• Etusivu
  • Remontti

Vetävät, hajuttomat ja pitkäikäiset viemärit SmartPipen ainutlaatuisella menetelmällä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SmartPipe System Oy
Julkaistu 07.12.2022Päivitetty 19.12.2022
202212_80464.jpg

Älä jää yksin viemäriputkiston ongelmien kanssa.

Viemäriputkiston toimintaan kiinnitetään huomiota usein vasta siinä vaiheessa, kun aivan kaikki ei ole kunnossa. Hajuhaittojen ja tukosten kaltaisten ongelmien taustalla on usein viemäristöön kertynyt rasva ja orgaaninen aines. Putkiston ongelmatilanteista aiheutuu helposti merkittäviä ja kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä.

Vantaalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt ympäristöystävällisen putkistojen kunnossapitopalvelun, jonka avulla viemäriputkisto pysyy hajuttomana ja hyväkuntoisena mikrobipohjaisen Biotroop BL-20 -putkenhoitoaineen ansiosta.

Biotroop BL-20 –putkenhoitoaine poistaa tukokset ja hajut

Viemäreiden kunnossapitopalvelu perustuu yrityksen kehittämään, kotimaiseen ja täysin luonnolliseen mikrobipohjaiseen Biotroop BL-20 putkenhoitoaineeseen, jonka sisältämät bakteerikannat on määritetty rasvoja ja öljyjä hajottaviksi.

Bakteerit muodostavat lipaaseja ja rasvahappoja pilkkovia entsyymejä, jotka liuottavat rasvan ja orgaanisen aineksen putkistosta ja muodostavat samalla putkiston pinnalle suojaavan kalvon ehkäisten näin uuden aineksen kertymisen putkistoon. Orgaanisen aineen poistuminen putkistosta vähentää myös mahdollisia hyönteishaittoja. Työnsä tehtyään mikrobit jättävät jälkeensä vain vettä ja hiilidioksidia.

SmartPipen putkiston kunnossapitopalvelu on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu viemäristön eliniän pidentämiseksi

Putkenhoitoaine on koostumukseltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukainen ja erittäin ympäristöystävällinen. Mikrobeihin perustuva kotimainen Biotroop BL-20 vähentää myös osaltaan jätevesien ympäristökuormitusta ja helpottaa jätevesien puhdistamista.

BioTroop BL-20, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine
BioTroop BL-20, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine
BioTroop Clear, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine kotitalouksille
BioTroop Clear, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine kotitalouksille

Kun viemäriputkisto pidetään hyvässä kunnossa vapaana tukoksista, voidaan putkiston elinikää pidentää merkittävästi ja parhaimmillaan siirtää kalliin putkiremontin tarvetta pitkälle tulevaisuuteen.

Asiantuntija auttaa palvelun räätälöinnissä

Putkiston kunnossapitopalvelu on kokonaisvaltainen palvelu, joka auttaa taloyhtiöitä ennaltaehkäisemään viemäriputkistoon liittyviä ongelmia. Ennen käyttöönottopäätöstä SmartPipen asiantuntija kartoittaa yhdessä taloyhtiön edustajan kanssa kohteen tarpeet, ja laatii tarvekartoituksen perusteella ratkaisuehdotuksen.

Kun SmartPipen palvelu otetaan käyttöön niin sanotulle pilottikaudelle, putkiston ja mahdollisten rasvanerottimien kunto kartoitetaan. Putkisto voidaan myös kuvata pilottikauden alussa ja sen päätteeksi, jolloin asiakas näkee konkreettisesti Biotroop BL-20 -viemärinhoitoaineen tehon. Kun putkenhoitoaine otetaan käyttöön, poistuvat hajuhaitat jopa viikossa. Kuvaamista helpottaa putkenhoitoaineeseen lisätty luonnonmukainen fluoresoiva merkkiaine, joka osoittaa kuvatessa sellaiset kohdat, joihin on kertynyt mikrobeja.

Ovatko tukkeutuvat viemärit tai hajuhaitat ongelmana?
Ovatko tukkeutuvat viemärit tai hajuhaitat ongelmana?

Käyttöönoton yhteydessä putkenhoitoaineen annostelemiseksi kiinteistöön asennetaan yleensä automaattinen annostelupumppu, mutta aine voidaan annostella putkistoon myös manuaalisesti. Biotroop BL-20 -putkenhoitoliuos on vahvasti konsentroitu, joten annos on alhainen ja huoltovälit ovat pitkiä. SmartPipen putkenhoitopalveluun kuuluu säännölliset määräaikaishuollot sekä putkistojen kuvaukset, jotka auttavat myös ennaltaehkäisemään ongelmien syntyä.

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan?Tutustu lisää tuotteisiin ja jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

SmartPipe System Oy
Remontti
viemäröinti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202212_80461.jpg
Eroon epämiellyttävistä hajuista biologisella hajunpoistoaineella
Epämiellyttävien hajujen poistaminen taloyhtiön yleisistä tiloista voi olla yllättävän vaikeaa. Kallis tehosiivouskaan ei aina riitä, vaan paha haju saattaa leijua ilmassa siivouksen jälkeenkin. Suomalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt biologiseen hajunpoistoon BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen, jolla hajut voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti.
202212_80467.jpg
SmartPipe System Oy – orgaanisia viemärinhoitotuotteita taloyhtiöille
SmartPipe System Oy auttaa asiakkaitaan pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptinsa ja teknologiansa avulla. Yritys pystyy tehokkaasti poistamaan asiakkaiden putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella.
20232_80811.jpg
Puhdistusaine tepsi likaisiin viemäriputkiin ja putkiremontin tarve siirtyi
Helsinkiläisessä taloyhtiössä kauhistuttiin viemäriputkien tilasta. SmartPipen puhdistusratkaisu osoitti toimivuutensa ja putkiremontti siirtyi tulevaisuuteen.
20223_77593.jpg
Estä vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen
Jotta putkijohtojen jäätyminen sekä routavaurioiden mahdollisuus minimoidaan, sijoitetaan vesijohdot sekä viemärit perinteisesti roudattomaan syvyyteen kerran 50 vuodessa toistuvan suurimman pakkastuntimäärän mukaisesti.Kaivantojen ulottuessa pohjavesipinnan alapuolelle sekä maa-aineksen pehmeys voivat aiheuttaa omia ongelmia katujen rikkoutuessa, putkijohtojen sekä rakennusten painuessa ja niin edelleen. Toinen syy välttää syviä kaivantoja on tietysti kustannukset, kun kaivaminen ja massojen ajo voidaan puolittaa saadaan tällä merkittävää säästöä rakentamiskustannuksissa. Ympäristön sen salliessa, voidaan maahan routarajan yläpuolelle sijoitettavien vesi- sekä viemärijohtojen jäätyminen ja routavauriot estetään putkia suojaavalla vettymättömillä Finnfoam-routaeristeellä.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?Lisätietoa sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö
20206_64870.jpg
Mietityttääkö jätevesijärjestelmän hinta?
Mitä jätevesijärjestelmän hinta sisältää, kuinka pitkäikäinen investointi on, entä miten kannattaa vertailla järjestelmien toimittajia? Koska jätevesijärjestelmä takaa kiinteistösi jätevesien puhdasta ja terveellistä käsittelyä vuosikymmeniksi eteenpäin, taustatyö on tärkeää.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton