• Etusivu
  • Remontti

Edistyksellisen rakentajan valinta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 22.06.2017Päivitetty 01.03.2019
20183_52028.jpg

EVO on Ormaxin uusin kattotiili Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista.

Suoralinjainen tiilikatto

Ormax EVO on modernin ja edistyksellisen rakentajan valinta. Siinä modernein teknologia yhdistyy tämän päivän katemateriaalin esteettisiin, toiminnallisiin ja ekologisiin vaatimuksiin. Eläväpintainen, kaunis laattakattotiili on ohut ja ilmeeltään kevyt. Siitä syntyy tasainen upea kattopinta. Tiili lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy siinä vakaasti kaikissa olosuhteissa. Moderni ja kestävä Ormax EVO -tiilikatto suojaa taloasi jopa seuraavat 70 vuotta.

Ormax EVO sopii graafiseen nykyarkkitehtuuriin. Se on luonnonmukainen vastaus tasaista kattopintaa haluaville suunnittelijoille ja rakentajille. Ormax EVOn ilme on suunniteltu linjakkaaksi, elegantiksi ja kevyeksi. Näyttävän hienostuneet kattolappeet ovat lisäksi hiljaiset kaikissa sääolosuhteissa, mikä lisää asumisviihtyisyyttä.

EVO laattakattotiili sopii eri tyylisiin rakennuksiin

2929_239416308_2017749488.jpg

Ormax EVO sopii erinomaisesti myös korjausrakentamiseen. Se korostaa vanhan talon persoonallista ilmettä. Ekologinen Ormax Evo sopii ympäröivään luontoon. Sen elävä pinta rakentaa harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa.

20177_49714.jpg
KokonaispituusKokonaisleveysRuodejakoHyötyleveysPainoMenekki
420 mm330 mm312-340 mm300 mm4,6 kg/ n. 46 kg m²10,5 kpl/m²

Valitse talollesi kestävä ja tyylikäs katto

Ormax EVO -kattotiilissä yhdistyvät tyylikäs tasainen ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen moderni pinnoite luo kauniin, tasaisen ja kestävän kattopinnan.

Kotimainen läpivärjätty Ormax EVO -betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen. Saatavana on viisi upeaa värisävyä: Tupapunainen, Savitiilenpunainen, Ruskea, Tummanharmaa ja Musta. Ormax EVO -lattakattotiiliin on lisäksi saatavana kaikki toimivaan tiilikattoon tarvittavat kattotarvikkeet.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Remontti
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20164_46252.jpg
Varma ratkaisu kiinteistön kattoremontille
Katosta puhutaan toisinaan talon viidentenä julkisivuna. Tämä merkitsee kuitenkin katon hienoista aliarviointia. Katon tehtävä on vaikeampi kuin seinien. Sateen, tuulen ja lumen kestäminen vaatii aivan oman materiaalinsa. Savi- ja betonikattotiilet kestävät vaativatkin olosuhteet ja antavat rakennukselle pitkäikäisen ja luotettavan suojan.
20123_30124.jpg
Kunnon kattoremontti antaa kerrostalolle uuden elämän
Nokian Lauttakorventie 5-7:ssä oli ennen kaksi tasakattoista 1970-luvun kerrostaloa. Kattoremontin myötä talot ovat saaneet uuden elämän ja nykyaikaisemman ulkonäön. Näyttävä tumman harmaa Ormax-betonitiilikatto suojaa taloja vuosikymmenten ajan.
20124_30432.jpg
Varmistu kattoasennuksen pätevyydestä
Ammattitaidolla toteutettu kattoremontti takaa rakennukselle tehokkaan säänsuojan vuosikymmeniksi. Uuden katteen tuomasta arvonlisäyksestä nyt puhumattakaan.
20191_55863.jpg
Talvi on paras aika tehdä taloyhtiön katon kuntoarvio
Vesivekin työmiehet eivät pakkasessa hyydy, vaan kuntoarviot ja remontit pyörivät yhtä lailla talvikuukausinakin. Itse asiassa talvi on mitä mainiointa aikaa tarkistuttaa taloyhtiön katon kunto. Taloyhtiön hallituksen sekä isännöitsijän lainsäädännössä määritellyn huolellisuusvelvoitteen täyttymiseksi kannattaa hyödyntää asiantuntijoita. Kun toimit ripeästi, saat katon kuntoon kevääksi ja voit huoletta ottaa vastaan kevään sulamisvedet ja putoavat lumikuormat.
Vaihtoruuvi katolle
Jatka katon käyttöikää vaihtoruuveilla
Valitettavan usein katon kiinnittämiseen käytetyt naulat ja ruuvit ovat katon heikoin lenkki. Niiden huonon kunnon vuoksi vaihdetaan turhan usein koko katto. KINGI® vaihtoruuvi™ on suunniteltu jatkamaan peltikaton kestoikää pellin mukaiseksi.
20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton