• Etusivu
  • Palvelut

DNA viihdeboksi on helppo ratkaisu TV-äänen parantamiseen

– Täydellinen äänikokemus kotisohvalle

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 15.11.2023
DNA-viihdeboksilla-upea-äänentoisto-televisioon-1920x1080

Televisioiden omat kaiuttimet jättävät usein toivomisen varaa äänentoiston laadussa. Hyvän televisioäänen saavuttaminen vaatii usein tarkkaa harkintaa ja mahdollisesti ylimääräisiä laitteita, sillä televisioiden omat kaiuttimet ovat rajallisia monipuolisessa äänentoistossa. Hyvään äänentoistoon pyrkiminen saattaa vaatia useitakin erilaisia osia ja niiden lisäosia sekä rahaa.

Vaihtoehtoina hyvän äänentoiston metsästäjälle voivat olla muun muassa

  • Äänipalkki (Soundbar). Ne ovat ohuita, pitkiä kaiuttimia, jotka voidaan sijoittaa television alle tai sen eteen. Äänipalkit tarjoavat usein paremman äänenlaadun ja bassotoiston kuin television omat kaiuttimet.
  • Kotiteatterijärjestelmä. Tämä järjestelmä voi sisältää vastaanottimen ja useita kaiuttimia, jotka voidaan sijoittaa huoneeseen optimaalisen äänentoiston saavuttamiseksi.
  • Ulkoiset kaiuttimet. Jos olet todellinen ääni-intoilija, voit harkita erillisten, korkealaatuisten kaiuttimien hankkimista ja kytkeä ne televisioon. Tämä vaihtoehto tarjoaa yleensä parhaan äänenlaadun, mutta se voi olla myös tilaa vievä ja kallis ratkaisu.

DNA tarjoaa kuitenkin helpon ja edullisen tavan tuoda elokuvateatteritasoisen äänimaailman suoraan olohuoneeseesi DNA viihdeboksin avulla.

DNA viihdeboksi on äänentoiston uusi ratkaisu

Uudessa DNA viihdeboksissa äänimaailman laadusta vastaavat sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka on optimoitu Bang & Olufsenin osaamisen avulla. Boksin sisällä hyödynnetään Dolby Atmos -äänitekniikkaa, joka tuo kotiisi kolmiulotteisen äänen. Tämä tarkoittaa sitä, että ääni voi tulla mistä suunnasta tai korkeudesta tahansa, tarjoten aidon ja immersiivisen äänikokemuksen.

Ei tarvetta monimutkaisille johtosotkuille

DNA viihdeboksi on pienikokoinen ja helppo sijoittaa kodin television eteen. Tämä kompakti laite ei vaadi monimutkaisia johtoliitäntöjä tai useita kaapelipiuhoja, mikä tekee siitä yksinkertaisen käyttää ja yhdistää kodin televisioon. Tämä helpottaa huomattavasti asennusprosessia ja lopputulos on siisti.

Yhteensopivuus DNA taloyhtiönetin kanssa

DNA viihdeboksi on täydellinen lisä DNA taloyhtiönetin kanssa. Se on saatavilla sekä antenni- että kaapelitalouksiin. DNA viihdeboksi myydään DNA TV -palvelun kera. DNA TV tarjoaa kaikki haluamasi viihdepalvelut yhden palvelun kautta.

DNA viihdeboksi tarjoaa edullisen tavan parantaa televisioääntä ja luoda upea äänimaailma kotisohvallesi. Sen avulla voit kokea elokuvateatterimaisen äänen ilman tarvetta monimutkaisille ja kalliille äänentoistoratkaisuille.

Kun yhdistät DNA viihdeboksin ja taloyhtiönetin hyödyt, voit luoda kotiisi viihtyisän keskuksen, jossa ääni ja kuva ovat huippuluokkaa. Älä enää taistele johtosotkujen ja monimutkaisten liitosten kanssa - anna viihteen viedä sinut mennessään ja nauti uskomattomasta äänimaailmasta.

Info

Info

Nauti huippuluokan viihteestä DNA viihdeboksilla

Nauti suoratoistopalvelujen ja televisiokanavien sisällöstä huippuluokan kuvanlaadulla. Voit myös kuunnella musiikkia, vuokrata leffoja ja katsoa tallenteita - jos käytössäsi on tallennusominaisuus. DNA viihdeboksin avulla saat nyt Dolby Atmos -tilaäänellä ja sisäänrakennetuilla kaiuttimilla.

DNA Oy
Palvelut
taloyhtiön hallinnointi
isännöinti
netti
taloyhtiönetti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20229_79562.jpg
Onko taloyhtiösi automaatio­laitteiden tietoturva kunnossa - lue mistä on kyse
Taloyhtiöissä ohjataan lukuisia tärkeitä toimintoja automaattisesti sekä etänä. Näitä ovat lämmönjakohuoneen tekniikka, ilmanvaihtokoneistot, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisen kulunvalvonta, kameravalvonta, parkkipaikkojen sähkö- ja lataustolpat, ylipäätään kaikki sellaiset taloyhtiön toiminnot, joita halutaan ohjata etänä huoltoyhtiön kautta. Tähän saakka on keskitytty itse järjestelmien ja yhteyksien toimivuuteen, mikä sekin on tietysti tärkeää.
20225_78302.jpg
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen?
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi tai mökkisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen? Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä, uusia näppäriä palveluita avautuu ja muutenkin tavat ottaa netistä ilo irti monipuolistuvat. Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää ole ollenkaan tarpeeksi.Yleensä videokuvan katsominen paljastaa, ettei nettiyhteys vastaa omia käyttötapoja. On todella ärsyttävää, jos videon katselu pätkii.
20223_77220.jpg
Miten sujuvoitat taloyhtiön viestintää?
DNA pyysi isännöitsijöiltä viime syksynä palautetta, mistä taloyhtiöihin liittyvästä asiasta halutaan kuulla lisää. Esitettyyn kysymykseen tuli eniten vastauksia aiheesta asukastiedottaminen taloyhtiöissä. Jos taloyhtiössä halutaan tehostaa toimintaa, tärkeässä osassa on nimenomaan viestintä ja sen sujuvuus. Miten osallistut taloyhtiön toimintaan, jos et edes tiedä mitä taloyhtiössä on meneillään?
20231_80680.jpg
Näin teet taloyhtiönetillä selvää säästöä taloyhtiön asukkaille
On itsestäänselvyys, että taloyhtiö pitää huolta, että kiinteistössä on sähköä ja vettä. Samaan aikaan sopivan netin löytäminen jätetään usein asukkaiden huoleksi. Sen takia moni maksaa netistä huomattavasti enemmän, kuin olisi pakko.
202212_80500.jpg
Miten taloyhtiö­päättäjät voivat vaikuttaa asumisen kustannuksiin?
Asumisen kustannukset, samoin kuin rakentamisenkin, ovat nousseet voimakkaasti ja moni taloyhtiö miettii lisävastikkeen perimistä. Nopeita säästöjä lämmityskuluihin ei löydy enää suurista remonteista tälle lämmityskaudelle. Huomattavasti ketterämpi vaihtoehto saada lämmityskustannukset kuriin löytyy älyteknologiasta.Samanaikaisesti energiakulujen kasvaessa monissa taloyhtiöissä joudutaan varautumaan myös kasvavaan korjaustarpeeseen. Suomalaisissa asuinrakennuksissa korjausvelka hipoo VTT:n arvion mukaan jo 10 miljardia euroa. Tuleviin remontteihin on hyvä varautua kaikenlaisella säästämisellä.
20226_78521.jpg
Puhelu ei kuulu kunnolla matala­energiatalossa: Mikä avuksi?
Matalaenergiatalo takaa säästöjä energian kulutukseen, mutta energiatehokkuuden mahdollistavat rakenteet voivat samalla aiheuttaa harmaita hiuksia puheluiden kuuluvuuden kanssa. Sama ongelma saattaa tulla, kun taloon vaihdetaan uudet ikkunat. Kellarissa puhelut eivät koskaan ole kuuluneetkaan, saatikka väestönsuojassa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton