• Etusivu
  • LVI

Taloyhtiön ilmanvaihto kerralla kuntoon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Velco
Julkaistu 04.08.2011Päivitetty 05.04.2012
20118_27306.jpg

Terveysilman asennuspalvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Korvausilmaventtiilien asentaminen käy yleensä helposti ja kustannukset ovat vain muutamia satasia huoneistoa kohden. Jos jo nyt tiedät mitä tuotteita tarvitset, voit pyytää kirjallisen tarjouksen osoitteesta terveysilma @ terveysilma.fi. Voimme helposti räätälöidä taloyhtiölle sopivan tuotekokonaisuuden. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää. Taloyhtiön tekemälle kertahankinnalle myönnämme tuntuvan hintaedun.

Terveysilman tekemällä asunnon sisäilmankierron kartoituksella voidaan havaita ongelmat asunnon ilmanvaihdossa. Teemme myös parannusehdotuksen ja tarjouksen tilanteen korjaamisesta mikäli se on järjestettävissä kohtuukustannuksin ja ilman koneellista tuloilmajärjestelmää. Projektipäällikkö Seppo Hurskainen numerossa 09 477 8940 kertoo mielellään lisää kartoituksesta.

Pääkaupunkiseudulla saatavilla venttiilien asennuspalvelua

Ilmanvaihdon asennustyö hoituu joustavasti ja vaivattomasti eikä aiheuta häiriötä asukkaille. Asennustyö kestää korkeintaan muutaman tunnin huoneistoa kohden. Työ sisältää mm. ilmoitusten jaon asennuksen aloittamisen ajankohdasta, asennustyön kokonaisuudessaan siivouksineen, huoneistokohtaisen ilmanvaihto-ohjeen suunnittelun, toteuttamisen ja jaon asuntoihin. Huollon helpottamiseksi jatkossa annetaan kiinteistön edustajalle kirjallinen raportti, josta selviää tieto venttiilityypeistä ja -määristä sekä suodattimien malli ja lukumäärä jokaisessa huoneistossa. Terveysilman asennuspaketti on vaivaton myös taloyhtiön edustajille.

Tutustu Terveysilman palvelukonseptiin...

Jätä yhteydenottopyyntö

Varmista vaihtosuodattimien saatavuus

Taloyhtiö voi tehdä Terveysilman kanssa suodatintoimitussopimuksen, jolla varmistetaan suodattimien säännöllinen saatavuus vuodesta toiseen aina edulliseen taloyhtiöhintaan. Sopimuksen puitteissa Terveysilma lähettää aina sovittuna ajankohtana taloyhtiön edustajalle vaihtosuodattimet. Suodatintoimitus muistuttaa, että on aika vaihtaa suodattimet. Pääkaupunkiseudulla on saatavilla suodattimien huoneistokohtainen vaihtopalvelu. Filtrete vaihtosuodattimia on saatavilla myös hyvin varustetuista alan liikkeistä.

Venttiilit ja ilmansuodatin Jäsentukusta

Ilmanpuhdistin Jäsentukusta

VELCO pyykinkuivausjärjestelmä hyödyttää koko taloyhtiötä

Velco pyykinkuivausjärjestelmä vaikuttaa suoraan taloyhtiön sähkölaskuun säästäen selvää rahaa. Merkittävä säästö perustuu lämpimän käyttöveden hyödyntämiseen kuivausenergian tuottamisessa.

Kuivaushuone pysyy raikkaana, koska Velco järjestelmä johtaa pyykistä irtoavan kosteuden ulos. Tämän ansiosta pyykki kuivuu raikkaasti ja nopeasti. Hyvä ja toimiva kuivaushuone myös vähentää pyykin kuivattamisen tarvetta asuintiloissa ja tästä aiheutuvaa kosteusvaurioiden riskiä.

Täydellinen Velco kokonaisuus sisältää käytännöllisen ripustusjärjestelmän, jonka jämäkät tuplavaijerit nopeuttavat pyykin kuivumista. Ripustusjärjestelmää myydään myös erillisenä. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme halutessanne järjestelmän asennettuna.

Velco
LVI
ilmanvaihto
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20233_81181.jpg
Onko tässä korvaus­ilma­reittisi? Joka kol­mannesta kodista puut­tuu toimiva ilman­vaihto
Korvausilmaventtiilit puuttuvat monista 1970–90-luvuilla rakennetuista asunnoista, koska rakennuksista haluttiin tehdä tiiviitä energiansäästön nimissä. Tässä mentiin kuitenkin metsään ja pahasti, sillä puutteellisen korvausilmanvaihdon seuraukset ovat vakavat.Tiedätkö sinä mistä kotiisi tulee raitista ilmaa? Jos et ole aivan varma, on tämä artikkeli sinulle.
20109_23055.jpg
Venttiilit Jäsentukusta
Helsinkiläisen paritaloyhtiön asukkaat olivat olleet jo pitemmän aikaa tyytymättömiä asuntojensa ilmanvaihtoon. Yhtiön asunnot on rakennettu 1980-luvun alkupuolella. Asunnoissa on koneellinen poistoilmaimuri, jota ohjataan keittiössä sijaitsevasta liesikuvusta. Korvausilmaventtiileitä asunnoissa ei ollut. Toiseen asuntoon muutama vuosi sitten muuttanut perhe valitti tunkkaisesta ja kosteasta sisäilmasta ja perheen nuha- ja flunssakierteistä. Yhtiökokouksessa tehtiin päätös asennuttaa kaikkien asuntojen olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin korvausilmaventtiilit.Venttiilit Jäsentukusta
201012_23908.jpg
Suomen Terveysilma mukaan Omataloyhtiö.Fi:hin
Eräs asumisviihtyisyyden tärkeimmistä elementeistä on hyvä sisäilma. Huono sisäilman laatu aiheuttaa merkittäviä haittoja niin rakennusten kuntoon kuin ihmisten terveyteen. Huolehtimalla korvausilman saannista voidaan näihin asioihin vaikuttaa paljonkin.Jätä yhteydenottopyyntö Suomen Terveysilmalle...Osta venttiilit ja vaihtosuodattimet Jäsentukusta
20235_81907.jpg
Näin voit suojata katon tai alapohjan kosteusvaurioilta
48 prosenttia katoista pitää korjata ennen niiden varsinaisen käyttöiän päättymistä. Tätä mieltä ovat Kantarin* haastattelemat asiantuntijat, jotka vastaavat kiinteistöjen kattojen kunnosta ja niiden korjausrakentamisesta. Vakuutuksesta ei useinkaan saa korvauksia näistä vaurioista.
20091_14684.jpg
Valloxilta uusi ilmanjakojärjestelmä
Vallox BlueSky on uusi taipuisa, ääntä vaimentava ja asennusystävällinen ilmanvaihdon kanavajärjestelmä. Se tekee ilmanvaihtokanaviston asentamisesta sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa entistä nopeampaa ja helpompaa.Tulo- ja poistoilmakanavat kulkevat Vallox-ilmanvaihtokoneelta Vallox-äänenvaimennusosan tai äänenvaimentimien kautta BlueSky -ilmanjakolaatikoihin, joista tulo- ja poistoilma jaetaan "tähden" muotoon rakennetulla ilmanjakojärjestelmällä koko taloon. Jokaiseen venttiiliin viedään yksi tai kaksi BlueSky -putkea suoraan äänieristetystä ilmanjakolaatikosta.Polyeteenistä valmistettu, taipuisa, mutta muotonsa pitävä Vallox BlueSky -ilmanvaihtoputki on helppo ja perinteistä kanavaa nopeampi asentaa. Ratkaisu on edullinen, sillä joustavan putken ansiosta myös erillisten kanavaosien tarve on lähes olematon.Vallox BlueSky voidaan asentaa kätevästi väli- ja alapohjaan, betonivaluun, väliseiniin, alas laskettuun kattoon ja koteloihin. Putken ulkohalkaisija on vain 75 mm. Tarvittaessa suurempia ilmamääriä voidaan asentaa kaksi BlueSky -putkea rinnan. Yhdelle putkelle suositellaan ilmamääräksi 8,3 l/s, kahdella putkella 16,7 l/s.
201311_37013.jpg
Peruskorjaustalosta energiatehokas
Ilmanvaihdon saneeraus osaksi peruskorjaustalon energiatehokkuuttaPeruskorjaustaloon Tampereelle toteutettiin matalaenergia tulo-/poisto-ilmanvaihtojärjestelmä. Kohteessa ulkoilma otetaan rakennuksen seinästä koneelle. Koneelta lähtevät kanavat ja kanaviston äänenvaimentimet on sijoitettu kellarin ja ensimmäisen kerroksen välipohjan purueristykseen. Ilmanvaihtoputkiston asentaminen välipohjaan on mahdollista Blue Sky kanavalla, jonka ulkohalkaisija on vain 75 mm. Kanavan taipuisa rakenne mahdollistaa sen sijoittamisen ahtaisiin paikkoihin.Yläkerran tiloihin kanavat kulkevat sisäväliseinässä. Näin kanavat eivät vie yhtään ylimääräistä tilaa eikä ylimääräistä kotelointia tarvita. Koska kaikki ilmanvaihtokanavat kulkevat höyrysulun sisäpuolella, ilmanvaihtokanavia ei tarvitse lämpöeristää, lukuun ottamatta ilmanvaihtokoneelle meneviä ulko- ja jäteilmakanavia.Tilaa esite esitepalvelusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton