• Etusivu
  • Energia

Kaukolämpö lämmittää taloyhtiötäsi varmasti säällä kuin säällä

Kaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 24.11.2023Päivitetty 23.11.2023
iStock-178385008_ikkunalla (2)_inkku

Kaukolämmitetyssä taloyhtiössä voit nauttia toimintavarmasta, edullisesta ja entistä ekologisemmasta lämmityksestä. Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Lämpöä luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan

Fortumin kaukolämpötuotteet ja hinnoittelu uudistuivat 1.4.2023 alkaen. Taloyhtiöiden uusi tuote Fortum Viisas korvasi aiemmat lämpötuotteet. Uudistuksessa kaukolämmön kokonaishinta laski noin 80 prosentilla asiakkaistamme; erityisesti taloyhtiöt ja kuluttaja-asiakkaat hyötyivät uudistuksesta. Kaukolämpö on jatkossakin kilpailukykyinen hinnaltaan.

Info

Info

Täyden palvelun kaukolämpö tarjoaa monia etuja:

- Heat Online -raportointipalvelusta saat ajantasaista tietoa kaukolämmön kulutuksestasi

- E-raportti - Tilaa maksuton raportti lämmönkulutuksesta

- Fortum Lämpovahti - Tilaa maksuton tekstiviesti keskeytyksistä

- Fortum Optimi -palvelu tarkastaa laitteiston ja antaa toimenpidesuositukset

- Fortum Liisi uusii lämmityslaitteet liisaamalla

- Fortum SmartLiving parantaa lämmityksen tasaisuutta

- Jäähdytysratkaisut taloyhtiöihin

Tietoa Kaukolämmöstä

Fortum Power and Heat Oy
Energia
energiaremontti
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20135_34997.jpg
Milloin taloyhtiön lämmönjakolaitteet ikääntyvät?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Talossa ei tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa.
20136_35539.jpg
Lähestyykö lämmönjakolaitteiden uusiminen?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Lämmönjakolaitteet kaipaavat uusimista vain parinkymmenen vuoden välein.
20213_69001.jpg
Katso yksinkertainen keino lämmityksen tasapainottamiseen
Lämmitykseen liittyvät ongelmat ovat kerrostaloasukkaille valitettavan tuttuja. Yli puolella suomalaisista kerrostaloasukkaista on ollut asunnossaan lämmitykseen liittyviä haasteita. (Norstatin kyselytutkimus 2020). Tasaisen lämpötilan saavuttamiseen on kuitenkin nyt uusia keinoja.
20221_76562.jpg
Älylämmitys sata­vuotiaan talo­yhtiön avuksi energiaa säästämään
Taloyhtiöiden kunnossapitovelat kasvavat muualla, kuin Helsingissä sijaitsevassa As Oy Pohjansäteessä. Vaikka taloyhtiö on yli satavuotias, sen asukkaat ovat tottuneet viime vuosina erilaisiin remontteihin. Taloyhtiössä on remontoitu muun muassa käyttövesi- ja viemäriputket sekä kaivot, kylpyhuoneet ja vessat, ilmanvaihto sekä kellarit ja saunat. Kaikki asunnot saivat kylpyhuoneet ja ullakkotilatkin otettiin käyttöön hukkaneliöiden vähentämiseksi.– Remontteja on ollut enemmän tai vähemmän koko ajan sen ajan, mitä olen täällä asunut. Jo tänne muuttaessa kattoremontti oli käynnissä, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Marika Kokkinen-Eurén toteaa hymyillen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton