• Etusivu
  • Energia

Varmaa ja huoletonta kaukolämpöä ilman investointia

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Fortum Power and Heat Oy
Julkaistu 20.09.2018Päivitetty 08.09.2023
20189_54769.jpg

As Oy Nuottatien hallituksen puheenjohtaja Kari Wilkman kävi teknisessä tilassa katsomassa asennusta.

As Oy Espoon Nuottatie 2:ssa lämmönjakolaitteet uusittiin syyskuun alussa Fortumin uudella Liisi-palvelulla. Näin kaukolämmityksen valinta ja uusiminen käytännössä tapahtuivat.

As Oy Espoon Nuottatie 2 on seitsemän perheen taloyhtiö, jossa on asuttu ja viihdytty jo 25 vuotta. Taloyhtiön kaukolämmitys on toiminut alusta asti hyvin. "Jopa niin hyvin, että lämmitysasiat on pystynyt melkein unohtamaan", kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Wilkman. "Noin kolmisen vuotta sitten tiedostimme, että lämmitys tulisi uusia.

Pohdimme maalämpöä vaihtoehtona, mutta siinä investointikustannukset olisivat olleet liian suuret. Päätös kaukolämmityksen jatkumisesta ja laitteiden uusinnasta syntyi tänä keväänä, kun saimme tietää Fortumin uudesta Liisi -palvelusta."

"Kyllä tässä parasta on, että saamme lämmityksen uusittua ilman investointia. Me arvostamme vaivatonta asumista, ja siksi kuukausimaksuun kuuluva huoltopalvelu on erittäin tervetullut. Energia- ja kustannussäästö uuden lämmönjakolaitteen ja sen mitoituksen myötä olisi tietysti myös plussaa", summaa Kari Wilkman.

Lämmönjakolaitteiden uusinta sujui vaivattomasti

Maanantaina työt alkoivat taloyhtiössä kaukolämpöputkien vanhojen eristeiden poistamisella ja uuden laitteen kiinnittämiseksi tehtävillä valmistelutöillä. Fortumin yhteistyökumppani Uudenmaan Lämpötekniikka hoiti ammattitaitoisin ottein itse vaihtotyön.

"Teemme lämmönjakolaitteiden muutostyöt aina laadukkaasti asiakkaiden toiveet huomioiden siten, että lämmityksen ja lämpimän veden katkot ja muu aiheutuva häiriö jäävät mahdollisimman vähäiseksi. Hyvä tiedotus uusinnan aikana on erittäin tärkeää", korostaa ULT-Yhtiöiden toimitusjohtaja Petri Honka.

Torstaina vanhat lämmönjakolaitteet irrotettiin ja uudet laitteet asennettiin paikoilleen. Asukkaille tiedotettiin sähköpostitse ja kirjallisesti hyvissä ajoin, että osan aikaa päivästä lämmöt ja lämmin vesi on poissa. Asennus sujui suunnitelmien mukaisesti.

Yllä. Putkiasentaja Juha Haarala Uudenmaan Lämpötekniikka Oy:sta hoiti asennustyön. Vas. Fortumin tekninen asiantuntija Antti Pääkkö tarkasti, että asennustyö oli tehty huolellisesti.

Yllä. Putkiasentaja Juha Haarala Uudenmaan Lämpötekniikka Oy:sta hoiti asennustyön. Vas. Fortumin tekninen asiantuntija Antti Pääkkö tarkasti, että asennustyö oli tehty huolellisesti.

20189_54773.jpg

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Fortum Power and Heat Oy
Energia
kaukolämpö
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20134_34749.jpg
Oireileeko lämmitys? Valitse täyden palvelun Fortum Kaukolämpö
Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.Kun taloyhtiössä lämmittää kaukolämpö, asukkaat voivat ottaa rennosti eikä talossa tarvitse miettiä lämmön eikä lämpimän veden riittävyyttä, vaan sitä riittää kaikissa tilanteissa. Asukkaat arvostavat varmasti myös kaukolämmön huolettomuutta, toimintavarmuutta ja edullisuutta.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20152_42440.jpg
Milloin on aika uusia lämmönjakolaitteet?
Kun lämmönjakolaitteet ovat yli 20 vuotta vanhat, kannattaa ne uusia seuraavan viiden vuoden sisällä suunnitelmalllisesti.
20149_41020.jpg
Kaukolämmön kulutustiedot suoraan sähköpostiisi
Olipa roolisi taloyhtiössä hallituksen jäsen, asukas tai isännöitsijä, on sinulla nyt mahdollisuus tilata aivan uudenlainen kaukolämmön kulutuksen seurantaraportti suoraan sähköpostiisi. E-raporttiin on koottu tärkeimmät tiedot, joita taloyhtiössä kannattaisi kuukausittain seurata.Saat maksuttoman e-raportin automaattisesti suoraan sähköpostiisi kerran kuussa. Sen avulla on helppo seurata kulutusta ja raportin selkeät nuolet ja vihreä ja punainen symboliväri auttavat havainnollistamaan mahdolliset poikkeamat. Seurattavia asioita ovat esimerkiksi mihin suuntaan taloyhtiön lämmönkulutus on menossa sekä vertailu vastaavan tyyppisiin kiinteistöihin.
20154_42985.jpg
Oikein käytettynä kaukolämpö säästää rahaa
Käytettäessä lämmityslaitteita oikein, energiaa säästyy ilman, että terveellisen asumisen mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän tasaisen huonelämpötilan ja riittävästi sopivan lämpöistä vettä.
20157_43862.jpg
Jäteveden lämpö hyödyksi kotien lämmitykseen
Fortumin uudella lämpöpumppulaitoksella Espoon Suomenojalla otetaan puhdistetun jäteveden sisältämää lämpöenergiaa talteen.
20167_46997.jpg
Ennakoitavuutta lämmityskustannuksiin
Vakaana pysyvät lämmityskustannukset helpottavat budjetointia ja säästävät kustannusyllätyksiltä. Siksi Fortum Vakaalämpö on mainio valinta kaukolämmi- tetyille taloyhtiölle.Kysyimme ja kuuntelimme asiakkaitamme. Erilaiset asiakkaat toivovat kaukolämmöltä erilaisia asioita. Millaiset asiat vaikuttavat sinun valintaasi, kun valitset sopivaa kaukolämpö- tuotetta? Ekologisuus, kustannusvastaavuus vai vakaus? Uudistuneesta tuotevalikoimastamme sinun on helpompi löytää juuri oikea tuote vastaamaan taloyhtiön lämmönkäyttöä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton