• Etusivu
  • Ajankohtaista

LVI-suunnittelija: Vastaa kyselyyn ja voita illallislahjakortti!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 24.11.2017
201711_50934.jpg

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa LVI-suunnittelijoiden tarpeita ja työhön liittyviä haasteita suunnittelun ja loppukäyttäjän asuinmukavuuden näkökulmasta. Tietoja käytetään apuna uusien yhteistyömallien ja palvelujen kehittämiseen.

Vastaa kyselyyn 8.12.2017 mennessä ja osallistu samalla kolmen illallislahjakortin (á 100 €) arvontaan. Voit jättää yhteystietosi kyselyyn vastattuasi. Kaikki vastaukset käsitellään nimettöminä, eikä yksittäisiä arvontaan osallistuneita henkilöitä yhdistetä kyselyn tuloksiin. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Aloita vastaaminen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Osallistu kyselyyn tästä

Konsulttiyritys Spinverse toteuttaa energiayhtiön toimeksiannosta kyselyn asukkaille asuintalojen lämmitykseen ja ilmanvaihtoon liittyen. Kyselyyn voivat vastata kaikki asuintalojen asukkaat.

Kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

Fortum Power and Heat Oy
Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20135_34997.jpg
Milloin taloyhtiön lämmönjakolaitteet ikääntyvät?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Talossa ei tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa.
20136_35539.jpg
Lähestyykö lämmönjakolaitteiden uusiminen?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Lämmönjakolaitteet kaipaavat uusimista vain parinkymmenen vuoden välein.
20204_63748.jpg
Ilmasto- ja energiapoliittinen ministeriryhmä tiedottaa
Ilmasto- ja energiapoliittinen ministerityöryhmä kokoontui keskiviikkona 1.4. keskustelemaan koronavirusepidemian jälkeisistä talouden toimista ja oikeudenmukaista siirtymää koskevasta toimenpidekokonaisuudesta.
20218_72060.jpg
Paukkuvatko vesiput­ket? Syy kannattaa selvittää, sillä rasitus lisää vuotoriskiä
Paukahdukset johtuvat todennäköisesti joko putkien väärästä asennustavasta tai paineiskuista. Pidemmän päälle ne laittavat putkien liitokset koville, mikä lisää riskiä vuodoille. Siksi paukkeeseen kannattaa reagoida ajoissa.
Katu, jossa on taloja rivissä
Lumet luomatta, vastikkeet maksamatta, mikä avuksi?
Asumme paritalossa joka on osakeyhtiö. Naapurini ei tällä hetkellä asu asunnossaan homevaurioiden takia. Meillä on yhteinen piha ja joudun aina kulkemaan hänen etupihan edestä että pääsen asunnoltani pois. Mitä velvollisuuksia naapurillani on koskien pihan talvikunnossapitoa, vaikka hän ei itse asunnossa asu? Tällä hetkellä minä hoidan myös hänen pihaltaan lumet pois, koska hän itse ei lumiaan kolaa, kun ei kerran asunnossaan asu, eikä ne häntä haittaa.Sitten vielä hänellä on vastikkeita rästissä / myöhässä. Miten saan hänet maksamaan ne?Meillä ei ole hallitusta muodostettu tämän homeongelman takia, joka ilmeni kun asunto vaihtoi omistajaa. Osakeyhtiössämme on kolme ihmistä / kaksi asuntoa ja mitään yhtiökokouksia ei voida pitää.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton