• Etusivu
  • Energia

Toivota älykäs lämmitys tervetulleeksi taloyhtiöösi!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 14.04.2021
20214_69979.jpg

Fortum SmartLiving -palvelut tarjoavat älykkäämmän tulevaisuuden kaukolämmitetyille taloyhtiöille Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Kokoa taloyhtiöllesi sopiva palvelu, joka auttaa optimoimaan energiankulutusta – rahaa ja ympäristöä säästäen.

Lämmityksen Optimointi-palvelun avulla varmistat asuntojen lämpötilojen tasaisuuden ja pienennät lämmityskustannuksia. Samalla parannat kiinteistösi energiatehokkuutta ja sisäilman laatua.

Kulutuksen seuranta-palvelu seuraa ja mittaa kiinteistön energia- ja vedenkulutusta jatkuvasti. Vedenkulutuksen osalta tämä mahdollistaa automatisoidut hälytykset järjestelmän havaitessa poikkeamia datassa. Hälytysten avulla havaitset mahdolliset vikatilanteet, kuten vesivuodot ajoissa ja säästät huolto- ja korjauskuluissa.
Palvelu lisää taloyhtiön edustajien ja asukkaiden tietoisuutta taloyhtiön sähkön-, veden- ja lämmönkulutuksesta. Isännöitsijä saa joka kuukausi sähköpostilla kattavan tiedon taloyhtiön kulutuksesta, trendeistä ja kustannuksista.

Mittarointi-palvelulla saat hyödyllistä tietoa asuntojen lämpötiloista ja ilmankosteudesta taloyhtiön päätöksenteon perustaksi. Asukkaat näkevät mobiilisovelluksesta omat tietonsa ja taloyhtiön yhteenvetotiedon ja taloyhtiön edustajat omasta käyttöliittymästään tarkempaa tietoa.

Lue lisää ja ole meihin yhteydessä www.fortum.fi/smartliving

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Fortum Power and Heat Oy
Energia
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20135_34997.jpg
Milloin taloyhtiön lämmönjakolaitteet ikääntyvät?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Talossa ei tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa.
20136_35539.jpg
Lähestyykö lämmönjakolaitteiden uusiminen?
Kaukolämpökiinteistössä lämmitys on huoletonta, toimintavarmaa ja edullista. Lämmönjakolaitteet kaipaavat uusimista vain parinkymmenen vuoden välein.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20208_66210.jpg
Kahdeksan kuukautta vuodessa ilman ostettua energiaa
Vuonna 2008 raitiovaunuonnettomuudessa loukkaantunut Mikael Turtiainen toteuttaa isänsä ja yhteistyökumppaneiden kanssa uutta omakotitaloa Tuusulan asuntomessuille. Lähes valmiin talon erikoisuutena on tavoite selvitä kahdeksan kuukautta vuodessa ilman ostettua energiaa.
20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton