• Etusivu
  • Energia

Maalämpöpumpun helppokäyttöisyys on kilpailuvaltti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Päivitetty 05.10.2018
20186_53422.jpg

NIBE F1345 -maalämpöpumppu on helppotoiminen ja varma. Lisäturvaa antaa 6 vuoden NIBETURVA, etäohjausmahdollisuuden NIBE Uplink ja energialaskua pienentää NIBE Smart Price Adaption mahdollisuus.

Uusi kiinteistömaalämpöpumppu NIBE F1345 erottuu helppokäyttöisyydellään. Kehittyneen tekniikan ja erilaisten energiatehokkuutta nostavien toimintojen ansiosta NIBE F1345 tuottaa suuret vuosittaiset säästöt ja varmistaa, että miellyttävän sisälämmön voi pitää yllä ympäri vuoden, säästä riippumatta. Eikä tarvitse olla tekniikkanero saadakseen sen toimimaan. Suuren, selkeän värinäytön ansiosta kaikki voivat hyödyntää maksimaalisesti tämän vihreän teknologian energiansäästöpotentiaalia.

Jätä yhteydenottopyyntö NIBE kiinteistömaalämpöpumpusta

Tilaa kiinteistömaalämpöpumppuesite veloituksetta

Helppokäyttöisyys, etäohjaus, mahdollisuus

Modulaarinen rakenne helpottaa lisävarusteiden asennusta ja laitteiden huoltamista.

Energiaa säästävät kiertovesipumput kuluttavat vähemmän energiaa ja alentavat kustannuksia. Automatiikka ohjaa aktiivisesti kiertovesipumppujen käyntiä parhaan mahdollisen säästön saavuttamiseksi.

Irrotettava kompressorimoduuli helpottaa kuljetusta, asennusta ja kunnossapitoa. Kompressorimoduuli on nopea ja helppo irroittaa lämpöpumpusta, minkä ansiosta lämpöpumpun kuljetus, käsittely, asennus ja huolto on paljon nopeampaa.

USB-liitäntä tietojen siirtoon ja lataukseen. USB-liitännän avulla voidaan lämpöpumpun käyttöliittymä päivittää mahdollisia uusia lisätarvikkeita varten. Huoltoliike voi myös ladata sen kautta laitteen toimintahistoriaa, jonka avulla voidaan parantaa järjestelmän toimintaa.

Integroidut kiertovesipumput pitävät lämpöpumpun hiljaisena. Maalämpöpumpuistamme on tehty vielä hiljaisempia sijoittamalla kiertovesipumput kompressorimoduuliin. Tämän tuloksena ne ovat lähes äänettömiä.

65 °C: Kompressorit pystyvät tuottamaan menovedenlämpötilaksi jopa 65 °C lämmitysjärjestelmään (maksimi paluuvesilämpötila 58 °C).

Todella tehokas: Kytkemällä yhteen jopa yhdeksän F1345 lämpöpumppua samaan järjestelmään saadaan kompressoritehoa 540 kW.

Selkeä värinäytöllinen ohjauspaneeli antaa nopean yleiskatsauksen lämpöpumpun toiminnasta.

Aloitusoppaan kanssa helppo käyttöönotto: Aloitusopas käynnistyy automaattisesti käyttöönotossa. Opas asettaa kysymyksiä, kuten esimerkiksi haluttu kieli ohjelmalle ja mitkä lisävarusteet kytketään lämpöpumpulle. Aloitusopas opastaa asentajan nopeasti ja oikein asetuksien määrittämisen läpi.

NIBE F1345 ei tarvitse vuositarkastuksia. Näin ylimääräisiä kustannuksia ei koidu. Kylmäaineen määrä on alle 5 t CO2-ekv.

Etäyhteys tarkoittaa vapautta – missä vain, milloin vain. Ohjaa lämpöpumppuasi tehokkaalla NIBE Uplink -työkalulla tai näe tila ja muuta asetuksia tekstiviestien kautta SMS 40 lisävarusteella. Ohjaa lämpöpumppua etänä esim. VAK:n kautta lisävarusteella MODBUS 40.

NIBEltä ilmaiskylmää: vaihtoehtoja passiiviseen ja aktiiviseen viilennykseen.

NIBE F1345 -maalämpöpumppuun on saatavilla lisävarusteina valmius uima-altaan lämmitykseen, sekoituspumppuryhmille sekä linjasäätöventtiilille.

Kaksoiskompressoriratkaisu on varmatoiminen. Ratkaisu antaa paremman tehosäädön, pidemmät käyntiajat, vähemmän kulumista ja suuremman toimintavarmuuden.

NIBETURVA

NIBE Uplink

Smart Price Adaption


NIBE Energy Systems Oy
Energia
maalämpöpumppu
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

20152_42294.jpg
Kiinteistön koko määrää säästön
Lämpöpumpuilla saadaan aikaan todella suuria säästöjä. Lämpöpumput ovat hyvä ratkaisu suuriin kiinteistöihin, joissa on suuri energiankulutus - säästöt ovat sitä suurempia mitä kulutus on. NIBEn lämpöpumppujen tilantarve on pieni ja niiden kanssa voidaan käyttää erilaisia lisä-/varalämmönlähteitä, kuten sähkö-, öljy- ja kaasukattilat tai kaukolämpö.Jätä yhteydenottopyyntö NIBE kiinteistömaalämpöpumpusta
20152_42431.jpg
Poistoilma talteen kerrostalon ilmanvaihdosta
Kiinteistöissä, joissa on käytössä pelkkä koneellinen poistoilmanvaihto, lämmin huoneilma puhalletaan suoraan ulos "harakoille". Tästä hukkalämmöstä on saatavissa talteen suuri määrä energiaa, joka voidaan hyödyntää lämmitykseen sekä lämpimän käyttöveden tuotantoon. Poistoilmasta saatava teho on riippumaton ulkoilman lämpötilasta.Lämpöpumpun avulla taloyhtiön hukkalämpö voidaan siirtää lämpöenergiana olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. Vanha huippuimuri vaihdetaan uuteen, lämmön talteenottopatterilla varustettuun malliin. Näin saadaan siirrettyä poistoilmasta talteen otettu energia maalämpöpumpun käyttöön. Tästä energiasta lämpöpumppu tuottaa lämpöä lämmitysjärjestelmään tai käyttöveteen. Lämpöpumpun automatiikka säätää lämpötilat sopiviksi.
20152_42431.jpg
Poistoilman lämpöä on turha päästää karkuun
Kiinteistöissä, joissa on käytössä pelkkä koneellinen poistoilmanvaihto, lämmin huoneilma puhalletaan suoraan ulos "harakoille". Tästä hukkalämmöstä on saatavissa talteen suuri määrä energiaa, joka voidaan hyödyntää lämmitykseen sekä lämpimän käyttöveden tuotantoon. Poistoilmasta saatava teho on riippumaton ulkoilman lämpötilasta.
20222_76993.jpg
Onko taloyhtiönne miettinyt lämmitys­remonttia?
Onko taloyhtiönne miettinyt lämmitysremonttia? Helsinkiläinen taloyhtiö Nuottapolku 9 hyödynsi taannoin vielä saatavilla olleet energia-avustukset ja vaihtoi kaukolämmön ekologisempaan ja edullisempaan maalämpöön. Lue ja katso video taloyhtiön kokemuksista.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Energiantarpeeseen mukautuva lämmitys
Maalämpö on suomalaisiin oloihin erittäin hyvä lämmitysjärjestelmä; auringon maahan sitoutunutta lämpöä on saatavilla ympäri vuoden. Pohjoisen talvessa lämpöpumpuista maalämpö pystyy keräämään ylivoimaisesti suurimman määrän uusiutuvaa energiaa. Sähkön hinnan korotukset kirpaisevat vähiten.Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta
20208_66173.jpg
Miksi maalämpö yleistyy suurien kiinteistöjen lämmönlähteenä?
Alalla toimivat ovat havainneet viime vuosien aikana selkeän käänteen lämmitysmarkkinoilla. Maalämpöä kysytään ja asennetaan nyt enenevissä määrin myös kiinteistöihin. Kohteiksi käyvät niin hallit, liike- ja julkiskiinteistöt kuin asunto-osakeyhtiötkin.Suurin syy maalämpöjärjestelmien yleistymiseen kiinteistöissä on tietysti raha. Maalämpö on käyttökuluiltaan erittäin edullinen tapa lämmittää. Toinen, yhä yleisempi, syy on maalämmön ekologisuus. Vastuullisesti toimivat yritykset haluavat lämmittää toimitilansa uusiutuvalla, päästöttömällä energialla. Lisäksi maalämpö on vaivaton ja helppokäyttöinen valinta – automatiikka huolehtii optimaalisesta toiminnasta ja tarvittaessa järjestelmää voidaan myös etäohjata.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton