• Etusivu
  • Remontti

Terassilasien talviasennuksessa on ideaa!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 26.10.2016Päivitetty 11.10.2023
201610_47614.jpg

Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.

Tilaa maksuton esite!

Kolme syytä talviasennukseen

  1. Talviasennus suojelee pihaa – Kun maa on jäässä, pensaat ja perennat säilyvät ja nurmikko pysyy kunnossa.
  2. Työ sujuu nopeammin läpi talven – Talvella, kun muu rakentaminen on hiljaisempaa, asentajien aikatauluista voi neuvotella joustavammin. Myös mahdollisesti tarvittavat luvat hoituvat viranomaisilta nopeammin. Lupaprosessin nopeuteen ei toki voi itse paljoa vaikuttaa.
  3. Lasiterassille kevät saapuu aikaisemmin – Uusi lasiterassi on valmiina ottamaan kevään vastaan silloin, kun ulkona maa on vielä jäässä, ja istutuspuuhiin pääsee hyvissä ajoin.

Huomioi kotitalousvähennys

Tiesitkö muuten, että voit vähentää lasituksen asennustyön kustannuksista jopa 45% verotuksessa kotitalousvähennyksenä?

Lasiterassin hankinta talvella on helpompaa kuin luulisikaan. Tilaa terassi nyt ja anna itsellesi ja talollesi joululahjaksi lasitettu terassi, josta on iloa ympäri vuoden!

Lue lisää talviasennuksesta ja varaa ilmainen arviokäynti!

201610_47615.jpg

Hyödynnä joulun aika terassilla

Onko kotonanne allergiaa tai jostain muusta syystä aidon joulukuusen tuonti sisälle ei ole mahdollista? Yksi hyvä ratkaisu on sijoittaa joulukuusi parvekkeelle tai terassille. Tällöin koti pysyy sisältä siistinä ja silti kuusi on tuomassa joulun tuntua kotiin, vaikkakin parvekkeella tai terassilla. Tee oma talvinen paratiisi lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Jouluista tunnelmaa parvekkeelle ja terassille saa kynttilöillä, erilaisilla ruukkuistutuksilla kanervineen ja havuasetelmineen. Kruununa lasitetun parvekkeen sisustukselle ovat tunnelmalliset joulu-/ kaamosvalot. Iltahämärässä kynttilöiden ja jouluvalojen loisteessa parveke näyttää tunnelmalliselta. Kylmälläkin kelillä kelpaa käydä jouluglögit hörppimässä tunnelmallisella parvekkeella.

Tilaa maksuton esite!

201610_47616.jpg

Kokonaan uusi terassi - perustukset ja luvat

Terassi voidaan rakentaa asiakkaan tekemälle perustalle tai jo olemassa olevalle patiolle. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että lasitetulle terassille tulee hakea toimenpidelupa. Käytännöissä on kuitenkin eroja eri paikkakuntien rakennusvalvontojen välillä, joten on suositeltava olla suoraan yhteydessä oman alueen valvontatoimistoon.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Remontti
lasitukset
terassi
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.
20101_19988.jpg
Uusi ilme Lumonin laseilla
Taloyhtiön hallitus vastaa kiinteistön kunnossapysymisestäTaloyhtiön hallituksen keskeinen tehtävä on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja sen arvon säilymisestä. Vastuunsa ymmärtävä hallituksen jäsen tarkkailee rakennuksen kuntoa ja ryhtyy vian havaittuaan toimenpiteisiin. Jos hallitus ei ole huomannut vaikkapa parvekkeiden maalipintojen huonoa kuntoa, voi asukas esittää siitä kysymyksen hallitukselle. Jos hallitus ei tämän jälkeen ryhdy toimenpiteisiin asian tutkimiseksi ja korjaamiseksi, jää vastuu lisävahinkojen synnystä hallituksen jäsenille.
20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.
20186_53373.jpg
Asuntomessuille rakentuu jälleen näyttäviä lasiterasseja
Porin Asuntomessuilla on jälleen runsaasti toinen toistaan upeampia terasseja ja parvekkeita. Moni niistä on saanut suojakseen lasituksen. Lumonin terassi- ja parvekelasitukset löydät tänäkin vuonna useasta messukohteesta. Tässä maistiaisia kahdesta kohteesta.
20229_79607.jpg
Terassilasituksella kesä jatkuu ympäri vuoden
Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton