• Etusivu
  • Remontti

Moderni korjausrakentaja tekee lisää tilaa Liunen väliovella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Julkaistu 14.02.2019Päivitetty 20.07.2023
20192_56239.jpg

Seinän sisään liukuva ovi jättää kaikki pinnat vapaaksi sisustukselle, toisin kuin pintaliukuovi.

Väliseinän sisään liukuva Liune on uuden aikakauden versio liukuovesta; siinä on pintaliukuoven perusajatus, mutta paremmalla toteutuksella! Äänet eristyvät jopa paremmin kuin kääntyvää ovea käytettäessä, koko seinäpinta on käytössä, ja ovi liukuu kevyesti ja äänettömästi. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja valmiiksi hitsattu teräselementti on takuulla kestävä.

Liukuva väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune-ovet voi tilata suoraan verkosta, ne toimitetaan valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena.

Valitsemalla seinän sisään liukuvan välioven vapautat tilaa asumiselle

Liune korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Tämä tuo selkeästi lisää mahdollisuuksia ovien sijoitteluun ja tarvittavan vapaan tilan huomiointiin.

Kysymys saranallisten ovien korvaamisesta seinän sisään integroiduilla ovilla tulee vastaan lähes kaikessa asuntosuunnittelussa. Asiakkaat haluavat seinän sisään liukuvia ovia, koska monet näkevät niiden olevan nykyaikaisia ja vapauttavan enemmän tilaa varsinaiseen asumiseen. Nyt pinnalla on selkeälinjainen, minimalistinen tyyli, joka kestää aikaa, sanoo arkkitehti Kim Michael espoolaisesta arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy:stä.
Magneettiprinttikuvalla yksilöllinen Liune.
Magneettiprinttikuvalla yksilöllinen Liune.

Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma

Liune Door -mallistossamme on paljon erilaisia malleja ja värejä, mikä tarjoaa rakentajalle monta vaihtoehtoa. Tarjolla on mahdollisuus myös personointiin. Oviin voi saada haluamansa kuva, tai sen voi tilata lempivärillään. Kuva voidaan joko printata pysyvästi lasi- tai mdf-oveen kiinni, tai valita magneetilla oveen kiinnitettävä vaihtoehto. Magneettiprinttikuva on helppo ja vaivaton vaihtaa, mikäli fiilis tai sisustus sitä vaatii. Seinäpinnat jäävät vapaaksi sisustamista varten, kun ovi liukuu seinän sisään.

Liunen ovet saa värikartan kaikissa sävyissä.
Liunen ovet saa värikartan kaikissa sävyissä.

Liune mahdollistaa esteettömän asumisen

Esteettömyysmääräysten mukaan asuinhuoneistoissa tilaa joudutaan varaamaan aiempaa enemmän keittiöille ja kylpyhuoneelle. Tämän vuoksi makuu- ja olohuoneiden koot ovat pienentyneet, ja juuri näihin tiloihin Liune on täydellinen väliovi. Liune on asuinkohteissa esteettömyysmääräysten mukainen jo koossa Li08, eli vapaan kulkuaukon leveydellä 810 mm. Liune-oviratkaisussa oviaukkoon ei tule kynnystä, joten liikkuminen on vaivatonta. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin niin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin.

Makuuhuoneen kruunaa tyylikäs Amerikan tammiviiluovi Liune Vuori LD6.
Makuuhuoneen kruunaa tyylikäs Amerikan tammiviiluovi Liune Vuori LD6.

Kiinnostuitko? Voit tilata itsellesi esitteet tai jättää yhteydenottopyynnön tästä:

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Aulis Lundell Oy
Remontti
väliovi
ovet
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20199_60174.jpg
Ei enää kääntyvän välioven ongelmaa
Kotimainen Liune-väliovi korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Kasvukeskuksissa asumisen neliöt ovat tiukassa, joten ne on saatava hyötykäyttöön. Ratkaisuksi on luotu tilaa säästävä, ääntä eristävä ja asumismukavuutta lisäävä Liune-ovi. Tämä tuo huomattavasti tilaa asumiseen ja tilan käyttöön. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune tuotteet voi tilata suoraan verkosta, ja ne toimitetaan kasattuna, valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas tilaratkaisu, joka tukee kiinteistön arvoa.
20188_54402.jpg
Mihin rakennuksien väliseinissä ylipäänsä tarvitaan kääntyvää ovea?
Liune on uusi väliovistandardi, joka helpottaa tilan suunnittelua ja sisustamista. Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Enää ei ole oikeaa asumisen käsitystä, joka sopisi kaikkiin asumistilanteisiin. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Vaihtamalla asunnon kaikki väliovet i -oviksi, L-ovien tilalle saadaan vapautettua seinä- ja lattiatilan kodin asukkaiden käyttöön.Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin.
20185_53202.jpg
Yhä useampi rakentaja tuntee integroidun välioven hyödyt
Seinän sisään integroitu väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liunen ovet voi tilata suoraan verkosta, Liune toimittaa ne valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas kokonaisuus, joka tuo viihtyvyyttä tiloihin.
Liune tilaratkaisut olivat esillä Tukholman Nordbygg-messuilla yhdessä Johanna Oraksen lifestyle tuotteiden kanssa
Teräsyrittäjän ja taiteilijan yhteistyö – inspiraatioita arkkitehdeille, rakentajille ja suunnittelijoille
Ennakkoluulottoman taitelijan Johanna Oraksen ja visionääri Leena Lundellin yhteistyön tuloksena taide hylkäsi kultaiset kehyksensä, sillä ihmiset ansaitsevat kauniin ja funktionaalisen asumisen. Yhteistyön tuloksia on nähtävillä Tampereen ja Turun Liune Tilaratkaisut -showroomeissa.
20238_82790.jpg
Uusi materiaali on otettu käyttöön väli­ovissa - tervetuloa tulevaisuuteen
Olet varmasti jo kuullut CLT-taloista. CLT:tä on käytetty talon rakenteissa, muun muassa ylä- ja alapohjassa, kaiteissa, väliseinissä sekä terasseilla. CLT on saavuttanut suosiota hyvin paloa kestävänä, erittäin lujana ja jäykkänä sekä ominaisuuksiinsa nähden kevyenä rakennuslevynä.Nyt CTL on jalostettu myös välioviin!
20207_65896.jpg
Liukuväliovilla aistiesteetöntä tilaa
Erikoisen kevään jälkeen saatiin jännittää, avautuvatko Tuusulan asuntomessujen ovet tänä kesänä yleisölle, mutta helpotuksesta huokaisten pääsemme jälleen inspiroitumaan asumisen uusimmista tuulista 50-vuotista taivaltaan juhliville asuntomessuille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton