• Etusivu
  • Remontti

Icopalin huoltopalvelut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 21.05.2010
20105_21902.jpg

Huollettu katto kestää pidempään

Katon ammattitaitoinen huolto lisää katon ikää parhaimmillaan 10-15 vuotta. Huolletun katon käyttöikä on jopa 30-40 vuotta, joten säästöä syntyy! Kuntotarkastus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Huoltamalla katon säännöllisesti välttyy ikäviltä yllätyksiltä. Pienikin vuotokohta voi saada aikaan pahaa jälkeä rakenteille sekä rakenteiden alapuolelle sijoitetulle omaisuudelle.

Huoltosopimukseen kuuluu kattohuoltokäynnit kaksi kertaa vuodessa. Huoltokäynti sisältää käytännössä katon puhdistuksen, tarkastuksen, tarvittavat pienet korjaukset, kiinnitysten varmistamisen sekä huoltoraportin, jota voidaan käyttää tarvittaessa korjaussuunnitteluun. Kattohuoltopalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuus- ja liikekiinteistöille sekä asunto-osakeyhtiöille.

Icopal Huoltopalvelusta saa tarkastukset myös savunpoistojärjestelmille.

Icopal Huoltopalvelut tarjoaa:

  • Kattohuoltosopimukset
  • Kattokuntotutkimukset
  • Raportit ja kohdevalokuvat sähköisessä muodossa
  • Kustannusarviot, huollot ja korjaukset
  • Pitkäjänteiset suunnitelmat huoltoon ja korjauksiin
  • Kosteus- ja lumikuormamittaukset
  • Kuivatuspalvelut
  • Savunpoistoluukkujen tarkastukset ja koelaukaisut
20105_21905.jpg
Miltä saattaa kiinteistösi katolla näyttää? Tässä kuvassa kattokaivoja ei ole puhdistettu pitkään aikaan. Sadevesi ei pääse poistumaan, kun kattokaivot ovat tukkeutuneet roskista.
Miltä saattaa kiinteistösi katolla näyttää? Tässä kuvassa kattokaivoja ei ole puhdistettu pitkään aikaan. Sadevesi ei pääse poistumaan, kun kattokaivot ovat tukkeutuneet roskista.
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20199_60011.jpg
Luonnonsuojeluun merkittävä lisärahoitus
Hallitus päätti budjettiriihessään esittää luonnonsuojeluun sadan miljoonan euron lisärahoitusta vuodelle 2020. Tärkein rahoituksella käynnistettävä hanke on kymmenvuotinen elinympäristöjen parantamisen toimintaohjelma. Sillä on määrä pysäyttää luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen Suomessa viimeistään 2030 mennessä ja turvata elintärkeiden ekosysteemien toiminta. Reilu 10 miljoonaa luonnonsuojelun lisärahoituksesta kanavoituu maa- ja metsätalousministeriön kautta."Luonnon monimuotoisuuden kriisi on aivan yhtä akuutti kuin ilmastokriisi. Tartumme nyt tähän tosissamme, ja luonnon monimuotoisuuden suojelu nousee historiallisen korkealle tasolle. Suojelemme valtakunnallisesti arvokkaita suoalueita ja ennallistamme soita ja perinneympäristöjä, kuten niittyjä, ketoja, metsälaitumia ja hakamaita, mikä mahdollistaa rikkaan lajiston paluun. Lisäksi kunnostamme lintuvesiä ja -kosteikkoja, mikä on välttämätöntä uhanalaisten vesilintujemme, kuten punasotkan ja nokikanan, suojelulle", ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen sanoo.
201111_28656.jpg
Ovatko taloyhtiösi vastuuhenkilöt ajan tasalla?
Valitettavan usein taloyhtiön vastuuhenkilöiden päivittäminen laiminlyödään. Tyypillisesti tämä johtuu tietämättömyydestä. On kuitenkin tarkoituksenmukaista pitää nämä tiedot ajan tasalla, sillä hallituksen tehtävä on edustaa taloyhtiötä ja edustuskelpoisuus tulee tarvittaessa voida tarkistaa. Olemme kehittäneet palvelun, jonka avulla voit tarkastaa, ovatko tiedot taloyhtiösi vastuuhenkilöistä ajan tasalla. Syöttämällä taloyhtiösi nimen ja y-tunnuksen näet ne tiedot, jotka meillä kaupparekisterin mukaisesti taloyhtiöstänne on. Päivitä taloyhtiösi tiedot ja mikäli päivitettävää löytyy, on syytä tarkastaa myös taloyhtiönne kaupparekisteriin tekemä viimeisin päivitys.Tarkasta taloyhtiösi tiedot!
20202_62465.jpg
EU:n uusi juomavesidirektiivi tuo monia muutoksia
Sosiaali- ja terveysministeriö, ympäristöministeriö sekä maa- ja metsätalousministeriö tiedottavatEU-maiden suurlähettiläät hyväksyivät tänään (05.02.2020) poliittisen yhteisymmärryksen uuden juomavesidirektiivin sisällöstä. Uuden juomavesidirektiivin avulla pyritään turvaamaan entistä laadukkaampi talousvesi, edistämään veden saatavuutta, lisäämään vesihuollosta tiedottamista ja parantamaan vesihuoltolaitosten energiatehokkuutta koko unionin alueella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton