• Etusivu
  • Remontti

Työllistä, kysy talviasennusetua!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Julkaistu 14.01.2015
20151_42049.jpg

Kaikille 12.-31.1.2015 aikana suunnittelu- ja kustannusarvion tilanneille ja siitä tarjouksen saaneille ilmainen lämpömittari!*

Pieni ja langaton lämpömittari ilmoittaa lämmön huomaamattomasti maisemaan istuen. Sisältää sisä- ja ulkoyksikön. Vastaanotin pystyy vastaanottamaan signaaleja jopa kolmelta ulkoanturilta.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti lasituksesta!

Talviasennuksessa on ideaa!


  • Käytä hyväksesi talvialennusta
  • Jätä hyvästit lumitöille
  • Säästää pihaa ja istutuksia terassin asennuksessa
  • Energiansäästöä ja suojaa
  • Aikaista kevättä

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti lasituksesta!
*Lumon postittaa lämpömittarit keskitetysti kerran kuukaudessa suoraan asiakkaalle. Lämpömittariin on oikeutettu ainoastaan kampanjasivun kautta kustannusarviokäynnin sopineet ja lasitustarjouksen saaneet asiakkaat. Etu voimassa vain Suomessa. Campaign valid only in Finland.
Info

Info

Lumon mukana Rakenna&Remontoi -messuilla

Tervetuloa 30.1-1.2 Rakenna & Remontoi- messuille Myyrmäki-halliin Vantaalle.

Löydätte Lumonin osastolta 14C.

Lumon Suomi Oy
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20101_19988.jpg
Uusi ilme Lumonin laseilla
Taloyhtiön hallitus vastaa kiinteistön kunnossapysymisestäTaloyhtiön hallituksen keskeinen tehtävä on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja sen arvon säilymisestä. Vastuunsa ymmärtävä hallituksen jäsen tarkkailee rakennuksen kuntoa ja ryhtyy vian havaittuaan toimenpiteisiin. Jos hallitus ei ole huomannut vaikkapa parvekkeiden maalipintojen huonoa kuntoa, voi asukas esittää siitä kysymyksen hallitukselle. Jos hallitus ei tämän jälkeen ryhdy toimenpiteisiin asian tutkimiseksi ja korjaamiseksi, jää vastuu lisävahinkojen synnystä hallituksen jäsenille.
20102_20489.jpg
Parvekejulkisivu uusiksi - Lumonilta
Eräänä syksyisenä iltana arkkitehti Pete Lattunen istahti alas ja pohti lasitettujen parvekejulkisivujen merkitystä nykyajan arkkitehtuurissa. Yksi ajatus nousi ylitse muiden. Hänen mielestään on tärkeää, että lasitusalan ammattilaiset ja arkkitehdit ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Julkisivujen korjaustarpeiden ja uudisrakentamisen hiipumisen myötä, nyt on oikea aika tuotekehitykselle.
20103_20872.jpg
Lumon lasiterassi
Lasikuistit, porstuat ja verannat ovat kuuluneet perinteiseen, suomalaiseen talonrakentamiseen. Vuosien saatossa ovat talojen ilme ja rakennusmateriaalit muuttuneet ja lasikuistit pelargonioineen ovat päässeet unohtumaan. Energiansäästötavoitteet, rakennusten kalliit neliöhinnat ja luontoarvojen korostuminen ovat nostaneet nykyajan lasikuistit uuteen kukoistukseen.
20225_78038.jpg
Poreallas rivitalon pihalle?
Voiko osakkeenomistaja sijoittaa porealtaan omalle takapihalleen, tarvitaanko joitakin lupia? Miten pitää ympäristövastuu ottaa huomioon?
20224_77731.jpg
Mitä isännöitsijä voi kirjata isännöitsijä­todistukseen?
Jos taloyhtiön viisivuotissuunnitelmassa ei ole kirjattu putkiremonttia niin voiko isännöitsijä laittaa sellaisen isännöitsijätodistukseen?
20231_80624.jpg
Päätöksenteko yhtiökokouksessa vaatii tietoa
Nettiliittymän hankinta nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi taloyhtiönetti on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?Laadukas nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin siinä missä lämpö, vesi ja kiinteistönhuolto. Nopea netti on valttia myös esimerkiksi asuntoa myydessä. Nykyisille asukkaille taloyhtiönettiin siirtyminen tarkoittaa usein myös sitä, että nettiyhteyden kuukausihinta putoaa roimasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton