• Etusivu
  • Piha

Puutarhamyymälä Muhevainen

Kaupallinen yhteistyö Puutarhamyymälä Muhevainen Oy
Julkaistu 13.03.2024
20224_77894.jpg

Hoidettu ja siisti taloyhtiön piha nostaa asuntojen arvoa. Puutarhamyymälä Muhevainen tarjoaa apua pihojen suunnitteluun, toteutukseen ja hoitoon. Muhevaisen monipuolisista valikoimista löydät myös kaikki pihan ja parvekkeen kasvit ja paljon muuta istutuksiin ja puutarhanhoitoon. Pihakasvien lisäksi myymälöistä löytyvät myös siemenet, mullat, lannoitteet, ruukut ja käsityökalut.

Tarvitaanko taloyhtiölle pihasuunnitelma tai talkoisiin työohjeita?

Hoidetut pihat kohottavat kiinteistön arvoa myös ulkopuolisten silmissä, sillä se kertoo kiinteistön huolellisesta hoidosta. Piha-alueiden kunnostaminen yleensä kiinnostaa myös asukkaita. Työskentely yhteisessä projektissa tai vähintäänkin sen seuraaminen lisää yhteistoimintaa ja tutustuttaa asukkaita toisiinsa.

Otollinen hetki on yhdistää ulkoalueiden uudistaminen muihin remontteihin, joissa pihoja muutenkin joudutaan mylläämään. Puutarhamyymälä Muhevaisen suunnittelijoilta saat pihasuunnitelman lisäksi hoitosuunnitelman ja työohjeet pihan kohentamiseksi ja viihtyisyyden parantamiseksi.

Tutustu taloyhtiöpihojen suunnittelu- ja neuvontapalveluihin tai jos teit jo päätöksen, voit ottaa suoraan yhteyttä suunnittelijaan.

Tuotteet

Puutarhamyymälä Muhevaisen valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen. Muhevaisen sivuilta voit etsiä kasveja tuoteryhmittäin, menestymisvyöhykkeittäin, kasvien ominaisuuksien mukaan sekä pölyttäjien ja perhosten suosikkien mukaan. Puutarhaystävää voit ilahduttaa lahjakortilla.

20216_71179.jpg

Oppaat ja ohjeet puutarhaan

Lue ohjeet ja vinkit kasvien istuttamiseen, ikivihreiden talvisuojaukseen, perennapenkin perustamiseen ja niin edelleen.

Palvelut

Tarvitsetko neuvoja puutarhasi suunnitteluun tai hoitoon? Pitäisikö saada piha- tai puutarhasuunnitelma? Kaipaisitko apua kuljetukseen?

Takuu

Monivuotisten puuvartisten pensaiden, puiden ja köynnösten takuu, koskee vain maahan istutettuja kasveja. Jos olet noudattanut annettuja istutus- ja hoito-ohjeita, ja taimet ovat kuitenkin kuolleet, ota yhteys myymälään ja palauta kuollut taimi kokonaisena juuripaakkuineen, ja kassakuitti osoituksena takuun voimassaolosta. Saat tilalle samanhintaisen taimen maksutta.

Takuu puille ja pensaille >>>

Myymälät

Muhevainen palvelee pääkaupunkiseudulla. Myymälät sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Tervetuloa ostoksille! Myymälät ovat avoinna keväästä syksyyn.

Katso sijainnit >>>

Puutarhamyymälä Muhevaisen banneri
https://muhevainen.fi/
Puutarhamyymälä Muhevainen Oy
Piha
kasvit
suunnittelu
pensaat
perennat
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

Muhevainen sadettimet
Viihtyisä piha vaatii suunnittelua ja hyvää hoitoa
Tänä päivänä taloyhtiön yhteisiä piha-alueita halutaan käyttää ja niillä halutaan myös viihtyä. Pihoilla onkin iso rooli asukkaiden yhteisöllisyyden rakentamisessa ja toiveet yhteisten alueiden käytettävyyteen ovat kasvussa.
20213_69461.jpg
Hyvin hoidettu piha kasvattaa kiinteistön arvoa
Piha on taloyhtiön käyntikortti. Huolellisesti hoidetut piha-alueet ja ajallaan tehdyt pihan pintojen korjaukset auttavat säilyttämään ja nostamaan asunto-osakeyhtiön osakkeiden arvoa. Pihan kunto on jokaisen kävijän nähtävissä yhdellä silmäyksellä ja on vierailijaa vastassa ensimmäisenä. Rakennusten kunnon arvioimiseen taas täytyy usein perehtyä tarkemmin.
20215_70407.jpg
Viihtyisä yhteis­piha houkuttelee asukkaat ulos
Yhteispiha on parhaimmillaan asukkaiden olohuoneen jatke. Pihan merkitys kasvaa erityisesti kerrostaloissa, joissa parvekkeita ei ole tai ne ovat pienet sekä pientaloyhtiöissä, joissa asukaspihat ovat pienet. Kotona työskentelyn lisääntyminen asettaa uusia toiveita käyttää piha-alueita oleskeluun, harrastuksiin ja rentoutumiseen.
Alppiasteri
Perennat kukkivat keväästä syksyyn
Kun valitset perennapenkkiin sekä keväällä, keskikesällä että syksyllä kukkivia lajeja, saat nauttia kukkaloistosta pitkään. Sopivien lajien valinnassa voit hyödyntää kokoamaamme ryhmittelyä eri aikaan kukkivista perennoista.
20172_48287.jpg
Puutarhamyymälä Muhevainen
Puutarhamyymälä Muhevaisen monipuolisista valikoimista löydät kaikki pihan ja parvekkeen kasvit ja paljon muuta istutuksiin ja puutarhanhoitoon. Pihakasvien lisäksi myymälöistä löytyvät myös siemenet, mullat, lannoitteet, ruukut ja käsityökalut - eli kaikki, mitä puutarhassasi tarvitset. Muhevaisen palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi myös pihasuunnitelmat ja neuvontakäynnit. Anna asiantuntijan auttaa! 
Kollaasi klassisen puutarhan kuvista
Elämysmatka omaan puutarhaan - tutustu kuuteen erilaiseen puutarhatyyliin
Plantagen esittelee tiedotteessaan uuden Puutarhojen maailma -konseptin, joka inspiroi elämysmatkalle omaan puutarhaan. Puutarhojen maailma esittelee kuusi erilaista puutarhatyyliä, jotka ovat saaneet vaikutteita eri puolilta maailmaa. Tyyleissä esitellään kasveja, kalusteita ja koristeita, joiden avulla voi luoda omaan puutarhaan halutun tunnelman ja tyylin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton