• Etusivu
  • Osakas

Tyhjät tilat uusiokäyttöön ja hyödyt taloyhtiölle

Helppo kulunvalvonta ja varaukset – kasvata kiinteistöjen käyttöä Seniortekin avulla

Tiia PuistoKaupallinen yhteistyö Seniortek Oy
Julkaistu 29.09.2023Päivitetty 05.03.2024
tuottamattomat-tilat-tuottamaan-taloyhtiössä-seniortek-1920x1080

Onko taloyhtiössänne tyhjiä tiloja, joita voisi vuokrata lyhytaikaiseen käyttöön, vaikka vain viikoksi, päiväksi tai tunniksi? Tähän tarvitaan kuitenkin monimutkainen varaussysteemi, eikö? EI! Varaukset voi tehdä kätevästi netissä ja maksukin suoritetaan etukäteen. Helppoa, turvallista ja tehokasta!

Seniortek on suomalainen turvallisuusalan korkean teknologian laitteiden kehittäjä ja palveluntoimittaja, joka yhdistää teknologian ja muotoilun luodakseen ihmisläheisiä ratkaisuja. Seniortek tarjoaa helpon ja patentoidun kulunvalvonta- ja varaussysteemin, joka auttaa taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja isännöintitoimistoja tehostamaan kiinteistöjen monipuolisempaa käyttöä ja tyhjien tilojen tuoton kasvattamista.

Kulunvalvonta ja varaukset – vaivatonta ja tehokasta

Seniortekin e-Tilat tarjoaa kiinteistöyhtiöille mahdollisuuden optimoida kiinteistöjensä käyttöä ja tehdä yhteistyötä esimerkiksi paikallisten yrittäjien kanssa.

Palvelu on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukautuvaksi kaikille mobiililaitteille, eikä se vaadi erillisiä kaapelointeja tai suuria muutoksia kiinteistöjen oviin.

Täysin kotimaista e-Tilat -palvelua on helppo käyttää ja sillä onkin useita hyötyjä:

  1. Tehostettu tilankäyttö – kiinteistöyhtiöt voivat hyödyntää tyhjillään olevia tiloja nopeasti ja turvallisesti. Tilojen varaaminen on helppoa ja kätevää, ja maksut suoritetaan etukäteen.
  2. Monipuoliset käyttömahdollisuudet – tiloja voi vuokrata eri tarkoituksiin, kuten työtiloiksi, majoitukseen tai liiketiloiksi.
  3. Kaavoituksen tuki – yhtiöjärjestyksen muuttaminen ja kaupungin sääntöjen tukeminen voivat mahdollistaa kiinteistöjen monipuolisen käytön.
  4. Turvallinen käyttää – kulkuoikeuksien hallinta mahdollistaa vain tietyille käyttäjille pääsyn esimerkiksi pesutiloihin, kuivaushuoneisiin tai varastokomeroihin, pitäen huolen taloyhtiön ja asukkaiden turvallisuudesta.
  5. Yhteistyömahdollisuudet – kiinteistöyhtiöt voivat tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien ja palveluntarjoajien kanssa, kuten hävikkiruuan myynnissä, hierontapalveluiden tarjoamisessa tai biljardiseuran järjestämisessä.

Kiinteistöhallintaa digitaalisesti

e-Tilat digitalisoi kiinteistöjen hallinnan tehostaen ja helpottaen kiinteistöjen käyttöä. E-Tilat -palvelun hyödyttää sen käyttäjiä, ja sen ominaisuudet ovat huippuluokkaiset:

  1. Keskustelevat järjestelmät – e-Tilat hyödyntää keskenään keskustelevia järjestelmiä, jotka tunnistavat, hallitsevat ja valvovat tilankäyttäjiä ja tilaa. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja käyttöoikeuksien hallinnan.
  2. Kokonaisvaltaisuus – perinteisesti pirstaloitunut tilojen hallinta on voinut tuottaa päänvaivaa. e-Tilat tarjoaa kokonaiskuvan tiloista ja niiden käyttöasteesta, tehden kiinteistönhallinnasta helppoa ja kätevää.
  3. Investointi, joka maksaa itsensä takaisin – e-Tilat on kustannustehokas ja helppokäyttöinen. Palvelun hankkiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä sitä on helppo käyttää, se tehostaa tilojen käytön lisääntymistä ja automatisoi toimintoja.
Info

Info

Seniortek on luotettava kumppani

Seniortekin e-Tilat -palvelu tarjoaa kiinteistöyhtiöille mahdollisuuden tehostaa kiinteistöjen hallintaa, lisätä niiden käyttöastetta tuoden lisäarvoa ja kasvattaen tuottoa. Helppo kulunvalvonta ja varaussysteemi mahdollistavat monipuolisen käytön ja yhteistyön paikallisten yrittäjien kanssa, ollen askel kohti tehokkaampia ja monipuolisempia kiinteistöjä, jotka vastaavat nykyajan tarpeisiin.

e-Tilat on investointi, joka kannattaa. Se voi auttaa taloyhtiötäsi tai isännöintitoimistoasi optimoimaan kiinteistöjen käytön ja tuottamaan voittoa tyhjistä tiloista. Tutustu e-Tilat -palvelukonseptiin tarkemmin, ja ota palvelu käyttöön jo tänään!

kuvassa esitellään seniortekin e-varausjärjestelmää
Seniortek Oy
Osakas
asuminen
aikataulut
isännöinti
automaatio
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

ihmiset istuvat lattialla rivissä ja katsovat ylöspäin ja ihmettelevät
Uusi pelastuslaki ja palovaroittimet
Uuden lakimuutoksen myötä rakennuksen omistajille tuli velvoite asentaa tarvittavat palovaroittimet huoneistoihin. Vaikka palovaroittimien merkitys tiedostetaan, tilastot osoittavat, että toimimattomia tai puuttuvia palovaroittimia esiintyy edelleen asunnoissa. Tilannetta olisi pitänyt jotenkin valvoa taloyhtiöissä, mutta vastuunjakoa on pidetty epäselvänä.
asunnon avaimet keittiön pöydällä ja taustalla näkyy ikkunoita ja ovi
Riskienhallinta loma-asumisessa – Turvallista lomaa kaikille
Loma-asumisen suosio kasvaa jatkuvasti, ja samalla korostuu tarve varmistaa vuokraajien turvallisuus. Riskienhallinnan prosessi on monivaiheinen ja vaatii jatkuvaa huomiota ja kehittämistä. Vuokraajien turvallisuus on kuitenkin aina etusijalla, ja se on otettava huomioon kaikissa vuokraustoiminnan vaiheissa.
Pariskunta tutkii tablettia
Mikä on taloyhtiösi suurin kiinteistökulu?
Tiedätkö, mikä on taloyhtiösi suurin kiinteistökulu? Vastaus on todennäköisesti vesi. Kun taloyhtiössä hyödynnetään kaikki vedenkulutusta vähentävät keinot ja ohjataan aktiivisesti muuttamaan kulutustottumuksia, varmistetaan, ettei viemäriin valu silkkaa rahaa.
Omakotitalo vehreällä tontilla
Parhaan pientalotontin valinta arkkitehdin ohjeilla
Onko seuraava unelma sinulle tuttu? ”Haluaisin asua elämäni tärkeimpien ihmisten kanssa itse rakennuttamassa ja yksilöllisessä pientalossa. On niin kiehtovaa kiinnittää ajatukset siihen ikiomaan kotitaloon, missä elämän piiri sujuu mukavasti miellyttävässä asuinympäristössä.” Moni meistä ajattelee juuri näin. Ennen rakentamisen matkaa on kuitenkin aina ensin löydettävä se sopiva rakennuspaikka eli tontti.
20234_81357.jpg
Taloyhtiö vaihtoi kylmäkellarin kylmälokerikkoon
Yhä useampi taloyhtiö haluaa eroon energiasyöpöstä kylmäkellarista. Turkulaisessa taloyhtiössä laitettiin töpinäksi, ja vanhan kylmäkellarin korvaajaksi hankittiin kotimaiset CoolCellar®-kylmälokerikot.
Mies irroittaa sähköauton latauspistoketta taustalla kerrostaloja
Sähköautoilu ja taloyhtiö, latauspisteiden hankinnasta
Suomi on tunnetusti pitkien välimatkojen maa. Ja kulkeakseen esimerkiksi kodin ja työpaikan väliä tarvitaan useimmiten jonkinlainen ajoneuvo. Suomessa onkin liikennekäytössä jopa 2,76 miljoonaa henkilöautoa – tämä tarkoittaa yhtä autoa kahta asukasta kohden. Vielä tällä hetkellä polttomoottori on yleisin käyttövoima, mutta sähkö herättää yhä enemmän kiinnostusta.Miten sähköautoiluun ja sähköauton lataamiseen tulisi esimerkiksi taloyhtiön suhtautua, entä sähköautoa miettivän? Mitä asioita olisi hyvä tietää?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton