• Etusivu
  • Remontti

Vesivek-sadevesijärjestelmän talvietu 10 %

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 03.01.2011Päivitetty 12.01.2015
20111_23936.jpg

Vesivekin talviedulla säästät selvää rahaa!

Mikäli haluat remontoida sadevesijärjestelmäsi ja kattoturvatuotteesi edullisemmin, voit käyttää talvietua.

Talvietu koskee yksityisiä rakentajia/saneeraajia sekä asunto-osakeyhtioissä tehtyjä sopimuksia.

Talviedun, -10% saat, kun työ suoritetaan tammi- huhtikuun välisenä aikana ja kauppa on myyjän kanssa sovittu ennen maaliskuun loppua.

Haluamme turvata ammattitaitoisten asentajiemme talvityöllisyyden ja romuttaa ajatuksen talvityön vaikeuksista. Talviedusta saat lisätietoa Vesivekin myyjiltä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Lue lisää sadevesijärjestelmistä

Varma-lumiesteritilä

Vesivek on kehittänyt kiinteistöjen lumiesteeksi lumiestetuotteen: VARMAlumiesteritilän. Vesivek Varmalla minimoidaan tehokkaasti riski putoavasta lumesta, mm:

– Lumiesteen alta tulevan jään pysäyttäminen: Varma-lumieste voidaan myös saumakatolla asentaa hapsujensa ansiosta aivan katteen pintaan kiinni.

– Lumiesteen ja räystään välisen lumen vähentäminen: Varma-lumieste saadaan aiempaa lähemmäs räystästä. Saumakaton rakenteesta riippuen lumieste saadaan 0- 100 mm päähän räystäästä aiemman 300- 500 mm:n sijasta.

20111_23937.jpg

– Lumiesteen yli ja läpi tulevan lumen pysäyttäminen: 180 mm korkea ritilämäinen rakenne on tehokas lumenpysäyttäjä, erityisesti verrattuna putkilumiesteisiin, jotka ovat usein matalampia ja joiden välistä pääsee lumi. Vesivek toimittaa Varma-lumiesteritilät takuutyönä paikalleen asennettuna – kautta maan.

Lisätietoja Varma-lumiesteestä saa paikallisesta Vesivek-toimipisteestä tai suunnittelukansiosta www.vesivek.fi.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Vesivekin edustaja ottaa sinuun yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Vesivek Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20105_21716.jpg
Sadevesijärjestelmän kuntokartoitus
Sadevesijärjestelmien oletettu käyttöikä on noin 30 vuotta. Materiaalista ja pinnoitteesta riippuen voi uusiminen tulla ajankohtaiseksi jo aiemminkin. Tavoitteellisen käyttöiän saavuttamiseksi on räystäskourut syytä huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Liasta aiheutuvat rasitukset voivat paitsi vahingoittaa materiaalia myös muuttaa kaatojen suuntaa, jolloin järjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Kuntokartoitus sadevesijärjestelmän osalta on syytä hoitaa hyvissä ajoin.Jätä yhteydenottopyyntö Vesivekille
20112_24504.jpg
Taloyhtiöissä ei riittävästi tietoa
Taloyhtiöissä ei ole riittävästi tietoa sen paremmin uusista kattotuotteista, -materiaaleista kuin -määräyksistäkään, sanoo Markku Kellokoski Vesivek Uusimaa Oy:stä. Ammattirakentamisen yksikön päällikkö toteaa ykskantaan, että toimivia ratkaisuja kyllä löytyisi pulmaan kuin pulmaan, mutta tieto ei vaan mene perille
20115_26262.jpg
Sadevesijärjestelmällä jopa 30 v. Takuu!
Sadevesijärjestelmän todellinen laatu ilmenee yleensä vasta vuosien mittaan. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla pohjoisen ilmaston maissa. Ruoste ja pinnan hilseily ovat myös kaikille tuttuja ilmiöitä. Mutta näin ei tarvitse olla!Lisätietoa Vesivekin sadevesijärjestelmästäJätä yhteydenottopyyntö tästä
Katu, jossa on taloja rivissä
Auton pitkäaikainen pysäköinti asukkaalle vuokratulla paikalla?
Asunto-osakeyhtiön rakennuslupa on myönnetty lupapäätöksessä mainituin ehdoin. Asemapiirros määrittelee autojen pysäköintipaikat. Kysynkin, että onko sallittua asuntovaunujen ja/tai -auton pitkäaikainen pysäköinti / säilytys asukkaan vuokraamalla autopaikalla? Lisäksi, että voiko asukas säilyttää asuntonsa edessä pitkäaikaisesti asuntovaunua, -autoa tai peräkärryä haittaamatta toisten liikkumista ja mitä turvallisuussäädökset ja -lait sanovat ko. asioista?
20218_71846.jpg
Kuuluvatko kaikki remontti­kustannukset osakkaan vastuulle?
Remonttikohteena on rivitaloyhtiö, jossa perusremontit on toteutettu tähän saakka osakkaiden kustannuksella talonyhtiön korvatessa vain vesieristyksen. Meillä on todella kylmä sauna (talvella vain +5) ja mittauksilla todettu lämpövuotoja. Taloyhtiön vastaus vastuunjakoon: Lisäeristys ei kuulu taloyhtiölle, koska tila on rakennettu rakennusaikaiset rakennusmääräykset huomioiden.Muissakin osakkeissa on kylmyyttä ja niille ei ole taloyhtiön toimesta tehty mitään, joten kaikki kustannukset kuuluvat osakkaan vastuulle. Jos sattuu, että asbestia löytyy, niin asbestipurkutyöt kuuluvat myös osakkaalle. Lisäksi remontin valvonta ja lupamaksut kuuluvat osakkaan maksettavasti.Vasta kun osakkaan toimesta purkutyöt on tehty, niin nähdään, onko taloyhtiölle kuuluvia korjaustarpeita. Meneekö oikein?
Katu, jossa on taloja rivissä
Täytyykö yhtiöjärjestystä päivittää?
Taloyhtiön yhtiöjärjestys on vanhentunut monelta osin. Esimerkiksi sen mukaan yhtiöllä tulee olla tilintarkastaja, vaikka nykyisen lain mukaan 10 asunnon yhtiö ei sellaista tarvitse. Hallituksen jäsen vetoaa siihen, että yhtiö voi valita toiminnantarkastajan keskuudestaan koska laki menee aina yhtiöjärjestyksen edelle. Mitkä ovat ohjeet vanhentuneen yhtiöjärjestyksen päivittämiseen. Onko siihen tarvetta? Jos on niin mistä löytyisi malleja? Vai pitääkö tehtävä antaa ammattilaiselle?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton