• Etusivu
  • Energia

Fortum Vakaalämpö tuo tasaisuutta ja ennakoitavuutta lämmityskustannuksiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 14.07.2016Päivitetty 08.09.2023
20167_46997.jpg

Isännöitsijä Juha Hänninen, Karjalan Tilipalvelu Joensuu

Vakaana pysyvät lämmityskustannukset helpottavat budjetointia ja säästävät kustannusyllätyksiltä. Siksi Fortum Vakaalämpö on mainio valinta kaukolämmi- tetyille taloyhtiölle.

Kysyimme ja kuuntelimme asiakkaitamme. Erilaiset asiakkaat toivovat kaukolämmöltä erilaisia asioita. Millaiset asiat vaikuttavat sinun valintaasi, kun valitset sopivaa kaukolämpö- tuotetta? Ekologisuus, kustannusvastaavuus vai vakaus? Uudistuneesta tuotevalikoimastamme sinun on helpompi löytää juuri oikea tuote vastaamaan taloyhtiön lämmönkäyttöä.

Suosittelemme taloyhtiöille uutta Fortum Vakaalämpöä

Tämä lämpötuote helpottaa taloyhtiön kustannusten ennakointia ja hallintaa. Vakaa hinta antaa sujuvuutta budjetointiin ja säästää kustannusyllätyksiltä esimerkiksi poikkeuksellisen kylmänä talvena.

"Lämmitys on merkittävä kustannus- erä taloyhtiöille. Fortum Vakaalämpö -tuote tuo taloyhtiön kustannuksiin va- kautta. Se oli myös kokonaisvaltaisesti edullisin lämpötuote isännöimistäni taloyhtiöistä kymmenelle", sanoo isännöitsijä Juha Hänninen.

Asiakkaanamme saat päättää

Voit tehdä valinnan neljästä erilaisesta lämpötuotteesta taloyhtiösi tarpeiden mukaan. Valitsetpa minkä tuotteen tahansa, voit olla varma, että saat kaukolämpöä aina luotettavasti ja edulliseen hintaan. Kaikkien kaukolämpötuotteiden sopimukset ovat voimassa toistaiseksi. Voit halutessasi vaihtaa tuotetta kerran kalenterivuodessa.

Vertaile ja valitse tarpeidesi mukaan

Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella, Joensuussa, Järvenpäässä ja Tuusulassa.

www.fortum.fi /lampovalinta

20167_46998.jpg
Fortum Power and Heat Oy
Energia
kaukolämpö
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20152_42440.jpg
Milloin on aika uusia lämmönjakolaitteet?
Kun lämmönjakolaitteet ovat yli 20 vuotta vanhat, kannattaa ne uusia seuraavan viiden vuoden sisällä suunnitelmalllisesti.
20149_41020.jpg
Kaukolämmön kulutustiedot suoraan sähköpostiisi
Olipa roolisi taloyhtiössä hallituksen jäsen, asukas tai isännöitsijä, on sinulla nyt mahdollisuus tilata aivan uudenlainen kaukolämmön kulutuksen seurantaraportti suoraan sähköpostiisi. E-raporttiin on koottu tärkeimmät tiedot, joita taloyhtiössä kannattaisi kuukausittain seurata.Saat maksuttoman e-raportin automaattisesti suoraan sähköpostiisi kerran kuussa. Sen avulla on helppo seurata kulutusta ja raportin selkeät nuolet ja vihreä ja punainen symboliväri auttavat havainnollistamaan mahdolliset poikkeamat. Seurattavia asioita ovat esimerkiksi mihin suuntaan taloyhtiön lämmönkulutus on menossa sekä vertailu vastaavan tyyppisiin kiinteistöihin.
20154_42985.jpg
Oikein käytettynä kaukolämpö säästää rahaa
Käytettäessä lämmityslaitteita oikein, energiaa säästyy ilman, että terveellisen asumisen mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän tasaisen huonelämpötilan ja riittävästi sopivan lämpöistä vettä.
20157_43862.jpg
Jäteveden lämpö hyödyksi kotien lämmitykseen
Fortumin uudella lämpöpumppulaitoksella Espoon Suomenojalla otetaan puhdistetun jäteveden sisältämää lämpöenergiaa talteen.
20189_54769.jpg
Varmaa ja huoletonta kaukolämpöä ilman investointia
As Oy Espoon Nuottatie 2:ssa lämmönjakolaitteet uusittiin syyskuun alussa Fortumin uudella Liisi-palvelulla. Näin kaukolämmityksen valinta ja uusiminen käytännössä tapahtuivat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton