• Etusivu
  • Remontti

Kestävät sadevesi- ja kattoturvajärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Julkaistu 05.11.2013
201311_36928.jpg

Vesivek tarjoaa kestävät sadevesijärjestelmät 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuulla.

Sadevesijärjestelmän todellinen laatu ilmenee yleensä vasta vuosien mittaan. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla täällä pohjolassa. Myös ruoste ja pintojen hilseily ovat kaikille tuttuja ilmiöitä.

Pyydä asiantuntijan kartoitus!

Lue lisää sadevesijärjestelmistä

Ylivoimainen korroosiokestävyys

Polttomaalattu alumiini sopii erinomaisesti sadevesijärjestelmien materiaaliksi. Vesivek tarjoaakin kestävät sadevesijärjestelmät 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuulla. Se on 3 vuoden täystakuuta täydentävä takuu, joka kattaa sadevesikourun ja syöksytorvien alumiiniinimateriaalin puhkiruostumisen osalta. Vesivek-sadevesijärjestelmä tarjoaa sopivan, yksilöllisen ratkaisun jokaiseen kiinteistöön kattotyypistä, rakennuksen iästä ja katon pinnoitemateriaalista riippumatta.

Ekologinen ratkaisu kestää kaupunki-ilmaston rasitukset

Alumiinin sileä maalipinnoite kestää erinomaisesti auringonpaistetta ja ilmansaasteita. Se on myös ekologinen materiaali: raaka-aineesta peräti 75 prosenttia on kierrätysalumiinia, joka kestää erinomaisesti myös kaupunki- ja teollisuusilmaston rasitukset. Alumiini ei kuitenkaan sovi käytettäväksi kuparin kanssa. Siksi sitä ei kannata käyttää kuparikaton kanssa tai teollisuusalueilla, joilla on kuparin valmistusta. Myös muut osat ovat kestävää laatua.

P13 puolipyöreä kouru on Vesivekin suosituin kourumalli.

P13 puolipyöreä kouru on Vesivekin suosituin kourumalli.

Vesivekin kantikas sadevesijärjestelmä sisäpuolisilla kannakkeilla, niille jotka etsivät edullista ja laadukasta vaihtoehtoa.

Vesivekin kantikas sadevesijärjestelmä sisäpuolisilla kannakkeilla, niille jotka etsivät edullista ja laadukasta vaihtoehtoa.

Toimiva kattoturvajärjestelmä tuo säästöjä ylläpitokuluihin

Varma, toimiva kattoturvajärjestelmä nopeuttaa talon huoltoa, mikä merkitsee säästöjä kiinteistön ylläpitokuluihin. Vesivek on kiinteistöjen kattoturvallisuuden edelläkävijä. Tuotteemme ovat oleellinen osa rakennuksen yksilöllistä kattoturvasuunnitelmaa, jossa huomioidaan kiinteistön tekniset ja toiminnalliset vaatimukset turvallisen, tarkoituksenmukaisen ja esteettisen ratkaisun saavuttamiseksi.

Laadukkaat tuotteet parvekkeen sadeveden poistoon

Parvekeremonttien ja kerrostalosaneerausten yhteydessä joudutaan yleensä uusimaan myös sadevedenpoisto parveketiloista. Vanhemmissa kerrostaloissa on usein tyydytty tekemään lattiaan pieni kaato ulospäin ja aukko suoraan etuseinän läpi. Monissa vanhoissa kohteissa vesi saa juosta vapaasti alas, jolloin parvekkeelle kertynyt pölyn likaama vesi kulkeutuu tuulen mukana mihin sattuu.

Vesivek on ratkaissut parvekkeen sadevedenpoiston laadukkailla tuotteilla, jotka sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen kerrostalojen saneerauksiin. Periaatteenamme on tehdä kerralla kunnolla. Se tarkoittaa, että tuotteemme kestävät vuosikymmeniä. Vesivek- parvekkeen sadevesijärjestelmä ovat paksuseinämäistä, pulveripolttomaalattua alumiiniputkea.

201311_36931.jpg

Parvekelaatan läpiviennit tehdään ruostumattomasta teräksestä, ja ne on varustettu palokatkolla, jolloin mahdollisen tulipalon leviäminen ylemmälle parvekkeelle hidastuu jopa 60 minuutilla. Tällä on merkitystä erityisesti lasitetuilla parvekkeilla.

Asiantuntijan kohdekartoitus

Vesivek tekee veloituksetta kiinteistösi sadevesijärjestelmistä, kattoturvatuotteista tai hätäpoistumisteistä ilmaisen tarve/kuntokartoituksen. Samalla saat kustannusarvion mahdollisesta korjaustyöstä sekä ammattilaisen mielipiteen siitä, miten työ pitäisi suorittaa.

Ota yhteyttä!

Vesivek Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20105_21716.jpg
Sadevesijärjestelmän kuntokartoitus
Sadevesijärjestelmien oletettu käyttöikä on noin 30 vuotta. Materiaalista ja pinnoitteesta riippuen voi uusiminen tulla ajankohtaiseksi jo aiemminkin. Tavoitteellisen käyttöiän saavuttamiseksi on räystäskourut syytä huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Liasta aiheutuvat rasitukset voivat paitsi vahingoittaa materiaalia myös muuttaa kaatojen suuntaa, jolloin järjestelmä ei toimi toivotulla tavalla. Kuntokartoitus sadevesijärjestelmän osalta on syytä hoitaa hyvissä ajoin.Jätä yhteydenottopyyntö Vesivekille
20111_23936.jpg
Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet kuntoon edullisesti talvella!
Mikäli haluat remontoida sadevesijärjestelmäsi ja kattoturvatuotteesi edullisemmin, voit käyttää talvietua.Talvietu koskee yksityisiä rakentajia/saneeraajia sekä asunto-osakeyhtioissä tehtyjä sopimuksia.Talviedun, -10% saat, kun työ suoritetaan tammi- huhtikuun välisenä aikana ja kauppa on myyjän kanssa sovittu ennen maaliskuun loppua.Haluamme turvata ammattitaitoisten asentajiemme talvityöllisyyden ja romuttaa ajatuksen talvityön vaikeuksista. Talviedusta saat lisätietoa Vesivekin myyjiltä.Jätä yhteydenottopyyntö tästäLue lisää sadevesijärjestelmistä
20112_24504.jpg
Taloyhtiöissä ei riittävästi tietoa
Taloyhtiöissä ei ole riittävästi tietoa sen paremmin uusista kattotuotteista, -materiaaleista kuin -määräyksistäkään, sanoo Markku Kellokoski Vesivek Uusimaa Oy:stä. Ammattirakentamisen yksikön päällikkö toteaa ykskantaan, että toimivia ratkaisuja kyllä löytyisi pulmaan kuin pulmaan, mutta tieto ei vaan mene perille
20173_48637.jpg
Mistä taloyhtiön hallitus on tehty?
Kevään yhtiökokoukset ovat jo ovella. Tässä taloyhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa päätetään sekä koko taloyhtiötä että myös yksittäistä osakasta koskevista tärkeistä asioista. Ja sitten se karmivin asia, joka saa jonkun jopa jättäytymään pois yhtiökokouksesta: kokouksessa valitaan taloyhtiölle hallitus.Tavallaan ymmärrettävää, että taloyhtiön hallituksen jäsenyys, saati sitten puheenjohtajuus, saattaa tutisuttaa polvia. Onhan näitä uutisia hallituksen jäsenten sekä puheenjohtajan vastuusta jo kuultu useampiakin, esimerkiksi katolta pudonneeseen lumeen tai korjausurakoiden kilpailuttamisiin liittyen. Hallituksen päätöksistä – tai niiden puuttumisesta – voi seurata isojakin taloudellisia vastuita. Asunto-osakeyhtiölain mukaan hallituksen jäsen ei saa noudattaa yhtiökokouksen tai hallituksen päätöstä, joka on lain, yhtiöjärjestyksen tai yhdenvertaisuusperiaatteen vastainen. Tällaisen päätöksen noudattaminen voi pahimmillaan johtaa hallituksen jäsenen vahingonkorvausvastuuseen yhtiölle, osakkeenomistajalle tai ulkopuoliselle henkilölle. Hallituksen jäsenten tulee siis olla hyvin perillä taloyhtiön yhtiöjärjestyksen sisällöstä sekä asunto-osakeyhtiölainsäädännöstä. Kun vastuu on näin ankaraa, mistä enää löytää hallitukseen jäseniä?
20161_45098.jpg
Tilastot kertovat - Tiilirakenne on energiateknisesti erinomainen
Vanhat tiilitalot ovat lähes matalaenergiatasoaNoin neljännes Suomessa kulutetusta energiasta käytetään talojen lämmittämiseen. Asuinkerrostalojen energiankulutusvertailussa, 1900-luvun alusta aina tähän päivään asti, on voitu havaita varsin suuria kulutusvaihteluita eri aikakausina rakennettujen talojen välillä. Suurimpia energiasyöppöjä ovat 1960–80-luvun elementtikerrostalot, kun taas 50-luvulla rakennetut tai sitä vanhemmat massiivitiilirunkoiset kerrostalot ovat osoittautuneet energiatehokkuudeltaan erinomaisiksi.Lisätietoa tiilirakentamisesta...
20236_82063.jpg
Yhteisen raja-aidan leikkaaminen?
Meillä on naapurin kanssa yhteinen n. 15 vuotta sitten istutettu tuija-aita. Pisimmät tuijat ovat nyt kasvaneet n. 3,5 m korkuisiksi ja varjostavat voimakkaasti omaa pihaamme aidan pohjoispuolella siten, että osa istutuksistamme on kuollut valon puutteeseen. Haluaisimme leikata aidan 2,5 m korkuiseksi, jolloin se antaisi ihan riittävän näkösuojan, koska tonttimme sijaitsevat tasamaalla. Naapuri haluaisi kuitenkin pitää aidan nykyisen korkuisena.Miten asiassa pitäisi menetellä? Onko olemassa mitään rakennussäädöstä tai -määräystä aidan maksimikorkeudesta?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton