• Etusivu
  • Remontti

Icopalin huoltopalvelut

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 21.05.2010
20105_21902.jpg

Huollettu katto kestää pidempään

Katon ammattitaitoinen huolto lisää katon ikää parhaimmillaan 10-15 vuotta. Huolletun katon käyttöikä on jopa 30-40 vuotta, joten säästöä syntyy! Kuntotarkastus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Huoltamalla katon säännöllisesti välttyy ikäviltä yllätyksiltä. Pienikin vuotokohta voi saada aikaan pahaa jälkeä rakenteille sekä rakenteiden alapuolelle sijoitetulle omaisuudelle.

Huoltosopimukseen kuuluu kattohuoltokäynnit kaksi kertaa vuodessa. Huoltokäynti sisältää käytännössä katon puhdistuksen, tarkastuksen, tarvittavat pienet korjaukset, kiinnitysten varmistamisen sekä huoltoraportin, jota voidaan käyttää tarvittaessa korjaussuunnitteluun. Kattohuoltopalvelu on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuus- ja liikekiinteistöille sekä asunto-osakeyhtiöille.

Icopal Huoltopalvelusta saa tarkastukset myös savunpoistojärjestelmille.

Icopal Huoltopalvelut tarjoaa:

  • Kattohuoltosopimukset
  • Kattokuntotutkimukset
  • Raportit ja kohdevalokuvat sähköisessä muodossa
  • Kustannusarviot, huollot ja korjaukset
  • Pitkäjänteiset suunnitelmat huoltoon ja korjauksiin
  • Kosteus- ja lumikuormamittaukset
  • Kuivatuspalvelut
  • Savunpoistoluukkujen tarkastukset ja koelaukaisut
20105_21905.jpg
Miltä saattaa kiinteistösi katolla näyttää? Tässä kuvassa kattokaivoja ei ole puhdistettu pitkään aikaan. Sadevesi ei pääse poistumaan, kun kattokaivot ovat tukkeutuneet roskista.
Miltä saattaa kiinteistösi katolla näyttää? Tässä kuvassa kattokaivoja ei ole puhdistettu pitkään aikaan. Sadevesi ei pääse poistumaan, kun kattokaivot ovat tukkeutuneet roskista.
Icopal Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20095_17024.jpg
Urakointi- ja huoltopalvelut
Icopal Oy:n urakointiyhtiöt tarjoavat täyden palvelun ratkaisuja bitumikattourakointiin ja muuhun vedeneristysurakointiin, peltikattourakointiin, julkisivu-urakointiin sekä kattojen huoltopalveluihin ja savunpoistoluukkujen asennuksiin ja tarkastuksiin.
20098_18360.jpg
Icopalilla laadukasta valokateosaamista
Rakennus Lohja Oy:n toimitusjohtaja Janne Sihvonen on tyytyväinen mies: pari vuotta toimineen yrityksen kaksi ensimmäistä toimintavuotta ovat kuluneet työntäyteisissä merkeissä. Edes rakennusalaa kalvava suhdannetaantuma ei ole saanut tilauskantaa laskusuuntaan, joten yrityksen yhdelletoista työntekijälle on töitä riittänyt kiitettävästi. – Työtilanne näyttää todella hyvältä. Yrityksemme on suhteellisen pieni, joten voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Monipuolisuus, kokemus ja laaja suhdeverkostomme takaavat riittävän kysynnän myös vaikeina aikoina, kertoo Sihvonen.
Kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rautanet –ketju valitsi Icopalin vuoden 2008 tavarantoimittajaksi
Icopal on valittu vuoden 2008 tavarantoimittajaksi Rautanet – ketjun kevään ostopäivillä. Palkitsemisen perusteena on toiminnan jatkuva ja ansiokas kehittäminen yhteistyössä Icopalin, Rautanettien ja Starkin kesken. Icopal on osoittanut kiitettävää halukkuutta toiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille.Palkinnon jakoi Rautanet -kauppiaiden edustajana kauppias Jaakko Koivisto, sekä Starkin edustajana Avainasiakaspäällikkö Harri Lepistö.– Tämä on hieno tunnustus sekä pitkäjänteiselle yhteistyölle, että loistavalle aluemyyntiorganisaatiollemme, toteaa myyntijohtaja Esa Mäki Icopalista. – Vuoden 2008 tavarantoimittaja -palkinto osoittaa, että yhteistyökykyinen asenne ja aito kiinnostus kumppanuussuhteiden kehittämiseen johtaa hyviin asioihin, Mäki lisää.Rautanet -ketju on vuonna 1998 perustettu rautakauppaketju, joka muodostuu itsenäisistä rakennustarvikekauppaa harjoittavista liikkeistä. Ketjuun kuuluu lähes 100 alan liikettä maanlaajuisesti. Ketjun jäsenkauppiaat toimivat tiiviissä yhteistyössä Starkki Oy Ab:n kanssa tukeutuen hankinnoissaan Starkkiin ja sen tavarantoimittajiin. Rautanet on kuitenkin oma erillinen ketjunsa, jossa ketjupäätösten teko kuuluu kauppiaille ja jonka valikoima ja konsepti poikkeavat huomattavasti Starkin vastaavista.
20226_78714.jpg
Hajuhaitta naapurista?
Kuka on velvollinen korvaamaan hajunpoiston kustannukset, jotka ovat aiheutuneet naapuriasunnon tupakoinnista parvekkeella?Asuntomme ainoa ilmanottoaukko sijaitsee noin 3 metriä naapurimme parvekkeelta, josta tupakansavu kulkeutuu asuntoomme. Taloyhtiön hallitus on ilmoittanut, että se ei voi kieltää parveketupakointia. Yläpuolella olevan asunnon omistaja ei myöskään suostu kieltämään vuokralaisilta parveketupakointia vedoten yhdenvertaisuuslakiin. Myöskään terveystarkastaja ei ole saanut tupakointia loppumaan, on kyllä todennut että asunnossamme on erittäin tunkkainen ja raskas ilma.
Kerrostalo alhaalta kuvattuna
Viikon kysymys: Kuka on vastuussa hoitamattomista kiinteistön lumitöistä? Kenelle se sakko kirjoitetaan?
Viimeisimmän lumimyräkän jälkeen on sekä pelastuslaitos että poliisi puuttunut Helsingin rakennusviraston laiminlyönteihin katualueiden hoidossa. Nyt tänä aamuna 5.12.2012 oli kaupunki aurannut mm. Kallion alueella katuja ja aiheuttanut kadunvarteen pysäköidyille autoilijoille aamu jumpan. Autojen sivulla oli noin 0,50 – 0,80 m kovan lumen valli jota oli hyvin vaikea poistaa. Muutamien autojen kylkiin oli jopa tullut lumilohkareista naarmuja. Nyt kaupunki on aurannut lumet kiinteistöjen vastuulle. Odotettavissa on, että kaupunki vaatii nyt kiinteistöjä poistamaan ko. vallit. Kiinteistöt ovat hoitaneet oman osuutensa jokseenkin hyvin, mutta kaupunki ei. Kuitenkin uutisen mukaan kaupunki alkaa sakottaa kiinteistöjä hoitamattomista lumitöistä. Toivottavasti poliisi käyttää "kaupunkilaista järkeä" laatiessaan sakkoja kiinteistöille. Muuten kysymys on siitä onko hoitamattomasta kiinteistön lumitöistä vastuussa taloyhtiön hallitus, isännöitsijä vai taloyhtiön huoltoyhtiö. Kenelle se sakko kirjoitetaan?
202010_67107.jpg
Miten siirrän taloyhtiöni osakeluettelon huoneistotieto­järjestelmään?
Huoneistotietojärjestelmä otettiin valtakunnallisesti käyttöön vuonna 2019. Huoneistotietojärjestelmään kerätään tiedot osakehuoneistoista, niiden omistuksista ja panttauksista. Huoneistotietojärjestelmän ylläpidosta vastaa Maanmittauslaitos. Taloyhtiön osakeluettelot tulee siirtää järjestelmään – miten siirto siis tapahtuu?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton