• Etusivu
  • LVI

Putkiremontti tiedossa? Valitse helppous, sujuvuus ja kustannustehokkuus: IDOn asennusvalmiit allaskaappipaketit

Kaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Julkaistu 17.10.2023Päivitetty 12.12.2023
Geberit IDO wc

© Geberit / IDO

Kun taloyhtiössä tulee eteen putkiremontti ja sen yhteydessä kylpyhuoneiden uusiminen, tuotteiden valinnalla on suuri merkitys koko projektissa. Tuotteiden valinnan helppous, suunnittelun ja asentamisen sujuvuus, hyvä saatavuus sekä erityisesti kustannustehokkuus nostavat merkitystään.

Kylpyhuoneiden toteuttamisen ja saneeraamisen helpottamiseksi IDO tarjoaa valmiin pakettiratkaisun heti mukaan sisältäen kaiken tarvittavan. Tässä viisi perustelua, miksi valita IDO Glow -allaskaappipaketti.

1. Valmis allaskaappipaketti parantaa taloyhtiön putkiremontin kustannustehokkuutta

Kustannustehokkuus paranee taloyhtiön putkiremonttiprojektin yhteydessä, kun valitaan valmis allaskaappipaketti. IDO Glow -allaskaappipaketti, jossa jopa vetimet ovat asennettu jo valmiiksi tehtaalla, on suunniteltu helpottamaan, sujuvoittamaan ja etenkin helpottamaan kustannuksia taloyhtiölle merkittävässä putkiremontissa.

2. Valmiin allaskaappipaketin hankinta on kätevää – tuotteiden hyvä saatavuus lisää joustavuutta

Putkiremontissa on tärkeää aikataulujen pysyvyys. Urakkaa helpottaa tuotteiden hyvä saatavuus ja joustavuus. IDO Glow -allaskaappipaketti saadaan tilattua yhdellä tuotekoodilla, jolla saa altaan ja valmiiksi kootut kalusteet.

Koko paketti on mahdollista saada nopealla toimituksella lähimmästä LVI-alan tukkumyymälästä kautta maan.

3. Kylpyhuonekalusteiden asentaminen on helppoa ja nopeaa

Puoliksi suunniteltu, mutta IDOn allaskaappipakettien kohdalla vielä lisäksi valmiiksi koottu, tarkoittaa huomattavasti helpompaa lopullista asennustyötä kohteella.

Kaikki IDOn allaskaappipaketit ovat pitkälle asennusvalmiita, jolloin itse asennustyö kohteella helpottuu ja nopeutuu.

Mukana ovat kaikki tarvittavat osat: vetimet, kiinnityshelat, joustava viemäriputki, pohjaventtiili, kumitiiviste ja vesilukko.

Apuna toimivat myös helpot asennusvideot!

IDO Glow-allaskaappipaketti, nelikulmainen, valkoinen, kaksi laatikkoa nleiö
© Geberit / IDO

4. Takuu, ylläpito ja ystävällinen asiakaspalvelu varmistavat mutkattoman kylpyhuoneen toteutuksen

IDOn pitkä historia, muun muassa kylpyhuonekalusteiden parissa, kertoo osaltaan sen, että tuotteiden jatkuvuus ja palvelu on varmistettu.

IDOn tarjoama 10 vuoden saatavuustakuu varaosille auttaa myös pidentämään tuotteiden elinkaarta.

Taloyhtiötkään eivät ole yksin, vaan apua ja tukea on saatavilla niin suunnitteluun, hankintaan kuin asennukseenkin!

5. Visuaalisesti tyylikäs kylpyhuone valmiilla allaskaappipaketilla? Kyllä!

IDOlla tulee ensi vuonna 2024 tulee täyteen 150 vuotta keramiikan valmistusta, muun muassa wc-istuimia ja pesualtaita, jotka valmistuvat Suomessa ja Ruotsissa.

Tyylikkyys ja toimivuus ovat kylpyhuonekalusteiden suunnittelun perusta.

Esimerkiksi IDO Glow -allaskaappipakettiratkaisu tarjoaa toimivaa ja samalla tyylikästä suunnittelua, joka sopii erityisen hyvin kotiin kuin kotiin – taloyhtiöissäkin!

Geberit IDO wc-istuin
© Geberit / IDO

Huippulaatu ja ympäristöystävällisyys voivat kulkea käsi kädessä – ympäristöseloste saatavilla

Kylpyhuoneremontit vaativat huippulaatua ja ympäristöystävällisyyttä. IDO mallistossa tehdään johdonmukaisesti työtä vedenkulutuksen vähentämiseksi.

IDOn keraamisille tuotteille on saatavilla ympäristöseloste eli EPD-dokumentti, josta tuotteen aiheuttamat päästöt on laskettu. Tämän lisäksi tuotteet valmistetaan laadukkaasta raskasmetallivapaasta posliinista, jonka elinkaaren päättyessä voi kierrättää vastuullisesti.

Putkiremontin yhteydessä vaihtuu usein myös wc-istuin – tuotteen pitkäikäisyys keskiössä

Putkiremontteja tehdään harvoin ja siinä tapauksessa korostuu etenkin tuotteiden pitkäikäisyys ja takuu.

On hyvä muistaa, että IDOn wc-istuimet ovat laadukkaita ja varustettuna 10 vuoden varaosatakuulla. Näitä tuotteita käytetään pitkäikäisesti, ei lyhytaikaisesti.

IDOlla on monipuolinen valikoima runsailla ominaisuuksilla varustettuja WC-istuimia, niin seinä-wc-istuimia kuin perinteisempiä lattiamallisia wc-istuimia.

Tutustu lisää tästä valikoimaan ja ominaisuuksiin!

Geberit IDO wc
© Geberit / IDO
Info

Info

IDO Glow allaskaappipaketti tiivistetysti

  • Nopea saatavuus
  • Helppo ja nopea asennus
  • Edullinen, kustannustehokas
  • Valmiiksi koottu, valmis paketti eli sisältää kaiken tarvittavan
  • Helppo tilata vain yhdellä osanumerolla
Geberit Oy
LVI
kylpyhuone
wc
kalusteet
putkiremontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20122_29491.jpg
Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelulla
Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi. Hyvä kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen.
20123_30170.jpg
Suihku on arjen ylellisyyttä
Onko taloyhtiöösi tulossa putkiremontti tai tarvitsevatko suihkutilat päivittämistä? Jotta huolettomia suihkuhetkiä riittäisi mahdollisimman moneksi vuodeksi, mieti hetki millaisen suihkun kotiisi valitset. Kuinka paljon miellyttävämpää onkaan suihkutella ylellisessä suihkukaapissa tai esimerkiksi suihkunurkassa kuin ikivanhan suihkuverhon takana.Suunnittelun lähtökohtana on hyvä muistaa vanha nyrkkisääntö: valitse niin iso suihku kuin tilaan suinkin mahtuu. Metri kertaa metri on ylellisyyttä, 80 x 80 senttinen riittävä ja 70 x 70 cm kannattaa ottaa silloin, kun tilaa on todella niukasti.
20127_31395.jpg
Kotimainen wc tarpeeseen kuin tarpeeseen
Wc-istuin on pitkäikäinen hankinta. Se on käytössä monta kertaa päivässä, joten sen on oltava niin toimiva, tyylikäs kuin kestäväkin. Jos remontoit vanhaa, istuimen malli määräytyy yleensä viemäröinnin mukaan. Vanhan wc-istuimen paikalle on helpointa laittaa leveäjalkainen malli, joka peittää kätevästi ruuvin reiät. Jos rakennat kokonaan uutta, valinnanvaraa on enemmän.Wc-istuimia on erikorkuisia ja -syvyisiä. Korkeat mallit sopivat erityisesti pitkille tai iäkkäille henkilöille. Wc-istuimen molemmille puolille kannattaa jättää riittävästi tilaa, sillä ahtaassa wc:ssä on ikävä asioida. Wc:n minimileveytenä pidetään yleensä noin 80 senttiä.
Geberit GIS -asennusjärjestelmä
Geberit GIS/Duofix -laskentatyökalu kylpyhuoneen suunnitteluun
Oikeat ja toimivat työkalut ovat avain onnistumiseen – erityisesti rakentamisessa. Onneksi apuna on erilaisia työkaluja alan ammattilaisille. Yksi näistä on saniteettituotteiden eurooppalaisen markkinajohtajan Geberitin GIS/Duofix -laskentatyökalu. Laskentatyökalu on suunnattu erityisesti kylpyhuoneiden suunnittelun ja toteutuksen parissa toimiville ammattilaiselle. Laskentatyökalu toimii verkkosovelluksena, joka tarjoaa nopean ja vaivattoman tuen.Sovelluksen avulla kylpyhuoneen suunnittelijat ja asentajat voivat helposti ja luotettavasti suunnitella asennusseinät kohteeseen kuin kohteeseen. Tässä artikkelissa tutustutaan miten laskentatyökalu toimii sekä sen ominaisuuksiin. Samalla tutustutaan Geberit GIS/Duofix -asennusseinien asennusjärjestelmiin.
IDO Glow Art TurboFlush
Tiesitkö tämän muotoilun helmestä, joka löytyy useimmista vessoista? Tutustu pieneen historiikkikatsaukseen
Mikä on se suomalaisen muotoilun helmi, joka löytyy lähes jokaisen suomalaisen kodista, työpaikalta tai vapaa-ajan asunnolta? Jopa eduskunnassa ”istuntoja” pidetään kyseisellä posliinisella istuimella. Sehän on tietysti IDOn ikoninen wc-istuin, joka on 150 vuodessa valloittanut suomalaisten sydämet ja saniteettitilat.Otetaanpa pieni katsaus, miten tähän tilanteeseen on päädytty. Mitä innovaatioita IDOn historia ja tulevaisuus pitää sisällään unohtamatta myös palautella mieliin kylpyhuoneiden värimaailmojen trendien eri aikakausia.
smartvatten vedenmittaus
Mielenrauhaa vesivahingoilta – havaitse vuodot vedenkulutusta mittaamalla
Vesivuoto ei aina ole valtoimenaan pauhaava vesisuihku, vaan monesti myös varsin huomaamaton ja salakavala ongelma. Reaaliaikainen tieto vedenkäytöstä auttaa huomaamaan vuodon ennen mittavaa korjauslaskua.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton