• Etusivu
  • Isännöitsijä

Taloyhtiön energiaremontti: mitä, miksi ja miten? Osallistu webinaariin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 11.02.2022
20222_76891.jpg

Tule kuuntelemaan oman alansa ammattilaisia!

Painitaanko teidänkin taloyhtiössänne energiakustannusten kasvun parissa? Ymmärretäänkö hallituksen kokouksissa, mitä vaihtoehtoja on olemassa ja mitä ne tarkoittavat taloyhtiöllenne esimerkiksi suunnittelun, projektinhallinnan tai kustannusten näkökulmasta? Entä miten huomioida ympäristöystävällisyys valinnoissa? Maksuton webinaarimme Taloyhtiön energiaremontti: mitä, miksi ja miten? vastaa näihin kysymyksiin ja moneen muuhun!

Käymme webinaarissa asiantuntijoiden johdolla läpi muun muassa millaisia vaihtoehtoja taloyhtiön lämmitysmuodoissa on ja mitä niiden valinnassa on otettava huomioon. Keskustelemme myös kannattavan energiaremontin suunnittelusta sekä siitä, mitä käytännön toteutus tarkoittaa. Tilaisuuden avaa näyttelijä Ville Haapasalo, joka kertoo oman kokemuksensa taloyhtiön lämmitysremontista.

Anna ammattilaisten jakaa sinulle vinkkinsä ja neuvonsa maksuttomassa webinaarissamme, joka järjestetään 2.3.2022 klo 18.00 alkaen.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus jättää kysymyksiä ennakkoon illan asiantuntijoille. Poimimme jätetyistä kysymyksistä parhaimmat, joihin vastataan illan aikana.

Webinaarista tulee myös tallenne sivuillemme ja lähetämme siitä muistutuksen kaikille ilmoittautuneille.

Info

Info

Webinaarin ohjelma:

Energiaremontti asukkaan silmin
Ville Haapasalo, näyttelijä ja aurinkovoimalan käyttäjä

Maalämmöllä ja lämmön talteenotolla jopa 60 % säästöt lämmityksessä
Anna Luoma, DI, hankepäällikkö / Tom Allen Senera

Sijoita suunnitteluun, säästä toteutuksessa
Jaakko Jokitalo, myyntipäällikkö / Rototec

Energiakustannuksiin säästöä omalla aurinkovoimalalla
Janne Käpylehto / Solarvoima

Taloyhtiön lämmitysratkaisut nyt ja tulevaisuudessa
Petrus Monni, myyntijohtaja / Gebwell

Isännöitsijä
taloyhtiön hallinnointi
Kiinnostuitko? Tilaa ilmainen OMAtaloyhtiö-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

Helsinki ylhäältä päin kuvattuna
Saako vesimittaria asentaa vain yhteen huoneistoon?
Voiko asennuttaa vain yhteen rivitalon vuorattuun huoneistoon vesimittaria? Muut 3 huoneistoa ovat omistuskäytössä. Uudet vuokralaiset käyttävät vettä mielestämme kohtuuttoman paljon.
Kerrostalo iltavalaistuksessa
Pitääkö kaikkien osallistua remonttikuluihin?
Rivitaloyhtiössämme täytyisi tehdä isompi remontti, koska on löytynyt kosteusvaurio alajuoksussa. Alakerran asuntoihin (ulkopuolelle) pitäisi tehdä korjaukset. Voivatko lain mukaan yläkerran asuntojen omistajat hylätä korjaukset? Siis niin, etteivät osallistuisi kustannuksiin? Kaikki muut remontit menevät osakemäärän mukaan.
20226_78565.jpg
Tiesitkö, että putkiremontti vaikuttaa vakuutuksen hintaan?
Omakotitalossa ja taloyhtiössä asuvan vakuutuksissa on oleellinen ero. Omassa omakotitalokiinteistössään asuva vakuuttaa sekä rakennukset että irtaimiston. Osakeyhtiössä asuttaessa taloyhtiö sitä vastoin vakuuttaa kiinteistön ja asukas kotivakuutuksen myötä irtaimiston kiinteistön sisällä.
nainen ja vesihana smartvatten
Kevennä taloyhtiösi kuluja vesitehokkuudella
Taloyhtiöiden kustannuksista merkittävä osa syntyy käyttövedestä, veden lämmityksestä ja jätevesijärjestelmästä. Vesitehokkailla valinnoilla vedenkulutusta on mahdollista pudottaa nopeasti ja asumismukavuudesta tinkimättä jopa 30 %.
201910_60449.jpg
ELY-keskusten ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtajat nimitetty
Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen on nimittänyt 18.11.2019 elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualueen johtajat. Virat täytetään viiden vuoden määräajaksi.Nimitetyt johtajat vastaavat vastuualueensa johtamisesta ja sen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen tehtäviin kuuluu ympäristönsuojeluun, alueiden käyttöön, rakentamisen ohjaukseen, kulttuuriympäristön hoitoon, luonnon monimuotoisuuden suojeluun ja kestävään käyttöön sekä vesivarojen käyttöön ja hoitoon liittyviä toimia.
201711_50947.jpg
Kolme askelta onnistuneeseen vedenmittausjärjestelmän valintaan
Kun valitset vedenmittausjärjestelmää, ota haltuusi prosessin koko kaari tekniikasta tiedon siirtymiseen, luotettavuudesta laskutukseen ja käyttöönotosta kestävyyteen. Matka ei ole ylivoimainen, kun jaat sen kolmeen keskeiseen askeleeseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton