• Etusivu
  • Osakas

Sujuvoita taloyhtiön viestintää älykkäästi Kodinportilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö DNA Oy
Julkaistu 14.03.2022Päivitetty 20.07.2023
20223_77220.jpg

Taloyhtiön viestintä saattaa olla välillä hieman hankalaa. Tieto ei kulje kaikille sitä kaipaaville.

DNA pyysi isännöitsijöiltä viime syksynä palautetta, mistä taloyhtiöihin liittyvästä asiasta halutaan kuulla lisää. Esitettyyn kysymykseen tuli eniten vastauksia aiheesta asukastiedottaminen taloyhtiöissä. Jos taloyhtiössä halutaan tehostaa toimintaa, tärkeässä osassa on nimenomaan viestintä ja sen sujuvuus. Miten osallistut taloyhtiön toimintaan, jos et edes tiedä mitä taloyhtiössä on meneillään?

Ratkaisuna tähän on DNA:n tarjoama Kodinportti-palvelu, joka tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan. Kodinportti on sähköinen porrasnäyttö, joka korvaa perinteiset ilmoitustaulut, asukaslistat ja varausvihot. Viestintä siirtyy talon omaan portaaliin, jota asukkaiden on helppo käyttää palvelua myös omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

DNA:n Kodinportti hoitaa taloyhtiön tiedottamisen helposti ja ajantasaisesti.
DNA:n Kodinportti hoitaa taloyhtiön tiedottamisen helposti ja ajantasaisesti.

Helpottamaan taloyhtiöpäättäjien arkea

Hallitus, isännöitsijä tai esimerkiksi huoltoyhtiö pystyvät Kodinportin avulla viestimään nopeasti asukkaille. Tietojen päivitys tapahtuu ilman käyntiä kiinteistössä. Tämä säästää merkittävästi hallituksen, isännöitsijän ja huoltoyhtiön aikaa ja vaivaa, ja tuo sitä kautta selviä kustannussäästöjä.

Info

Info

Sujuvaa viestintää kaivataan muun muassa

  • Korjaushankkeita suunniteltaessa, jotta saadaan kaikkien mielipiteet otettua huomioon.
  • Mahdolliset häiriötä aiheuttavat remontit ja niistä tiedottaminen ajallaan.
  • Yhtiökokouksen aikataulu ja paikka.
  • Tulevat talkoot tai illanvietot
  • Saunavuorojen ja pyykkituvan varaaminen
  • Vapautuvat parkki tai autokatospaikat
  • Mahdolliset kuukausiraportit

Asukasviestintä on aina ajan tasalla

Saunavuoron varaamiseksi on ennen tarvinnut soittaa ja kysyä vapaita aikoja. Ei enää! Omalla mobiilisovelluksella asukkaat voivat hoitaa esimerkiksi saunavuoron tai pyykkituvan varauksen. Kätevä palvelu nostaa asiakastyytyväisyyttä ja helpottaa asukkaiden elämää.

Kiinteistön aulatiloihin tyylikkäästi istuvan kosketustaulun ansiosta taloyhtiön tärkeät tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä. Kodinportti-palvelu modernisoi taloyhtiön viestinnän ja nostaa samalla kiinteistön arvoa.

Mihin kaikkeen Kodinportti taipuu? Lue lisää artikkelista: Heippa heippalaput! >>

Huomio

Huomio

Taloyhtiöpäättäjä, pyydä tarjous Kodinportista ja hyödynnä huippuedut

Pyytämällä tarjouksen saat lisää tietoa Kodinportin hyödyistä ja hinnoittelusta omalle taloyhtiöllesi. Kun Kodinportti hankitaan taloyhtiönetin yhteydessä, sen saa selvällä alennuksella.

Kodinportti on kotimainen tuote ja innovaatio. Kodinportti on ollut jo käytössä yli 10 vuotta. Käyttäjäkokemuksia siis löytyy ja monia tyytyväisiä taloyhtiöitä.

Lisätietoja Kodinportista

DNA Oy
Osakas
netti
taloyhtiönetti
taloyhtiön hallinnointi
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

nainen liittää kaapelia reitittimeen pöydän vieressä
Osaatko taloyhtiö­netin sanastoa? Osallistu samalla robotti-imurin arvontaan!
Kyberturvallisuus on päivän sana, mutta mitä ymmärrät nettiin ja nettiturvallisuuteen liittyvistä sanoista?Tee hauska testi ja opi samalla tärkeää kyberturvallisuus- ja taloyhtiönettisanastoa. Samalla selviää oletko perusnörtti vai kyberguru. Tiedätkö muuten mitä eroa on Wifillä ja Fifillä? Testin jälkeen tiedät.Testin lopussa on arvontalipuke, jolla voit osallistua DNA Welho Oy:n järjestämään arvontaan. Palkintona upea robotti-imuri iRobot Roomba 694 helpottamaan arkea. Palkinnon arvo on 204 euroa.<< Arvonta on päättynyt (6.11.). ARVONTA ON SUORITETTU ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti >>
20225_78302.jpg
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen?
Tuntuuko joskus siltä, että kotisi tai mökkisi nettiyhteys ei tahdo riittää kaikkeen? Ei ihme, sillä tarpeet voivat kasvaa sitä mukaa, kun tekniikka kehittyy, perheessä kasvaa uusia ja innokkaita netinkäyttäjiä, uusia näppäriä palveluita avautuu ja muutenkin tavat ottaa netistä ilo irti monipuolistuvat. Se mikä on joskus riittänyt, ei yhtenä päivänä enää ole ollenkaan tarpeeksi.Yleensä videokuvan katsominen paljastaa, ettei nettiyhteys vastaa omia käyttötapoja. On todella ärsyttävää, jos videon katselu pätkii.
kesäkuvassa eri värisiä kerrostaloja vierekkäin ja välissä vihertäviä puita
Asiantuntevaa neuvontaa taloyhtiöpäättäjille: Tutustu Pinkkiin oppaaseen
Digitaaliset palvelut, taloyhtiönetti, laajakaista, älylämmitys, tietoturva ja monet muut asiat askarruttavat nykyisiä taloyhtiöpäättäjiä. Taloyhtiöt kohtaavat jatkuvasti haasteita pyrkiessään tarjoamaan asukkailleen nykyaikaista ja toimivaa digitaalista asumiskokemusta.Ilmaiseksi ladattava DNA:n Pinkki opas taloyhtiöille on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin, tarjoten kattavan katsauksen palveluihin ja ratkaisuihin, jotka voivat tehdä taloyhtiöiden arjesta entistä sujuvampaa.
parisunta istuu sohvalla ja katselee televisiota
Yhdellä laitteella helposti upea äänimaailma kotisohvallesi
Televisioiden omat kaiuttimet jättävät usein toivomisen varaa äänentoiston laadussa. Hyvän televisioäänen saavuttaminen vaatii usein tarkkaa harkintaa ja mahdollisesti ylimääräisiä laitteita, sillä televisioiden omat kaiuttimet ovat rajallisia monipuolisessa äänentoistossa. Hyvään äänentoistoon pyrkiminen saattaa vaatia useitakin erilaisia osia ja niiden lisäosia sekä rahaa.
20226_78521.jpg
Puhelu ei kuulu kunnolla matala­energiatalossa: Mikä avuksi?
Matalaenergiatalo takaa säästöjä energian kulutukseen, mutta energiatehokkuuden mahdollistavat rakenteet voivat samalla aiheuttaa harmaita hiuksia puheluiden kuuluvuuden kanssa. Sama ongelma saattaa tulla, kun taloon vaihdetaan uudet ikkunat. Kellarissa puhelut eivät koskaan ole kuuluneetkaan, saatikka väestönsuojassa.
202212_80500.jpg
Miten taloyhtiö­päättäjät voivat vaikuttaa asumisen kustannuksiin?
Asumisen kustannukset, samoin kuin rakentamisenkin, ovat nousseet voimakkaasti ja moni taloyhtiö miettii lisävastikkeen perimistä. Nopeita säästöjä lämmityskuluihin ei löydy enää suurista remonteista tälle lämmityskaudelle. Huomattavasti ketterämpi vaihtoehto saada lämmityskustannukset kuriin löytyy älyteknologiasta.Samanaikaisesti energiakulujen kasvaessa monissa taloyhtiöissä joudutaan varautumaan myös kasvavaan korjaustarpeeseen. Suomalaisissa asuinrakennuksissa korjausvelka hipoo VTT:n arvion mukaan jo 10 miljardia euroa. Tuleviin remontteihin on hyvä varautua kaikenlaisella säästämisellä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton