• Etusivu
  • Talo

Paljon Hubia jouluun

Kanavavalikoima kasvaa, kun taloyhtiönetti toimii

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 17.11.2021Päivitetty 20.07.2023
202112_73694.jpg

Kanavavalikoima kasvaa, kun taloyhtiönetti toimii

Etkö ehtinytkään katsoa televisiosta lempisarjasi päätösjaksoa? Eikö televisiosta tule mitään katsottavaa? Hyvistä ohjelmista ei tule pulaa, kun yhdistät taloyhtiönettiin Hubi-laitteen. Se on helppo asentaa, ja laitteen avulla voit valita katsottavaa kymmeniltä eri kanavilta. Olennaista on, miten taloyhtiösi netti toimii.

Monipuolisin kanavavalikoima avautuu, kun pystyt katsomaan televisiota netin välityksellä eli niin sanottuna IPTV:nä. Se onnistuu, kun liität taloyhtiönettiin laitteen, joka mahdollistaa sekä perus- että maksukanavien katsomisen. Yksi vaihtoehto on DNA TV Hubi.

Yhdistä DNA TV Hubi ja taloyhtiönetti

202111_73722.jpg

DNA TV Hubi -laite on uusi tv-antenni televisiollesi, ja se korvaa seinään liitettävän antennijohdon. Katsot laitteen avulla ohjelmat asunnossasi netin välityksellä. Se toimii sinulle televisiona, leffavuokraamona ja yli 7 000 sovelluksen kokonaisuutena.

DNA Hubilla voit muun muassa tallentaa rajattomasti ohjelmia ja katsella niitä sinulle sopivimpaan aikaan. Voit käyttää Hubia myös jatkuvaan tallennukseen, eli et siis tallenna vain yhtä ohjelmaa, vaan vaikka kokonaisen päivän kerrallaan.

Hubi on kuin älypuhelin, johon voi ladata erilaisia sovelluksia, esimerkiksi Yle Areenan tai Ruutu+:n. Sovellusten ansiosta pystyt katselemaan ohjelmia mökillä tai vaikka bussissa.

Hubi on enstistä helppokäyttöisempi

Uudistuneen DNA Hubi -laitteen ansiosta palvelun käyttäminen on entistä helpompaa. Laitteen mukana tulee Bluetooth-kaukosäädin, jolla löydät ohjelmasuositukset ja omat suosikkisi kätevästi vaikka äänihaulla. Paristojakaan kaukosäätimessä ei enää tarvita, sillä se ladataan samaan tapaan kuin puhelin: USB-kaapelilla.

Keskittäminen kannattaa, sillä DNA Netti -taloyhtiösopimuksen piirissä olevat lisänopeusasiakkaat ja DNA:n matkapuhelinasiakkaat saavat DNA TV Hubi -palvelun ja laitteet etuhintaan.

202111_73721.jpg

Taloyhtiönetin perusteet

Taloyhtiönetti sisältyy asukkaan vuokraan tai vastikkeeseen. Taloyhtiönetin perusnopeus on usein 10 Mbt/sekunti luokkaa, joka on liian hidas television tai elokuvien pyörittämiseen. Taloyhtiönettiä on saatavilla myös nopeana laajakaistana.DNA taloyhtiösopimus tarjoaa selvästi alemman hinnan kuin itse hankittu nettiyhteys. Vaikkapa 200 Megan netti ilman taloyhtiösopimusta maksaa 34,90 €/kk, kun taas taloyhtiösopimusta käyttävälle asiakkaalle hinta on vain 19,90 €/kk. Tämä lisänopeus laskutetaan suoraan asiakkaalta.

DNA Netti -liittymä on mahdollista saada taloyhtiöön ottamalla yhteyttä isännöitsijään tai jättämällä aloitteen täällä . Yhteyden tilaaja on aina taloyhtiö.

DNA TV Hubi tarkoittaa DNA Hubi -laitetta, jolla jokainen asukas voi halutessaan yhdistää television, kanavapaketit ja suoratoistopalvelut sekä tuhannet Android TV -sovellukset samaan palveluun, koko perheen viihdekeskukseksi. Lue lisää Hubista >>

Info

Info

Pyydä apua käyttöönottoon

Ja jos palveluiden käyttöönotto tuntuu liian hankalalta, anna Asennusmestarin auttaa puhelimessa, chatissa, DNA Kaupassa ja tarvittaessa vaikka kotikäynnillä. Lisätiedot:

Kysy asennusmestarilta

Nautinnollisia katseluhetkiä!

202111_73723.jpg
DNA Oy
Talo
netti
taloyhtiönetti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202212_80500.jpg
Miten taloyhtiö­päättäjät voivat vaikuttaa asumisen kustannuksiin?
Asumisen kustannukset, samoin kuin rakentamisenkin, ovat nousseet voimakkaasti ja moni taloyhtiö miettii lisävastikkeen perimistä. Nopeita säästöjä lämmityskuluihin ei löydy enää suurista remonteista tälle lämmityskaudelle. Huomattavasti ketterämpi vaihtoehto saada lämmityskustannukset kuriin löytyy älyteknologiasta.Samanaikaisesti energiakulujen kasvaessa monissa taloyhtiöissä joudutaan varautumaan myös kasvavaan korjaustarpeeseen. Suomalaisissa asuinrakennuksissa korjausvelka hipoo VTT:n arvion mukaan jo 10 miljardia euroa. Tuleviin remontteihin on hyvä varautua kaikenlaisella säästämisellä.
20221_74326.jpg
7 tärkeää kysymystä yhtiökokoukseen
Kevään myötä käynnistyy ahkera yhtiökokouskausi. Yhtiökokous on hyvä paikka tarkistaa, ovatko taloyhtiön nettiyhteydet ajan tasalla, tietoturvaan liittyvät asiat kunnossa taloyhtiön laitetiloissa ja kaikki muut palvelut ajan tasalla.DNA:n taloyhtiömyynnin asiantuntijat listasivat seitsemän asiaa, jotka kannattaa selvittää ja huomioida seuraavassa yhtiökokouksessa. Kiinteistön tekniikka, digipalvelut ja tietoturva herättävät usein kysymyksiä – mutta mistä apu? Kaikissa talon asukkaiden, hallitusten tai isännöitsijän mieltä askarruttavissa asioissa voi aina olla yhteydessä DNA:lle.
20231_80624.jpg
Päätöksenteko yhtiökokouksessa vaatii tietoa
Nettiliittymän hankinta nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi taloyhtiönetti on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?Laadukas nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin siinä missä lämpö, vesi ja kiinteistönhuolto. Nopea netti on valttia myös esimerkiksi asuntoa myydessä. Nykyisille asukkaille taloyhtiönettiin siirtyminen tarkoittaa usein myös sitä, että nettiyhteyden kuukausihinta putoaa roimasti.
20231_80680.jpg
Näin teet taloyhtiönetillä selvää säästöä taloyhtiön asukkaille
On itsestäänselvyys, että taloyhtiö pitää huolta, että kiinteistössä on sähköä ja vettä. Samaan aikaan sopivan netin löytäminen jätetään usein asukkaiden huoleksi. Sen takia moni maksaa netistä huomattavasti enemmän, kuin olisi pakko.
naisella mietteliäs ilme pöydän vieressä ja tietokone edessä
Muista nämä, kun valitset laajakaistaa taloyhtiöön
Nykyisin arki pyörii vahvasti netissä ja sen vuoksi on tärkeä varmistaa, että taloyhtiön verkkoyhteys ei aiheuta asukkaille harmaita hiuksia, vaan tekee elämästä sujuvampaa. Millaisia asioita taloyhtiön laajakaistan valinnassa kannattaa ottaa huomioon? Entä mistä kaivaa lisätietoa, kun nettiliittymien sanasto hämmentää?
20236_82145.jpg
Isännöitsijä ja juoksevien asioiden hoitaminen?
Ilmoitin kuukausi sitten isännöintitoimistoon ulko-oven lukon painikkeen rikkoutumisesta. Koska painike ei toimi niin ovi täytyy paiskata kiinni. On odotettavissa, että koko ovi hajoaa lähiaikoina. Kysyin uudelleen asiaa isännöintitoimistolta kahden viikon kuluttua - ei vastausta. Asia otettiin uudelleen esille yhtiökokouksessa viikko sitten. Isännöitsijän vastaus: "On se kumma kun kaikki viat tässä taloyhtiössä ovat teidän huoneistossanne."Asia on annettu tiedoksi myös toiminnantarkastajalle, joka oletettavasti on välittänyt tiedon hallitukselle. Muiden kummallisuuksien ohella hallitus on vuosi sitten ilmittanut kokouspäätöksestään, jossa he eivät suostu vastaamaan minun kysymyksiini ja kaikki yhteydenpito taloyhtiön ja minun välillä tullaan käymään isännöitsijän välityksellä. Avainkansiot ovat isännöitsijän hallussa, joten emme voi edes tilata itse lukkoliikettä korjaamaan lukkoa. Miten osakkaan pitäisi edetä kyseisessä asiassa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton