• Etusivu
  • LVI

Eroon epämiellyttävistä hajuista biologisella hajunpoistoaineella

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SmartPipe System Oy
Julkaistu 12.12.2022Päivitetty 21.12.2022
202212_80461.jpg

Haiseeko taloyhtiössänne? Suomalainen SmartPipe System Oy on tuonut markkinoille tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja poistavan tuotteen, BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen.

Epämiellyttävien hajujen poistaminen taloyhtiön yleisistä tiloista voi olla yllättävän vaikeaa. Kallis tehosiivouskaan ei aina riitä, vaan paha haju saattaa leijua ilmassa siivouksen jälkeenkin. Suomalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt biologiseen hajunpoistoon BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen, jolla hajut voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti.

BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen teho perustuu kasviperäisistä raaka-aineista koostettujen elävien mikrobakteereiden yhdistelmään. Mikrobakteereiden sisältämä hajun vasta-aine kapseloi pahan hajun heti ainetta suihkutettaessa, ja tekee sillä käsitellyt pinnat hajuttomaksi. Biologinen hajunpoistoaine soveltuu käytettäväksi kaikilla vesipesua kestävillä kovilla ja pehmeillä pinnoilla. Liuos on väritön ja hajustamaton, eikä se värjää sillä käsiteltyjä pintoja.

Kustannustehokas ratkaisu hajunpoistoon

Taloyhtiön näkökulmasta biologisen hajunpoistoaineen etuna on sen nopeus ja tehokkuus – kertakäsittely ilman huuhtomista tai jälkipyyhintää on kustannustehokas ratkaisu hajuongelman poistamiseksi. BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen käyttö onkin yksinkertaista: aine suihkutetaan suoraan hajun lähteeseen, ja sen annetaan kuivua. Erittäin vaikeissa kohteissa uusintakäsittely voi olla tarpeen. Käyttöä suunniteltaessa on hyvä huomioida, että BioTroop OdorEX ei ole ilmanraikastaja, vaan se tarvitsee suoran kosketuksen hajun lähteeseen toimiakseen.

BioTroop OdorEX on käyttövalmis mikrobiopohjainen ratkaisu hajujen neutralointiin ja poistamiseen. Tuotetta voi käyttää sekä kovilla että pehmeillä pinnoilta.

Näin se toimii:


  • GMO-vapaa (mikrobit eivät ole geneettisesti muunneltuja)
  • Kaikki probioottiset SmartPipe tuotteet on valmistettu kokonaan synteettisistä tai luonnollisista kasviperäisistä materiaaleista.
  • Eläinperäisiä materiaaleja ei käytetä missään käymis- tai jatkojalostusvaiheessa (vegaanisuus)
  • BioTroop OdorEX on tehokas tuote, jonka avulla vasta-aine kapseloi pahanhajuisen molekyylin välittömästi ja tekee sen havaitsemattomaksi lähteestä riippumatta.
  • Tuote on Avainlippu-tuote. Tuotekortti (pdf)
202212_80456.jpg

BioTroop OdorEX soveltuu käytettäväksi monissa paikoissa, kuten kotitalouksissa, majoitusliikkeissä, hoitolaitoksissa, harrastus- ja vapaa-ajan toiminnoissa, lemmikkien hoidossa sekä ajoneuvojen siivouksessa pahojen hajujen poistamiseksi.

Biotroop OdorEX -hajunpoistoaine sopii käytettäväksi esimeriksi rappukäytävissä ilmenevien epämiellyttävien hajujen poistoon. Hajunpoistoaine poistaa tehokkaasti muun muassa lemmikkieläimistä aiheutuneet hajuhaitat. Liuos soveltuukin käytettäväksi myös kotitalouksissa, majoitusliikkeissä, harrastus- ja vapaa-ajantoiminnoissa sekä ajoneuvojen siivouksessa.

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan? Tutustu lisää tuotteisiin ja jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

SmartPipe System Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202212_80464.jpg
Vetävät, hajuttomat ja pitkäikäiset viemärit ainutlaatuisella menetelmällä
Viemäriputkiston toimintaan kiinnitetään huomiota usein vasta siinä vaiheessa, kun aivan kaikki ei ole kunnossa. Hajuhaittojen ja tukosten kaltaisten ongelmien taustalla on usein viemäristöön kertynyt rasva ja orgaaninen aines. Putkiston ongelmatilanteista aiheutuu helposti merkittäviä ja kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä.
202212_80467.jpg
SmartPipe System Oy – orgaanisia viemärinhoitotuotteita taloyhtiöille
SmartPipe System Oy auttaa asiakkaitaan pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptinsa ja teknologiansa avulla. Yritys pystyy tehokkaasti poistamaan asiakkaiden putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella.
20232_80811.jpg
Puhdistusaine tepsi likaisiin viemäriputkiin ja putkiremontin tarve siirtyi
Helsinkiläisessä taloyhtiössä kauhistuttiin viemäriputkien tilasta. SmartPipen puhdistusratkaisu osoitti toimivuutensa ja putkiremontti siirtyi tulevaisuuteen.
20219_72550.jpg
Saako ulkopuolinen käyttää autokatospaikkaa taloyhtiössä?
Rivitaloyhtiössämme on viisi asuntoa. Pihassa on autokatos ja autokatoksessa olevan auton taakse voi parkkeerata auton, sekä asunnon eteen saa myös parkkeerata. Eli kolme paikkaa jokaisella. Nyt vuokralainen on antanut autokatospaikan ulkopuoliselle asukkaalle, pojan perheelle, joka asuu saaressa. Vuokralaisen oma auto on talon edessä. Ennen poika piti autoa yleisellä parkkipaikalla tien toisella puolella. Autokatoksessa ei ole vuokraa, sähköt maksaa yhtiö. Olen taloyhtiön puheenjohtaja ja haluaisin tietää mitä tehdä.
20212_68682.jpg
Muista selvittää, kenen vastuulla on taloyhtiösi lumikuorma katolla
Lumikuormat ovat muodostaneet taloyhtiöille merkittävän kuluerän ja myös suuren huolenaiheen. Lumipeite tuo eittämättä mieleen runsaslumisina talvina tapahtuneet ikävät kattolumiturmat. Käräjäoikeuden päätökset ovat aiheuttaneet epätietoisuutta siitä, miten kiinteistöjen turvallisuudesta on huolehdittava. Käräjäoikeuden linjaus huoltoyhtiön vastuun laajuudesta ja epävarmuus riittävästä turvallisuudesta on saanut kiinteistönomistajat ja näiden edustajat liikkeelle tarkentamaan huoltosopimustensa sisältöä. Eikä suotta, sillä myös sopimuksissa on tarkastamisen varaa!
20229_79553.jpg
5 vinkkiä taloyhtiön ikkunaremontin kilpailutukseen
Ikkuna- ja oviremontti on merkittävä investointi, jonka jokainen taloyhtiö tekee vain kerran tai kahdesti talon elinkaaren aikana. On tärkeää että remontti toteutetaan ja tuotteet valitaan siten, että ne parantavat asumisen laatua vuosikymmeniä. Listasimme asiat, jotka taloyhtiön ikkunaremontissa on aina syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton