• Etusivu
  • Talo

Paljon Hubia jouluun

Kanavavalikoima kasvaa, kun taloyhtiönetti toimii

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 17.11.2021Päivitetty 20.07.2023
202112_73694.jpg

Kanavavalikoima kasvaa, kun taloyhtiönetti toimii

Etkö ehtinytkään katsoa televisiosta lempisarjasi päätösjaksoa? Eikö televisiosta tule mitään katsottavaa? Hyvistä ohjelmista ei tule pulaa, kun yhdistät taloyhtiönettiin Hubi-laitteen. Se on helppo asentaa, ja laitteen avulla voit valita katsottavaa kymmeniltä eri kanavilta. Olennaista on, miten taloyhtiösi netti toimii.

Monipuolisin kanavavalikoima avautuu, kun pystyt katsomaan televisiota netin välityksellä eli niin sanottuna IPTV:nä. Se onnistuu, kun liität taloyhtiönettiin laitteen, joka mahdollistaa sekä perus- että maksukanavien katsomisen. Yksi vaihtoehto on DNA TV Hubi.

Yhdistä DNA TV Hubi ja taloyhtiönetti

202111_73722.jpg

DNA TV Hubi -laite on uusi tv-antenni televisiollesi, ja se korvaa seinään liitettävän antennijohdon. Katsot laitteen avulla ohjelmat asunnossasi netin välityksellä. Se toimii sinulle televisiona, leffavuokraamona ja yli 7 000 sovelluksen kokonaisuutena.

DNA Hubilla voit muun muassa tallentaa rajattomasti ohjelmia ja katsella niitä sinulle sopivimpaan aikaan. Voit käyttää Hubia myös jatkuvaan tallennukseen, eli et siis tallenna vain yhtä ohjelmaa, vaan vaikka kokonaisen päivän kerrallaan.

Hubi on kuin älypuhelin, johon voi ladata erilaisia sovelluksia, esimerkiksi Yle Areenan tai Ruutu+:n. Sovellusten ansiosta pystyt katselemaan ohjelmia mökillä tai vaikka bussissa.

Hubi on enstistä helppokäyttöisempi

Uudistuneen DNA Hubi -laitteen ansiosta palvelun käyttäminen on entistä helpompaa. Laitteen mukana tulee Bluetooth-kaukosäädin, jolla löydät ohjelmasuositukset ja omat suosikkisi kätevästi vaikka äänihaulla. Paristojakaan kaukosäätimessä ei enää tarvita, sillä se ladataan samaan tapaan kuin puhelin: USB-kaapelilla.

Keskittäminen kannattaa, sillä DNA Netti -taloyhtiösopimuksen piirissä olevat lisänopeusasiakkaat ja DNA:n matkapuhelinasiakkaat saavat DNA TV Hubi -palvelun ja laitteet etuhintaan.

202111_73721.jpg

Taloyhtiönetin perusteet

Taloyhtiönetti sisältyy asukkaan vuokraan tai vastikkeeseen. Taloyhtiönetin perusnopeus on usein 10 Mbt/sekunti luokkaa, joka on liian hidas television tai elokuvien pyörittämiseen. Taloyhtiönettiä on saatavilla myös nopeana laajakaistana.DNA taloyhtiösopimus tarjoaa selvästi alemman hinnan kuin itse hankittu nettiyhteys. Vaikkapa 200 Megan netti ilman taloyhtiösopimusta maksaa 34,90 €/kk, kun taas taloyhtiösopimusta käyttävälle asiakkaalle hinta on vain 19,90 €/kk. Tämä lisänopeus laskutetaan suoraan asiakkaalta.

DNA Netti -liittymä on mahdollista saada taloyhtiöön ottamalla yhteyttä isännöitsijään tai jättämällä aloitteen täällä . Yhteyden tilaaja on aina taloyhtiö.

DNA TV Hubi tarkoittaa DNA Hubi -laitetta, jolla jokainen asukas voi halutessaan yhdistää television, kanavapaketit ja suoratoistopalvelut sekä tuhannet Android TV -sovellukset samaan palveluun, koko perheen viihdekeskukseksi. Lue lisää Hubista >>

Info

Info

Pyydä apua käyttöönottoon

Ja jos palveluiden käyttöönotto tuntuu liian hankalalta, anna Asennusmestarin auttaa puhelimessa, chatissa, DNA Kaupassa ja tarvittaessa vaikka kotikäynnillä. Lisätiedot:

Kysy asennusmestarilta

Nautinnollisia katseluhetkiä!

202111_73723.jpg
DNA Oy
Talo
netti
taloyhtiönetti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20229_79562.jpg
Onko taloyhtiösi automaatio­laitteiden tietoturva kunnossa - lue mistä on kyse
Taloyhtiöissä ohjataan lukuisia tärkeitä toimintoja automaattisesti sekä etänä. Näitä ovat lämmönjakohuoneen tekniikka, ilmanvaihtokoneistot, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisen kulunvalvonta, kameravalvonta, parkkipaikkojen sähkö- ja lataustolpat, ylipäätään kaikki sellaiset taloyhtiön toiminnot, joita halutaan ohjata etänä huoltoyhtiön kautta. Tähän saakka on keskitytty itse järjestelmien ja yhteyksien toimivuuteen, mikä sekin on tietysti tärkeää.
parisunta istuu sohvalla ja katselee televisiota
Yhdellä laitteella helposti upea äänimaailma kotisohvallesi
Televisioiden omat kaiuttimet jättävät usein toivomisen varaa äänentoiston laadussa. Hyvän televisioäänen saavuttaminen vaatii usein tarkkaa harkintaa ja mahdollisesti ylimääräisiä laitteita, sillä televisioiden omat kaiuttimet ovat rajallisia monipuolisessa äänentoistossa. Hyvään äänentoistoon pyrkiminen saattaa vaatia useitakin erilaisia osia ja niiden lisäosia sekä rahaa.
mies istuu tietokoneen äärellä mietteliäs ilme kasvoilla
Verkkorikolliset virittelevät ansoja – miten suojaudut niiltä
Verkkomaailma tarjoaa meille rajattomat mahdollisuudet tietoon, viihteeseen ja yhteydenpitoon. Samalla se kuitenkin avaa ovet myös verkkorikollisille, jotka pyrkivät hyötymään huijauksista, tietojenkalastelusta ja petoksista. Opi tunnistamaan netin vaaranpaikat ja toimimaan oikein huijaustilanteissa.Nettirikollisuus on kasvanut viime vuosina. Yhä useammat ihmiset ovat siirtyneet verkkoon niin työssä kuin vapaa-ajallaan. Tämä on houkutellut myös rikollisia, jotka pyrkivät hyödyntämään teknologian haavoittuvuuksia omaksi edukseen. He käyttävät monenlaisia temppuja ja tekniikoita huijatakseen ihmisiltä rahaa sekä henkilökohtaisia- että arkaluonteisia tietoja.
20231_80624.jpg
Päätöksenteko yhtiökokouksessa vaatii tietoa
Nettiliittymän hankinta nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi taloyhtiönetti on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?Laadukas nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin siinä missä lämpö, vesi ja kiinteistönhuolto. Nopea netti on valttia myös esimerkiksi asuntoa myydessä. Nykyisille asukkaille taloyhtiönettiin siirtyminen tarkoittaa usein myös sitä, että nettiyhteyden kuukausihinta putoaa roimasti.
202212_80500.jpg
Miten taloyhtiö­päättäjät voivat vaikuttaa asumisen kustannuksiin?
Asumisen kustannukset, samoin kuin rakentamisenkin, ovat nousseet voimakkaasti ja moni taloyhtiö miettii lisävastikkeen perimistä. Nopeita säästöjä lämmityskuluihin ei löydy enää suurista remonteista tälle lämmityskaudelle. Huomattavasti ketterämpi vaihtoehto saada lämmityskustannukset kuriin löytyy älyteknologiasta.Samanaikaisesti energiakulujen kasvaessa monissa taloyhtiöissä joudutaan varautumaan myös kasvavaan korjaustarpeeseen. Suomalaisissa asuinrakennuksissa korjausvelka hipoo VTT:n arvion mukaan jo 10 miljardia euroa. Tuleviin remontteihin on hyvä varautua kaikenlaisella säästämisellä.
nainen liittää kaapelia reitittimeen pöydän vieressä
Osaatko taloyhtiö­netin sanastoa? Osallistu samalla robotti-imurin arvontaan!
Kyberturvallisuus on päivän sana, mutta mitä ymmärrät nettiin ja nettiturvallisuuteen liittyvistä sanoista?Tee hauska testi ja opi samalla tärkeää kyberturvallisuus- ja taloyhtiönettisanastoa. Samalla selviää oletko perusnörtti vai kyberguru. Tiedätkö muuten mitä eroa on Wifillä ja Fifillä? Testin jälkeen tiedät.Testin lopussa on arvontalipuke, jolla voit osallistua DNA Welho Oy:n järjestämään arvontaan. Palkintona upea robotti-imuri iRobot Roomba 694 helpottamaan arkea. Palkinnon arvo on 204 euroa.<< Arvonta on päättynyt (6.11.). ARVONTA ON SUORITETTU ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti >>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton