• Etusivu
  • Osakas

Tyhjät tilat uusiokäyttöön ja hyödyt taloyhtiölle

Helppo kulunvalvonta ja varaukset – kasvata kiinteistöjen käyttöä Seniortekin avulla

Tiia PuistoKaupallinen yhteistyö Seniortek Oy
Julkaistu 29.09.2023
tuottamattomat-tilat-tuottamaan-taloyhtiössä-seniortek-1920x1080

Onko taloyhtiössänne tyhjiä tiloja, joita voisi vuokrata lyhytaikaiseen käyttöön, vaikka vain viikoksi, päiväksi tai tunniksi? Tähän tarvitaan kuitenkin monimutkainen varaussysteemi, eikö? EI! Varaukset voi tehdä kätevästi netissä ja maksukin suoritetaan etukäteen. Helppoa, turvallista ja tehokasta!

Seniortek on suomalainen turvallisuusalan korkean teknologian laitteiden kehittäjä ja palveluntoimittaja, joka yhdistää teknologian ja muotoilun luodakseen ihmisläheisiä ratkaisuja. Seniortek tarjoaa helpon ja patentoidun kulunvalvonta- ja varaussysteemin, joka auttaa taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja isännöintitoimistoja tehostamaan kiinteistöjen monipuolisempaa käyttöä ja tyhjien tilojen tuoton kasvattamista.

Kulunvalvonta ja varaukset – vaivatonta ja tehokasta

Seniortekin e-Tilat tarjoaa kiinteistöyhtiöille mahdollisuuden optimoida kiinteistöjensä käyttöä ja tehdä yhteistyötä esimerkiksi paikallisten yrittäjien kanssa.

Palvelu on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukautuvaksi kaikille mobiililaitteille, eikä se vaadi erillisiä kaapelointeja tai suuria muutoksia kiinteistöjen oviin.

Täysin kotimaista e-Tilat -palvelua on helppo käyttää ja sillä onkin useita hyötyjä:

  1. Tehostettu tilankäyttö – kiinteistöyhtiöt voivat hyödyntää tyhjillään olevia tiloja nopeasti ja turvallisesti. Tilojen varaaminen on helppoa ja kätevää, ja maksut suoritetaan etukäteen.
  2. Monipuoliset käyttömahdollisuudet – tiloja voi vuokrata eri tarkoituksiin, kuten työtiloiksi, majoitukseen tai liiketiloiksi.
  3. Kaavoituksen tuki – yhtiöjärjestyksen muuttaminen ja kaupungin sääntöjen tukeminen voivat mahdollistaa kiinteistöjen monipuolisen käytön.
  4. Turvallinen käyttää – kulkuoikeuksien hallinta mahdollistaa vain tietyille käyttäjille pääsyn esimerkiksi pesutiloihin, kuivaushuoneisiin tai varastokomeroihin, pitäen huolen taloyhtiön ja asukkaiden turvallisuudesta.
  5. Yhteistyömahdollisuudet – kiinteistöyhtiöt voivat tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien ja palveluntarjoajien kanssa, kuten hävikkiruuan myynnissä, hierontapalveluiden tarjoamisessa tai biljardiseuran järjestämisessä.

Kiinteistöhallintaa digitaalisesti

e-Tilat digitalisoi kiinteistöjen hallinnan tehostaen ja helpottaen kiinteistöjen käyttöä. E-Tilat -palvelun hyödyttää sen käyttäjiä, ja sen ominaisuudet ovat huippuluokkaiset:

  1. Keskustelevat järjestelmät – e-Tilat hyödyntää keskenään keskustelevia järjestelmiä, jotka tunnistavat, hallitsevat ja valvovat tilankäyttäjiä ja tilaa. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja käyttöoikeuksien hallinnan.
  2. Kokonaisvaltaisuus – perinteisesti pirstaloitunut tilojen hallinta on voinut tuottaa päänvaivaa. e-Tilat tarjoaa kokonaiskuvan tiloista ja niiden käyttöasteesta, tehden kiinteistönhallinnasta helppoa ja kätevää.
  3. Investointi, joka maksaa itsensä takaisin – e-Tilat on kustannustehokas ja helppokäyttöinen. Palvelun hankkiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä sitä on helppo käyttää, se tehostaa tilojen käytön lisääntymistä ja automatisoi toimintoja.
Info

Info

Seniortek on luotettava kumppani

Seniortekin e-Tilat -palvelu tarjoaa kiinteistöyhtiöille mahdollisuuden tehostaa kiinteistöjen hallintaa, lisätä niiden käyttöastetta tuoden lisäarvoa ja kasvattaen tuottoa. Helppo kulunvalvonta ja varaussysteemi mahdollistavat monipuolisen käytön ja yhteistyön paikallisten yrittäjien kanssa, ollen askel kohti tehokkaampia ja monipuolisempia kiinteistöjä, jotka vastaavat nykyajan tarpeisiin.

e-Tilat on investointi, joka kannattaa. Se voi auttaa taloyhtiötäsi tai isännöintitoimistoasi optimoimaan kiinteistöjen käytön ja tuottamaan voittoa tyhjistä tiloista. Tutustu e-Tilat -palvelukonseptiin tarkemmin, ja ota palvelu käyttöön jo tänään!

kuvassa esitellään seniortekin e-varausjärjestelmää
Seniortek Oy
Osakas
asuminen
isännöinti
automaatio
aikataulut
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20227_79030.jpg
Onko kyseessä jälleenvuokraus vai alivuokralainen?
Jälleenvuokrasuhde on kyseessä, kun vuokranantajalta huoneiston vuokrannut vuokralainen (ensivuokralainen) vuokraa edelleen huoneiston yhdelle tai useammalle omalle vuokralaiselleen (jälleenvuokralainen).Jälleenvuokrasuhde perustuu joko huoneiston vuokrasopimukseen tai vuokranantajan erikseen antamaan lupaan. Ensivuokralaisen on ilmoitettava jälleenvuokralaiselle ensivuokrasopimuksen ehdot sekä vuokranantajalleen jälleenvuokrasuhde sekä jälleenvuokralainen.Pääsääntöisesti jälleenvuokrasuhde päättyy samalla hetkellä kuin ensivuokrasuhde.Osapuolille on myös ilmoitettava vuokrasuhteiden purkamiset ja irtisanomiset. Mikäli ensivuokralaisella on oikeus purkaa jälleenvuokrasuhde, on myös vuokranantajalla oikeus purkaa jälleenvuokrasuhde, paitsi milloin kyse on jälleenvuokralaisen vuokranmaksun laiminlyönnistä.Vuokranantajan täytyy irtisanoa vuokrasuhde sekä ensivuokralaiselle että jälleenvuokralaiselle. Molemmilla on oikeus vaatia irtisanomista tehottomaksi.
20232_80842.jpg
Taloyhtiö ei aikaillut - kertaheitolla eroon vanhasta kylmäkellarista
Vanhasta kylmäkellarista luopuminen ja nykyaikaisiin CoolCellar®-kylmälokerikkoihin siirtyminen ovat tuoneet paljon käytännön hyötyä forssalaiselle taloyhtiölle. Ikääntynyt kylmäkellari voi olla taloyhtiölle merkittävä rahareikä, joka ei vastaa asukkaiden nykyisiin tarpeisiin.
Lähikuva oven avaamisesta avaimella
Kuka saa käyttää taloyhtiön yleisavainta ja missä tilanteessa?
Taloyhtiön yleisavaimen käyttöön liittyy tarkkoja sääntöjä - sitä voi käyttää ainoastaan pätevästä syystä. Yleisavainta ei voida luovuttaa kenelle tahansa. Avainten sallittua määrää ei ole määritelty, joten yleisavaimia voi olla yksi tai useampia. Suositeltavaa on, että taloyhtiöiden asuntojen ovet, yleiset tilat ja tekniset tilat olisi sarjoitettu eri avainsarjoihin.
Omakotitalo vehreällä tontilla
Parhaan pientalotontin valinta arkkitehdin ohjeilla
Onko seuraava unelma sinulle tuttu? ”Haluaisin asua elämäni tärkeimpien ihmisten kanssa itse rakennuttamassa ja yksilöllisessä pientalossa. On niin kiehtovaa kiinnittää ajatukset siihen ikiomaan kotitaloon, missä elämän piiri sujuu mukavasti miellyttävässä asuinympäristössä.” Moni meistä ajattelee juuri näin. Ennen rakentamisen matkaa on kuitenkin aina ensin löydettävä se sopiva rakennuspaikka eli tontti.
20232_80816.jpg
Vaikuta itse hoitovastikkeen kustannuksiin lämmitystä säätämällä
Energian hinnannousu on saanut suomalaiset kysymään, mitä tapahtuu yhtiövastikkeille? Nouseeko asumisen hinta entisestään? DNA:n älylämmityspalvelu Wattisen teettämässä kyselyssä peräti 62 prosenttia kaikista vastaajista ilmoitti olevansa huolissaan vastikkeiden noususta. Hälyttävintä oli se, että erityisen huolissaan mahdollisesta noususta oli jopa noin joka neljäs vastaaja (26 %).
20123_30208.jpg
Valo ja tila
Kodin sisustamiseen ja jalostamiseen liittyy elämänmyönteinen ja optimistinen toiminta. Haluamme lisää laatua sekä yksilöllisyyttä asumiseen ja kodin tila- ja sisustusratkaisuihin näinä aikoina, jolloin vapaa-ajan määrä vähenee yhä hektisemmäksi muuttuvassa yhteiskunnassamme. Haluamme investoida elämänlaatuun parantamalla kodin laatutasoa ja viihtyisyyttä. Kodin ja tilan sisustamiseen ja viimeistelyyn liittyy meissä kaikissa asuva kauneuden kaipuu.Tilakokemus syntyy valon ja materiaalien kohtaamisesta yhdistettynä ihmisen liikkeeseen ja toimintaan tilassa. Eri aistiemme avulla muodostamme kokonaiskäsityksen tilasta, myös emotionaalisesti. Valo tekee tilan ja muodot näkyväksi, mutta myös kuulo- ja hajuaistiemme kautta saamme impulsseja tilakokemukseen. Viihtyisässä tilassa me rentoudumme, myös alitajuntamme vastaanottaa aisteimme kautta saadut miellyttävän tilakokemuksen impulssit.Lisätietoa Doventuksesta ja onnistuneesta hankkeesta...Yhteydenottopyyntö sisustussuunnittelusta...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton