• Etusivu
  • Remontti

SmartPipe System Oy – orgaanisia viemärinhoitotuotteita taloyhtiöille

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SmartPipe System Oy
Julkaistu 16.12.2022
202212_80467.jpg

SmartPipe System Oy tuo selvää säästöä taloyhtiöille, esimerkiksi vähentämällä tukoksista johtuvia katkoksia.

SmartPipe System Oy auttaa asiakkaitaan pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptinsa ja teknologiansa avulla. Yritys pystyy tehokkaasti poistamaan asiakkaiden putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella.

SmartPipe System Oy on kehittänyt kiinteistöjä varten kokonaisvaltaisen putkistojen kunnossapitopalvelun, joka sisältää kaikki putkistojen hoitotoimenpiteet ennaltaehkäisevästi, tietenkin ympäristöystävällisesti toteutettuna.

Info

Info

SmartPipe System Oy yrityksenä

SmartPipe System Oy on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2017. Yrityksen kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala vedenpuhdistus ja vedenjakelu. SmartPipe System Oy on suomalainen putkistoihin erikoistunut kasvuyritys, joka palvelee yrityksiä ja kiinteistöjä ympäristöystävällisellä putkistojen kunnossapitopalvelullaan.

Yritys hyödyntää tuotteissaan luonnollista mikrobipohjaista putkistojen hoitoainetta, joka perustuu eläviin mikrobeihin. Se on ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen suomalainen mikrobiologinen tuoteinnovaatio.

Tutustu erilaisiin ratkaisuihin

Tuotteet

Miksi kannattaa valita SmartPipe System Oy?

  • SmartPipe System Oy:ltä saa aidosti palvelua, koska yritys seuraa kohteesi viemäreiden tilannetta kuukausittain kunnossapitotoimenpiteiden yhteydessä.
  • SmartPipe System Oy tarjoaa riskittömän tavan lähteä yhteistyöhön kanssaan. Pilottisopimuksella voi todentaa yrityksen palvelulupauksen tukoksettomista ja hajuttomista viemäreistä.
  • SmartPipe System Oy kuvaa viemärit tarvittaessa pilottikauden alussa ja lopussa, jotta asiakas pystyy todentamaan omin silmin yhteistyön tulokset.
  • SmartPipe System Oy poistaa tehokkaasti putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuo selvää säästöä toimintavarmuudella, turvallisten ja tehokkaien ympäristöystävällisten ratkaisujen kera. Kunnossapitopalvelu sisältää kaikki putkistojen tarvitsemat hoito- ja kunnossapitotoimenpiteet.

Pyydä tarjous kunnossapitopalveluista

Kiinnostuitko tuotteista tai palveluista? Jäikö jokin askarruttamaan?Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

SmartPipe System Oy
Remontti
viemäröinti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202212_80464.jpg
Vetävät, hajuttomat ja pitkäikäiset viemärit ainutlaatuisella menetelmällä
Viemäriputkiston toimintaan kiinnitetään huomiota usein vasta siinä vaiheessa, kun aivan kaikki ei ole kunnossa. Hajuhaittojen ja tukosten kaltaisten ongelmien taustalla on usein viemäristöön kertynyt rasva ja orgaaninen aines. Putkiston ongelmatilanteista aiheutuu helposti merkittäviä ja kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä.
202212_80461.jpg
Eroon epämiellyttävistä hajuista biologisella hajunpoistoaineella
Epämiellyttävien hajujen poistaminen taloyhtiön yleisistä tiloista voi olla yllättävän vaikeaa. Kallis tehosiivouskaan ei aina riitä, vaan paha haju saattaa leijua ilmassa siivouksen jälkeenkin. Suomalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt biologiseen hajunpoistoon BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen, jolla hajut voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti.
20232_80811.jpg
Puhdistusaine tepsi likaisiin viemäriputkiin ja putkiremontin tarve siirtyi
Helsinkiläisessä taloyhtiössä kauhistuttiin viemäriputkien tilasta. SmartPipen puhdistusratkaisu osoitti toimivuutensa ja putkiremontti siirtyi tulevaisuuteen.
20223_77593.jpg
Estä vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen
Jotta putkijohtojen jäätyminen sekä routavaurioiden mahdollisuus minimoidaan, sijoitetaan vesijohdot sekä viemärit perinteisesti roudattomaan syvyyteen kerran 50 vuodessa toistuvan suurimman pakkastuntimäärän mukaisesti.Kaivantojen ulottuessa pohjavesipinnan alapuolelle sekä maa-aineksen pehmeys voivat aiheuttaa omia ongelmia katujen rikkoutuessa, putkijohtojen sekä rakennusten painuessa ja niin edelleen. Toinen syy välttää syviä kaivantoja on tietysti kustannukset, kun kaivaminen ja massojen ajo voidaan puolittaa saadaan tällä merkittävää säästöä rakentamiskustannuksissa. Ympäristön sen salliessa, voidaan maahan routarajan yläpuolelle sijoitettavien vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen ja routavauriot estetään putkia suojaavalla vettymättömillä Finnfoam-routaeristeellä.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?Lisätietoa sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö
20206_64870.jpg
Mietityttääkö jätevesijärjestelmän hinta?
Mitä jätevesijärjestelmän hinta sisältää, kuinka pitkäikäinen investointi on, entä miten kannattaa vertailla järjestelmien toimittajia? Koska jätevesijärjestelmä takaa kiinteistösi jätevesien puhdasta ja terveellistä käsittelyä vuosikymmeniksi eteenpäin, taustatyö on tärkeää.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton