• Etusivu
  • Talo

Älykäs sähköautojen latausjärjestelmä

Abb:n terra ac on latausjärjestelmien edelläkävijä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Julkaistu 24.07.2020Päivitetty 19.06.2023
30_P_134442_1.jpg

Terra AC -latausasema mahdollistaa räätälöidyt, älykkäät ja verkkoon liitettävät latausratkaisut taloyhtiöille, yrityksiin ja yksityisiin koteihin.

  1. Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras AC-latausasema edustaa juuri sitä huippulaatua, jota odotetaan maailman johtavalta sähköajoneuvolatausasemien valmistajalta.
  2. Ohjelmiston etäpäivityksillä voidaan taata optimaalinen suorituskyky ja minimoida paikan päällä tehtävien huoltotoimien tarve.
  3. Lukuisia liitäntävaihtoehtoja, kuten WiFi, Bluetooth ja Ethernet, jotka mahdollistavat helpon ohjauksen ja integroinnin olemassa olevaan infrastruktuuriin.
  4. Älykkäät toiminnot tarkoittavat sitä, että latausasema osaa säädellä virrankäyttöään ja lataa ajoneuvon optimaalisesti nyt ja myös tulevaisuudessa.
  5. Valmius energiamittarin integrointia varten. Älymittarilla voidaan hallita latausta dynaamisesti, alentaa energiakustannuksia ja ehkäistä jakeluverkon suojalaitteiden häiriöitä.
  6. Erillinen sovellus, jolla voi helposti ohjata AC-latausasemaa ja valtuuttaa latausluvan. Lisäksi se antaa käyttäjälle tietoa lataustilasta.
  7. Ylivirtasuojauksen ansiosta suurinta lataustehoa voidaan käyttää ilman häiriöitä. Suurin latausteho määräytyy rakennuksen sähköjakelujärjestelmän mukaan.
  8. Integroidut suojaukset, kuten DCmaasulku- ja ylijännitesuojaus, suojaavat sekä käyttäjää että autoa.

Voit keskustella ABB:n asiantuntijan kanssa juuri teidän taloyhtiönne tarvitsemista lauatsratkaisuista. Jätä yhteydenottopyyntö ja selvitä oman taloyhtiösi mahdollisuudet!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

ABB Oy
Talo
sähkö
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20226_78687.jpg
Liiketunnistinohjaus antaa turvaa
Ei ole yhdentekevää, minkälainen valaistus taloyhtiön pihoilla ja yhteisissä tiloissa on. Pelkkä valaistusremontti voi säästää taloyhtiölle tuhansia euroja ja maksaa investoinnin takaisin hyvinkin lyhyessä ajassa. Potentiaalinen säästömahdollisuus löytyy vaikka hämäräkytkimistä, sillä hämäräkytkimen oikealla säädöllä voi säästää jopa 1000 euroa vuodessa. Valaisinremontti on myös helppo toteuttaa taloyhtiöissä. Se ei vaadi suuria ponnisteluja.
20164_46303.jpg
Tiedä, kenelle ovesi avaat
ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteetsopivat sekä pientaloihin että isoihin kerrostalokohteisiin. Tuotteilla voidaan toteuttaa ensiluokkaiset ratkaisut uudis- ja korjausrakentamisessa.
20206_65056.jpg
Saneeraukset käsi kädessä ovat säästöä
Huomattava säästö ajassa, rahassa ja vaivassa. Siinä on kolme painavaa syytä toteuttaa linjasaneeraus ja sähköistystyöt samalla kertaa, toteaa Consti Talotekniikka Oy:n sähköasennuspäällikkö Juhani Erkkilä. Kun linja- ja sähkösaneeraus toteutetaan käsi kädessä, varmistetaan myös se, että työssä noudatetaan uusimpia määräyksiä ja lopputuloksessa päästään energiatehokkuuden kannalta järkevään ratkaisuun. Kokonaisvaltainen saneeraus vaikuttaa myös kiinteistön arvoon.Erkkilä tuntee pääkaupunkiseudun remontointikohteet, sillä Consti Talotekniikka on liiketoiminnassaan keskittynyt urakoimaan niitä. Markkinoilla kilpaillaan kovasti juuri nyt. Siinä samassa mittelöidään kuka on korjausurakoinnin ja talotekniikan johtava asiantuntija. Consti on pärjännyt hyvin yhdistämällä yli 460 työntekijänsä osaamisen.
20221_74366.jpg
Oletko ostamassa uutta täys­sähkö­autoa? Hae 2 000 euron hankinta­tukea
Tiesitkö, että uuden sähköauton ostaja tai pitkäaikaisvuokraaja voi saada valtiolta 2000 euroa hankintatukea? Aiemmin ostaja sai tuen alennuksena auton myyntihinnasta autoliikkeestä, nyt tuki maksetaan hakijalle tukipäätöksen mukaisesti. Tukea haetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20199_60146.jpg
Mikä led-valaisimissa maksaa - mistä laatu muodostuu?
Led-valaisimet kehittyvät jatkuvasti, ja maahantuojia ja myyjiä on useita. Miten selvitä voittajana led-viidakossa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton