• Etusivu
  • Palvelut

Eroon perhossääskistä ja muista hyönteisistä Biotroopin avulla

Tutustu putkistonhoidon mullistavaan innovaatioon

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SmartPipe System Oy
Julkaistu 03.06.2023Päivitetty 19.12.2023
20236_82121.jpg

Perhossääski (kuva: Adobe Stock)

Vallitseeko kiinteistössänne ötökkäongelma? Ovatko perhossääsket ja muut hyönteiset valtaamassa putkistoja? Vantaalaisen SmartPipe System Oy:n kehittämä ekologinen putkistonhoitotuote hoitaa tuloksellisesti kaikki hyönteisongelmat putkistoissa.

Orgaanisen jätteen kertyminen putkistoon aiheuttaa tukkeumia, hajuhaittoja, rikkivedyn muodostumista ja siten putkiston kunnon heikkenemistä. Orgaaninen jäte luo myös hyönteisille oivallisen kasvuympäristön. SmartPipe System on kohdannut jo useamman, varsinkin ötököiden aiheuttaman, putkisto-ongelman, mutta heidän tehokkaan tuotteensa avulla ongelmat ovat poistuneet lyhyessä ajassa.

Asiakkaamme Helsingin Etelärannassa kärsi taannoin ikävästä perhossääskiongelmasta, joka vaikutti viihtyvyyteen tiloissa. Kiinteistöön asennetut liuosannostelijamme poistivat ongelman jo muutamissa viikoissa. Samalla putkiston hajuhaitat loppuivat, kertoo Smartpipe Systemin toimitusjohtaja Esa Kumpu.

Yrityksen

100 % ekologinen mikrobiliuos Biotroop BL-20

tuhoaa hyönteisten kasvuolosuhteet ilman myrkkyjä. Oikein hoidettuna putkiston kunto ja viihtyvyys kiinteistössä paranevat.

Hyönteisten asettuminen putkistoon ei katso kiinteistön ikää eikä osoitetta

Olet ehkä lukenut uutisista, kuinka alkujaan hyttysen trooppinen sukulainen, perhossääski, on viime aikoina levinnyt Suomeen ennästytahtia. Perhossääsket ovat muodostuneet jo nyt suureksi valtakunnalliseksi ongelmaksi. Tulokaslaji pesiytyy ennen kaikkea putkistoissa, joissa on tarpeeksi kosteaa ja lämmintä.

Perhossääski on ihmiselle harmiton, mutta sisätiloissa ikävä seuralainen. Hyönteisten ilmaantuminen kaikkiin kiinteistöihin, etenkin julkisiin tiloihin on epätoivottua. Kun havaitset hyönteisiä sisätiloissa, on ongelma jo usein olemassa ja kaipaa hoitamista.

Orgaanisen jätteen väheneminen putkistossa Smarpipe Systemin palvelumallin avulla poistaa hajuhaittojen ja hyönteisten esiintymistä jo lyhyellä aikavälillä. Biohajoava liuos hajottaa orgaanisen aineen putkistossa ja rikkoo veden pintajännityksen. Ilman orgaanista kasvualustaa ja pintajännitystä putkisto ei ole enää elinkelpoinen ympäristö hyönteisille.

Biotroop BL-20 –putkenhoitoaine poistaa tehokkaasti tukokset ja hajut

SmartPipe System Oy on kehittänyt ympäristöystävällisen putkistojen kunnossapitopalvelun, jonka avulla viemäriputkisto pysyy hajuttomana ja hyväkuntoisena mikrobipohjaisen Biotroop BL-20 -putkenhoitoaineen ansiosta.

Viemäreiden kunnossapitopalvelu perustuu yrityksen kehittämään, kotimaiseen ja täysin luonnolliseen mikrobipohjaiseen Biotroop BL-20 putkenhoitoaineeseen, jonka sisältämät bakteerikannat on määritetty rasvoja ja öljyjä hajottaviksi.

Bakteerit muodostavat lipaaseja ja rasvahappoja pilkkovia entsyymejä, jotka liuottavat rasvan ja orgaanisen aineksen putkistosta ja muodostavat samalla putkiston pinnalle suojaavan kalvon ehkäisten näin uuden aineksen kertymisen putkistoon, kertoo Kumpu tuotteen vaikutuksista.

Orgaanisen aineen poistuminen putkistosta vähentää myös mahdollisia hyönteishaittoja. Työnsä tehtyään mikrobit jättävät jälkeensä vain vettä ja hiilidioksidia.

BioTroop BL-20, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine
BioTroop BL-20, biologinen hajunpoisto- ja rasvanhajotusaine

Kokeile sinäkin tuotetta ja ylläty positiivisesti sen tehokkuudesta!

Kiinnostuitko tuotteesta? Jäikö jokin askarruttamaan? Tutustu lisää tuotteisiin ja jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijalle:

SmartPipe System Oy
Palvelut
huoneisto
putkiremontti
tuotetietous
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

202212_80464.jpg
Vetävät, hajuttomat ja pitkäikäiset viemärit ainutlaatuisella menetelmällä
Viemäriputkiston toimintaan kiinnitetään huomiota usein vasta siinä vaiheessa, kun aivan kaikki ei ole kunnossa. Hajuhaittojen ja tukosten kaltaisten ongelmien taustalla on usein viemäristöön kertynyt rasva ja orgaaninen aines. Putkiston ongelmatilanteista aiheutuu helposti merkittäviä ja kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä.
202212_80461.jpg
Eroon epämiellyttävistä hajuista biologisella hajunpoistoaineella
Epämiellyttävien hajujen poistaminen taloyhtiön yleisistä tiloista voi olla yllättävän vaikeaa. Kallis tehosiivouskaan ei aina riitä, vaan paha haju saattaa leijua ilmassa siivouksen jälkeenkin. Suomalainen SmartPipe System Oy on kehittänyt biologiseen hajunpoistoon BioTroop OdorEX -hajunpoistoaineen, jolla hajut voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti.
202212_80467.jpg
SmartPipe System Oy – orgaanisia viemärinhoitotuotteita taloyhtiöille
SmartPipe System Oy auttaa asiakkaitaan pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptinsa ja teknologiansa avulla. Yritys pystyy tehokkaasti poistamaan asiakkaiden putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella.
Suomalaiset vedenkäyttäjät pystyvät merkittäviin muutoksiin vedenkulutustottumuksissaan.
Valitse tulevaisuuden tarpeet täyttävä vedenmittausjärjestelmä
Vedenkulutusta on tarpeen vähentää, ja suomalaisilla siihen on varaa hyvinvoinnista tinkimättä. Veden säästämiseen kannustava mittausjärjestelmä antaa muutokseen tarvittavan sysäyksen ja edistää samalla ESG-tavoitteisiin pääsyä.
Villeroy & Boch markkinoinnista vastaava Jenni Luomala istuu Helsinki Hub hotellin huoneessa
Kestävän kehityksen kylpyhuone rakennetaan elinkaari edellä
Vanha kirkkopuisto on Helsingissä tärkeä ja perinteikäs ympäristö, jonka laidalle on juuri avautunut Scandic Helsinki Hub -hotelli. Urbaaniin 1920-luvun tehdaskiinteistöön on rakennettu korkeatasoisten hotellihuoneiden lisäksi monipuolisia coworking-tiloja työskentelyyn. Hotellihankkeessa on kiinnitetty erityistä huomiota rakentamisen ja kalusteiden ympäristöystävällisyyteen.
tiputtava hana lisää vedenkulutusta
Täsmällinen vedenkulutuksen seuraaminen missä ja milloin tahansa
Vedenkulutuksen ajantasaisen seurannan ja kulutuksen mukaisen vesilaskutuksen ei tarvitse aiheuttaa kiinteistönomistajille kohtuutonta työtaakkaa. Oikeastaan päinvastoin, siirtyminen älykkääseen vedenmittaukseen auttaa vähentämään hallinnollista työmäärää ja vapauttamaan aikaa muuhun.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton