• Etusivu
  • Palvelut

DNA viihdeboksi on helppo ratkaisu TV-äänen parantamiseen

– Täydellinen äänikokemus kotisohvalle

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 15.11.2023
DNA-viihdeboksilla-upea-äänentoisto-televisioon-1920x1080

Televisioiden omat kaiuttimet jättävät usein toivomisen varaa äänentoiston laadussa. Hyvän televisioäänen saavuttaminen vaatii usein tarkkaa harkintaa ja mahdollisesti ylimääräisiä laitteita, sillä televisioiden omat kaiuttimet ovat rajallisia monipuolisessa äänentoistossa. Hyvään äänentoistoon pyrkiminen saattaa vaatia useitakin erilaisia osia ja niiden lisäosia sekä rahaa.

Vaihtoehtoina hyvän äänentoiston metsästäjälle voivat olla muun muassa

  • Äänipalkki (Soundbar). Ne ovat ohuita, pitkiä kaiuttimia, jotka voidaan sijoittaa television alle tai sen eteen. Äänipalkit tarjoavat usein paremman äänenlaadun ja bassotoiston kuin television omat kaiuttimet.
  • Kotiteatterijärjestelmä. Tämä järjestelmä voi sisältää vastaanottimen ja useita kaiuttimia, jotka voidaan sijoittaa huoneeseen optimaalisen äänentoiston saavuttamiseksi.
  • Ulkoiset kaiuttimet. Jos olet todellinen ääni-intoilija, voit harkita erillisten, korkealaatuisten kaiuttimien hankkimista ja kytkeä ne televisioon. Tämä vaihtoehto tarjoaa yleensä parhaan äänenlaadun, mutta se voi olla myös tilaa vievä ja kallis ratkaisu.

DNA tarjoaa kuitenkin helpon ja edullisen tavan tuoda elokuvateatteritasoisen äänimaailman suoraan olohuoneeseesi DNA viihdeboksin avulla.

DNA viihdeboksi on äänentoiston uusi ratkaisu

Uudessa DNA viihdeboksissa äänimaailman laadusta vastaavat sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka on optimoitu Bang & Olufsenin osaamisen avulla. Boksin sisällä hyödynnetään Dolby Atmos -äänitekniikkaa, joka tuo kotiisi kolmiulotteisen äänen. Tämä tarkoittaa sitä, että ääni voi tulla mistä suunnasta tai korkeudesta tahansa, tarjoten aidon ja immersiivisen äänikokemuksen.

Ei tarvetta monimutkaisille johtosotkuille

DNA viihdeboksi on pienikokoinen ja helppo sijoittaa kodin television eteen. Tämä kompakti laite ei vaadi monimutkaisia johtoliitäntöjä tai useita kaapelipiuhoja, mikä tekee siitä yksinkertaisen käyttää ja yhdistää kodin televisioon. Tämä helpottaa huomattavasti asennusprosessia ja lopputulos on siisti.

Yhteensopivuus DNA taloyhtiönetin kanssa

DNA viihdeboksi on täydellinen lisä DNA taloyhtiönetin kanssa. Se on saatavilla sekä antenni- että kaapelitalouksiin. DNA viihdeboksi myydään DNA TV -palvelun kera. DNA TV tarjoaa kaikki haluamasi viihdepalvelut yhden palvelun kautta.

DNA viihdeboksi tarjoaa edullisen tavan parantaa televisioääntä ja luoda upea äänimaailma kotisohvallesi. Sen avulla voit kokea elokuvateatterimaisen äänen ilman tarvetta monimutkaisille ja kalliille äänentoistoratkaisuille.

Kun yhdistät DNA viihdeboksin ja taloyhtiönetin hyödyt, voit luoda kotiisi viihtyisän keskuksen, jossa ääni ja kuva ovat huippuluokkaa. Älä enää taistele johtosotkujen ja monimutkaisten liitosten kanssa - anna viihteen viedä sinut mennessään ja nauti uskomattomasta äänimaailmasta.

Info

Info

Nauti huippuluokan viihteestä DNA viihdeboksilla

Nauti suoratoistopalvelujen ja televisiokanavien sisällöstä huippuluokan kuvanlaadulla. Voit myös kuunnella musiikkia, vuokrata leffoja ja katsoa tallenteita - jos käytössäsi on tallennusominaisuus. DNA viihdeboksin avulla saat nyt Dolby Atmos -tilaäänellä ja sisäänrakennetuilla kaiuttimilla.

DNA Oy
Palvelut
isännöinti
netti
taloyhtiönetti
taloyhtiön hallinnointi
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

kesäkuvassa eri värisiä kerrostaloja vierekkäin ja välissä vihertäviä puita
Asiantuntevaa neuvontaa taloyhtiöpäättäjille: Tutustu Pinkkiin oppaaseen
Digitaaliset palvelut, taloyhtiönetti, laajakaista, älylämmitys, tietoturva ja monet muut asiat askarruttavat nykyisiä taloyhtiöpäättäjiä. Taloyhtiöt kohtaavat jatkuvasti haasteita pyrkiessään tarjoamaan asukkailleen nykyaikaista ja toimivaa digitaalista asumiskokemusta.Ilmaiseksi ladattava DNA:n Pinkki opas taloyhtiöille on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin, tarjoten kattavan katsauksen palveluihin ja ratkaisuihin, jotka voivat tehdä taloyhtiöiden arjesta entistä sujuvampaa.
20225_78302.jpg
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen?
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi tai mökkisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen? Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä, uusia näppäriä palveluita avautuu ja muutenkin tavat ottaa netistä ilo irti monipuolistuvat. Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää ole ollenkaan tarpeeksi.Yleensä videokuvan katsominen paljastaa, ettei nettiyhteys vastaa omia käyttötapoja. On todella ärsyttävää, jos videon katselu pätkii.
20223_77220.jpg
Miten sujuvoitat taloyhtiön viestintää?
DNA pyysi isännöitsijöiltä viime syksynä palautetta, mistä taloyhtiöihin liittyvästä asiasta halutaan kuulla lisää. Esitettyyn kysymykseen tuli eniten vastauksia aiheesta asukastiedottaminen taloyhtiöissä. Jos taloyhtiössä halutaan tehostaa toimintaa, tärkeässä osassa on nimenomaan viestintä ja sen sujuvuus. Miten osallistut taloyhtiön toimintaan, jos et edes tiedä mitä taloyhtiössä on meneillään?
20226_78521.jpg
Puhelu ei kuulu kunnolla matala­energiatalossa: Mikä avuksi?
Matalaenergiatalo takaa säästöjä energian kulutukseen, mutta energiatehokkuuden mahdollistavat rakenteet voivat samalla aiheuttaa harmaita hiuksia puheluiden kuuluvuuden kanssa. Sama ongelma saattaa tulla, kun taloon vaihdetaan uudet ikkunat. Kellarissa puhelut eivät koskaan ole kuuluneetkaan, saatikka väestönsuojassa.
20229_79562.jpg
Onko taloyhtiösi automaatio­laitteiden tietoturva kunnossa - lue mistä on kyse
Taloyhtiöissä ohjataan lukuisia tärkeitä toimintoja automaattisesti sekä etänä. Näitä ovat lämmönjakohuoneen tekniikka, ilmanvaihtokoneistot, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisen kulunvalvonta, kameravalvonta, parkkipaikkojen sähkö- ja lataustolpat, ylipäätään kaikki sellaiset taloyhtiön toiminnot, joita halutaan ohjata etänä huoltoyhtiön kautta. Tähän saakka on keskitytty itse järjestelmien ja yhteyksien toimivuuteen, mikä sekin on tietysti tärkeää.
nainen liittää kaapelia reitittimeen pöydän vieressä
Osaatko taloyhtiö­netin sanastoa? Osallistu samalla robotti-imurin arvontaan!
Kyberturvallisuus on päivän sana, mutta mitä ymmärrät nettiin ja nettiturvallisuuteen liittyvistä sanoista?Tee hauska testi ja opi samalla tärkeää kyberturvallisuus- ja taloyhtiönettisanastoa. Samalla selviää oletko perusnörtti vai kyberguru. Tiedätkö muuten mitä eroa on Wifillä ja Fifillä? Testin jälkeen tiedät.Testin lopussa on arvontalipuke, jolla voit osallistua DNA Welho Oy:n järjestämään arvontaan. Palkintona upea robotti-imuri iRobot Roomba 694 helpottamaan arkea. Palkinnon arvo on 204 euroa.<< Arvonta on päättynyt (6.11.). ARVONTA ON SUORITETTU ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti >>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton