• Etusivu
  • Talo

Mikä on taloyhtiönetti?

Mutkatonta palvelua ja nopeat yhteydet joka kotiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 19.10.2018Päivitetty 05.09.2023
201810_55167.jpg

Taloyhtiösopimus kannattaa aina, sillä kaikki talon asukkaat saavat edullisen netin ja monipuoliset TV-palvelut.

DNA Netti taloyhtiösopimuksella on järkevä ja kustannustehokas tapa saada koko taloyhtiö nettiin samanaikaisesti. Asukkaat saavat kodin palveluihin sisältyvän taloyhtiönetin Perusnopeuden. Taloyhtiösopimuksen etuna asukkaat saavat käyttöönsä netin lisänopeudet jopa puolet normaalihintoja edullisemmin ja lisäksi monipuoliset TV-palvelut. Halutessaan asukkailla on mahdollisuus kasvattaa netin nopeutta niin suureksi kuin tarvitsevat, jopa täyteen gigaan eli 1000 megaan asti.

Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijän kumppani

DNA Taloyhtiöpalvelu on isännöitsijöitä ja taloyhtiöpäättäjiä varten koottu oma ammattilaisten joukko, jonka asiantuntevat ihmiset tavoittaa helposti. Taloyhtiön asiat hoituvat yhdessä paikassa aina tutun henkilön kanssa.

Taloyhtiöasioiden paikallinen DNA:n yhteyshenkilö̈ ja valtakunnallinen Taloyhtiöpalvelu yhdessä varmistavat, että̈ kaikki tilatut palvelut toimivat mutkattomasti asennuksesta ylläpitoon ja huoltoon.

Ongelmatilanteissa apu löytyy DNA:n omasta asiantuntevasta huoltopalvelusta.

Käyttöönotto käy helposti

DNA huolehtii kytkennästä ja tiedottamisesta, joten netin käyttöönotto käy helposti ilman erillisiä isännöitsijän tai asukkaan toimenpiteitä. Tarvittaessa taloyhtiölle voidaan järjestää lisäksi maksuton asukasilta, jossa opastetaan palveluiden käyttöönotossa ja valitaan sopivimmat palvelut kullekin asukkaalle.

DNA:lta saa myös maksuttoman taloyhtiön sisäverkon tarkistuksen, jotta voidaan varmistaa netin kytkennän ja käyttöönoton mutkattoman sujumisen.

Info

Info

Näin homma toimii

1. Taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä pyytää tarjouksen DNA:lta.

2. DNA neuvottelee kanssanne parhaan hinnan sekä teknisesti järkevimmän ratkaisun.

3. Asia viedään yhtiökokoukseen esityslistalle päätösasiana.

4. Yhtiökokouksen hankintapäätöksen jälkeen tehdään sopimus ja sovitaan palveluiden käyttöönottopäivä.

5. DNA lähettää asukkaille tiedotteen tarjolla olevista palveluista sekä ohjeet niiden käyttöönottoon.

Kodinportti-kosketustaululla taloyhtiön asukasviestintä kuntoon

DNA tarjoaa taloyhtiöille monia arkea helpottavia palveluita, kuten sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun. Kodinportti on moderni valinta kiinteistöjen aulatiloihin. Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, mutta on käyttökustannuksiltaan edullinen investointi. Kodinportin voi hankkia sekä jo olemassa olevaan tai vasta rakenteilla olevaan kiinteistöön. Sähköisen porrasnäytön lisäksi asukas voi käyttää palvelua omalla tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella.

Kodinportti-palvelun edut

  • Kokoaa kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan.
  • Pitää taloyhtiön tiedot aina ajan tasalla.
  • Korvaa paperintäytteiset ilmoitustaulut.
  • On jokaisen taloyhtiön ulottuvilla.
201811_55583.jpg

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Kiinnostaako myös älylämmitys? Lue lisää >>

DNA Oy
Talo
netti
porraskäytävät
taloyhtiönetti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202112_73694.jpg
Paljon Hubia jouluna: taloyhtiönetin perusteet
Etkö ehtinytkään katsoa televisiosta lempisarjasi päätösjaksoa? Eikö televisiosta tule mitään katsottavaa? Hyvistä ohjelmista ei tule pulaa, kun yhdistät taloyhtiönettiin Hubi-laitteen. Se on helppo asentaa, ja laitteen avulla voit valita katsottavaa kymmeniltä eri kanavilta. Olennaista on, miten taloyhtiösi netti toimii.
20221_74326.jpg
7 tärkeää kysymystä yhtiökokoukseen
7 tärkeää kysymystä yhtiökokoukseenKevään myötä käynnistyy ahkera yhtiökokouskausi. Yhtiökokous on hyvä paikka tarkistaa, ovatko taloyhtiön nettiyhteydet ajan tasalla, ja tietoturvaan liittyvät asiat kunnossa myös taloyhtiön laitetiloissa.DNA:n kiinteistötuotemyynnin asiantuntijat listasivat seitsemän asiaa, jotka kannattaa selvittää ja huomioida seuraavassa yhtiökokouksessa. Kiinteistön tekniikka, digipalvelut ja tietoturva herättävät usein kysymyksiä – mutta mistä apu? Kaikissa asukkaiden tai isännöitsijän mieltä askarruttavissa asioissa voi aina olla yhteydessä operaattoriin.
parisunta istuu sohvalla ja katselee televisiota
Yhdellä laitteella helposti upea äänimaailma kotisohvallesi
Televisioiden omat kaiuttimet jättävät usein toivomisen varaa äänentoiston laadussa. Hyvän televisioäänen saavuttaminen vaatii usein tarkkaa harkintaa ja mahdollisesti ylimääräisiä laitteita, sillä televisioiden omat kaiuttimet ovat rajallisia monipuolisessa äänentoistossa. Hyvään äänentoistoon pyrkiminen saattaa vaatia useitakin erilaisia osia ja niiden lisäosia sekä rahaa.
mies istuu tietokoneen äärellä mietteliäs ilme kasvoilla
Verkkorikolliset virittelevät ansoja – miten suojaudut niiltä
Verkkomaailma tarjoaa meille rajattomat mahdollisuudet tietoon, viihteeseen ja yhteydenpitoon. Samalla se kuitenkin avaa ovet myös verkkorikollisille, jotka pyrkivät hyötymään huijauksista, tietojenkalastelusta ja petoksista. Opi tunnistamaan netin vaaranpaikat ja toimimaan oikein huijaustilanteissa.Nettirikollisuus on kasvanut viime vuosina. Yhä useammat ihmiset ovat siirtyneet verkkoon niin työssä kuin vapaa-ajallaan. Tämä on houkutellut myös rikollisia, jotka pyrkivät hyödyntämään teknologian haavoittuvuuksia omaksi edukseen. He käyttävät monenlaisia temppuja ja tekniikoita huijatakseen ihmisiltä rahaa sekä henkilökohtaisia- että arkaluonteisia tietoja.
20231_80624.jpg
Päätöksenteko yhtiökokouksessa vaatii tietoa
Nettiliittymän hankinta nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi taloyhtiönetti on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?Laadukas nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin siinä missä lämpö, vesi ja kiinteistönhuolto. Nopea netti on valttia myös esimerkiksi asuntoa myydessä. Nykyisille asukkaille taloyhtiönettiin siirtyminen tarkoittaa usein myös sitä, että nettiyhteyden kuukausihinta putoaa roimasti.
202212_80500.jpg
Miten taloyhtiö­päättäjät voivat vaikuttaa asumisen kustannuksiin?
Asumisen kustannukset, samoin kuin rakentamisenkin, ovat nousseet voimakkaasti ja moni taloyhtiö miettii lisävastikkeen perimistä. Nopeita säästöjä lämmityskuluihin ei löydy enää suurista remonteista tälle lämmityskaudelle. Huomattavasti ketterämpi vaihtoehto saada lämmityskustannukset kuriin löytyy älyteknologiasta.Samanaikaisesti energiakulujen kasvaessa monissa taloyhtiöissä joudutaan varautumaan myös kasvavaan korjaustarpeeseen. Suomalaisissa asuinrakennuksissa korjausvelka hipoo VTT:n arvion mukaan jo 10 miljardia euroa. Tuleviin remontteihin on hyvä varautua kaikenlaisella säästämisellä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton