• Etusivu
  • Remontti

Suojaan auringolta ja uteliailta katseilta!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 23.03.2011
20113_25060.jpg

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella. Ne on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa. Auringonsuojaverhot voi kiinnittää paikoilleen itse.

Lumon auringonsuojaverhot soveltuvat Lumon 2, 3 ja 5-tyyppisiin v. 1998 jälkeen asennettuihin 6 mm paksuihin parvekelaseihin. Mikäli et tiedä millaiset Lumonin parvekelasit sinulla on, niin Lumon pystyy sen tarkastamaan tietokannastaan.

Lisää auringonsuojaverhoista

Suojaa sinne missä sitä tarvitaan

Auringonsuojaverhot pitävät kuuman ja kirkkaan auringon pois parvekkeelta. Samalla ne suojaavat parvekekäyttäjää uteliailta katseilta. Auringonsuojaverhojen asentaminen onnistuu itsekin ja niiden käyttö on helppoa. Kuhunkin lasiin asennetaan oma verhonsa.

Verhoa voi pitää peittämässä koko lasia tai tai vain osaa siitä. Verhoja voidaan pitää avattuna joko alhaalta, ylhäältä tai molemmista suunnista yhtä aikaa. Ne saadaan avattua myös kokonaan pois lasien edestä. Saat siis auringonsuojan aina oikeaan kohtaan estämään liiallista paistetta. Verhojen mukana toimitetaan käyttösauva, jolla yletyt nostamaan verhot korkeallekin.

Auringonsuojaverhot peittävät kaikki lasit.
Auringonsuojaverhot peittävät kaikki lasit.
Auringonsuojaverhot osittain auki.
Auringonsuojaverhot osittain auki.

Vinkkaa taloyhtiösi lasittamattomista parvekkeista meille!

Löytyykö taloyhtiöstänne vähintään kolme lasittamatonta, energiasyöppö-parveketta? Jo kolmen osakkeenomistajan parvekelasien yhteistilaus avaa nyt myös aiemmin parvekkeensa lasittaneille mahdollisuuden saada auringonsuojaverhot edulliseen yhteishankintahintaan! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön vain oman parvekeesi lasittamisesta tai auringonsuojaverhoista.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei sido mihinkään eikä velvoita ostamaan tuotetta.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

20113_25062.jpg
http://www.omataloyhtio.fi/jasentukku/laskurit/lumon_asoy_yhteydenottopyynto.asp
Lumon Suomi Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa ilmainen OMAtaloyhtiö-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

20101_19988.jpg
Uusi ilme Lumonin laseilla
Taloyhtiön hallitus vastaa kiinteistön kunnossapysymisestäTaloyhtiön hallituksen keskeinen tehtävä on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja sen arvon säilymisestä. Vastuunsa ymmärtävä hallituksen jäsen tarkkailee rakennuksen kuntoa ja ryhtyy vian havaittuaan toimenpiteisiin. Jos hallitus ei ole huomannut vaikkapa parvekkeiden maalipintojen huonoa kuntoa, voi asukas esittää siitä kysymyksen hallitukselle. Jos hallitus ei tämän jälkeen ryhdy toimenpiteisiin asian tutkimiseksi ja korjaamiseksi, jää vastuu lisävahinkojen synnystä hallituksen jäsenille.
20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
20225_78291.jpg
Auringonsuojaverhot parvekkeelle
Lasitettu parveke laajentaa asuintilaa lähemmäksi luontoa. Kun parveke on lasitettu, huomaa usein istuvansa siellä säätilasta ja vuodenajasta riippumatta. Vaikka olohuonekin olisi viihtyisä ja kauniisti sisustettu, parveke vetää kuitenkin puoleensa.Auringonsuojaverhot antavat keinon pitää olosuhteet aina miellyttävinä. Lumonin lasituksiin on saatavissa integroituvat aurinkosuojaverhot, jotka suojaavat niin paahtavalta auringon lämmöltä kuin ohikulkijoiden katseilta.Auringonsuojaverhot kannattaa hankkia kerralla koko taloyhtiön parvekelaseihin ja ne ovat kätevä laitattaa myös vaikkapa parvekelasien huollon yhteydessä. Näin taloyhtiö saa ne mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi ammattilaisen paikoilleen asentamana.
202110_72980.jpg
Ennaltaehkäise kosteus- ja vuotovahingon riskiä märkätiloissa
Märkätiloina kylpyhuoneesta, wc:stä ja saunasta kannattaa pitää erityistä huolta. Monelle kuitenkin on epäselvää se, mistä kaikesta pitäisi pystyä huolehtimaan itse ja missä tilanteissa on hyvä ottaa yhteyttä taloyhtiöön. Lähitapiolan tiedotteen mukaan kosteus- ja vuotovahinkojen ennaltaehkäisyyn kannattaa panostaa, sillä ne ovat lähes poikkeuksetta kalliita ja työläitä.
201910_60449.jpg
ELY-keskusten ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajat nimitetty
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen on nimittänyt 18.11.2019 elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualueen johtajat. Virat täytetään viiden vuoden määräajaksi.Nimitetyt johtajat vastaavat vastuualueensa johtamisesta ja sen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen tehtäviin kuuluu ympäristönsuojeluun, alueiden käyttöön, rakentamisen ohjaukseen, kulttuuriympäristön hoitoon, luonnon monimuotoisuuden suojeluun ja kestävään käyttöön sekä vesivarojen käyttöön ja hoitoon liittyviä toimia.
20225_78093.jpg
Vedenmittaus­ratkaisun hankkiminen putki­remontin suuruinen investointi?
Usein luullaan älykkäiden ja energiatehokkaiden vedenmittausratkaisujen olevan putkiremontin suuruinen investointi taloyhtiölle. Näin ei kuitenkaan ole. Markkinoilla on tarjota kotimaisia ja älykkäitä vedenmittausjärjestelmiä ja rajapintaratkaisuja, jotka mahdollistavat taloyhtiöille energiatehokkaan vesitalouden kustannustehokkaasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton