattiassa, seinät ovat kuivat. Muutama lattialaatta on rikki, lisäksi löytyy kopo-laattoja. Onko taloyhtiö velvoitettu kustantamaan täydellisen remontin (lattia+seinät) vai riittääkö, että lattia ja alin laattarivi seinistä puretaan, suoritetaan kuivaus, vesieristys ja uudelleen laatoitus? Osakas vaatii että seinät pitää myös vedeneristää ja lattiakaivo uusia ja siirtää niin, että se on vaaditut 500 mm seinästä. Lisäksi osakas haluaa, että tehdään kuivakaivo suihkun alle ja pesukoneen poistoputki suoraan kaivoon. Perustaso vastaavassa kylppärissä on yksi lattiakaivo sekä sekoittaja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton