• Etusivu
  • LVI

Kahdeksan syytä miksi uudenlainen lattia-wc-istuin on paras valinta saneeraus- tai uudiskohteisiin

Kaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Julkaistu 27.03.2024Päivitetty 03.04.2024
IDO Sense Art -kalusteet, Geberit Option -peili sekä IDO Glow Art TurboFlush -istuin

© IDO

Tuotekehitys on tärkeää nyt ja tulevaisuudessa muun muassa jo pelkästään ympäristön resurssien näkökulmasta. Samalla tulee kuitenkin tuotteen vastata käyttäjien tarpeisiin. Saniteettiteknologian ja -keramiikan kotimainen markkinajohtaja IDO onkin kehittänyt niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin estetiikaltaan erottuvan uudenlaisen lattia-wc-istuimen jokapäiväiseen käyttöön.

Lue kahdeksan syytä, miksi Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuin on erityisen sopiva vaihtoehto taloyhtiöiden peruskorjauksiin tai uusiin rakennushankkeisiin uudeksi wc-istuimeksi.

1. Tehokas huuhtelu, joka minimoi puhdistustarpeen ja takaa puhtaan lopputuloksen…

Uusi Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuin päihittää perinteiset mallit tarjoamalla markkinoiden tehokkaimman huuhtelun.

IDO Glow Art TurboFlush asettaa uudet standardit wc-huuhtelulle. Sen uudelleenmuotoiltu kulho, veden tuloaukon sijoittelu, istuimen pinnan parannukset ja huuhtelumekanismin optimointi varmistavat, ettei ylimääräistä huuhtelua tarvita. Kun wc huuhtelee, vesi virtaa kulhoon voimakkaasti spiraalin muotoisesti.

Tämän optimoidun menetelmän ansiosta TurboFlush-huuhtelutekniikka minimoi myös wc-kulhon puhdistustarpeen, joka takaa puhtaamman lopputuloksen.

2. …ja saa aikaan markkinoiden hiljaisimman huuhtelun!

Sen innovatiivinen muotoilu ei ainoastaan takaa erinomaista huuhtelua, vaan se myös hiljentää huuhtelun äänen markkinoiden hiljaisimmaksi. Tämä merkitsee rauhallisempaa yhteiseloa, kun yölliset vessakäynnit ovat entistä hiljaisempia.

3. Edistyksellinen huuhtelutekniikka mahdollistaa pienen vedenkulutuksen

IDO Glow Art TurboFlush ei ole vain tehokas ja markkinoiden hiljaisin lattia-wc-istuin – sillä on myös pienin vedenkulutus, iso huuhtelu kuluttaa vain 4 litraa ja pieni huuhtelu 2 litraa vettä.

<p data-block-key="84fw1">IDO Glow Art TurboFlush on hydrauliikaltaan huippuluokkaa. Veden virtausta optimaalisesti ohjaava muotoilu varmistaa, että yksi huuhtelukerta riittää.</p>
IDO Glow Art TurboFlush on hydrauliikaltaan huippuluokkaa. Veden virtausta optimaalisesti ohjaava muotoilu varmistaa, että yksi huuhtelukerta riittää.
© IDO

4. Koko tuotepaketti kerralla: wc-istuin ja kansi samassa paketissa

IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuimen hankkiminen on nyt tehty entistä helpommaksi, sillä istuinkansi toimitetaan aina mukana paketissa. Koko tuotepaketin saaminen kerralla tekee hankinnan ja asioinnin nopeammaksi ja vaivattomaksi.

5. Ensiluokkainen muotoilu takaa sopivuuden kohteeseen kuin kohteeseen

Uusi IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuin heijastaa Pohjoismaisen muotoilun ydintä. Sen selkeät ja orgaaniset muodot tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa taloyhtiöön tai rakennuskohteeseen. Ensiluokkainen muotoilu takaa taloyhtiön tai kohteen asukkaille parasta kahdesta maailmasta: yhdistelmä huippumuotoilua ja toiminnallisuutta.

<p data-block-key="h969a">Linjakas, tehokas ja hiljainen. Vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt IDO Glow Art TurboFlush -istuin on markkinoiden modernein lattia-wc.</p>
Linjakas, tehokas ja hiljainen. Vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt IDO Glow Art TurboFlush -istuin on markkinoiden modernein lattia-wc.
© IDO

6. Ympäristöselosteet (EPD) ympäristövaikutusten dokumentoimiseksi

Ympäristöselosteiden avulla pyritään yksinkertaistamaan ilmastoystävällisten tuotteiden valintaa kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Kaikille IDOn keraamisille tuotteille on saatavilla ympäristöselosteet (EPD), jotka täyttävät eurooppalaisen standardin EN15804 vaatimukset. IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuin ei ole tässä poikkeus.

IDOn tuotteet valmistetaan Pohjoismaissa, tehtailla Ruotsissa ja Suomessa, mikä tarkoittaa myös vähemmän kuljetuksia ja vähemmän CO2-päästöjä.

7. Helppo wc-kannen asennus

IDO Glow Art TurboFlush -wc-istuinkannen säätäminen ja kiinnittäminen on tehty helpoksi muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Innovatiivinen lukkomekanismi tarjoaa merkittävää etua julkisissa tiloissa, sillä se estää istuinkansien varkauksia ja yksinkertaistaa puhdistusprosessia. On hyvä huomioida, että samoja istuinkansia käytetään myös IDO Glow68 -seinä-wc-istuimessa.

8. Kymmenen vuoden varaosatakuu

IDO Glow Art TurboFlushin uusissa muovisäiliöissä on samat perusteellisesti testatut ja luotettavat huuhtelu- ja täyttöventtiili sarjat kuin aiemmissa IDO Glow -wc-istuimissa, ja ne voidaan korvata samoilla varaosilla. IDO takaa, että varaosia on saatavilla tuotteille vähintään 10 vuoden ajan.

Geberit Oy
LVI
kylpyhuone
wc
Kiinnostuitko? Tilaa OMAtaloyhtiö-uutiskirje
Putkiremontti? Energiansäästö? Sähköautojen lataus? Talkoot? Mistä teidän taloyhtiössänne tällä viikolla puhutaan? Omataloyhtiö.fi-uutiskirje sisältää ajankohtaisia, sekä kyseisen viikon teemaan liittyviä artikkeleita. Tutustu muiden taloyhtiöiden projekteihin ja kokemuksiin, vertaile hankkeiden toteutuksia ja lopputuloksia ja laita talteen arvokkaat asiantuntijaohjeet. Olitpa aloitteleva hallituksen jäsen tai monessa marinoitunut isännöitsijä, voit olla varma, että Omataloyhtiö.fi:n uutiskirjeestä opit jotain uutta joka viikko.

Aiheeseen liittyvää

Geberit IDO wc
Putkiremontti tiedossa? Viisi syytä valita asennusvalmis allaskaappipaketti
Kun taloyhtiössä tulee eteen putkiremontti ja sen yhteydessä kylpyhuoneiden uusiminen, tuotteiden valinnalla on suuri merkitys koko projektissa. Tuotteiden valinnan helppous, suunnittelun ja asentamisen sujuvuus, hyvä saatavuus sekä erityisesti kustannustehokkuus nostavat merkitystään.Kylpyhuoneiden toteuttamisen ja saneeraamisen helpottamiseksi IDO tarjoaa valmiin pakettiratkaisun heti mukaan sisältäen kaiken tarvittavan. Tässä viisi perustelua, miksi valita IDO Glow -allaskaappipaketti.
20122_29491.jpg
Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelulla
Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi. Hyvä kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen.
20123_30170.jpg
Suihku on arjen ylellisyyttä
Onko taloyhtiöösi tulossa putkiremontti tai tarvitsevatko suihkutilat päivittämistä? Jotta huolettomia suihkuhetkiä riittäisi mahdollisimman moneksi vuodeksi, mieti hetki millaisen suihkun kotiisi valitset. Kuinka paljon miellyttävämpää onkaan suihkutella ylellisessä suihkukaapissa tai esimerkiksi suihkunurkassa kuin ikivanhan suihkuverhon takana.Suunnittelun lähtökohtana on hyvä muistaa vanha nyrkkisääntö: valitse niin iso suihku kuin tilaan suinkin mahtuu. Metri kertaa metri on ylellisyyttä, 80 x 80 senttinen riittävä ja 70 x 70 cm kannattaa ottaa silloin, kun tilaa on todella niukasti.
Suomalaiset vedenkäyttäjät pystyvät merkittäviin muutoksiin vedenkulutustottumuksissaan.
Valitse tulevaisuuden tarpeet täyttävä vedenmittausjärjestelmä
Vedenkulutusta on tarpeen vähentää, ja suomalaisilla siihen on varaa hyvinvoinnista tinkimättä. Veden säästämiseen kannustava mittausjärjestelmä antaa muutokseen tarvittavan sysäyksen ja edistää samalla ESG-tavoitteisiin pääsyä.
Pikkuvihreä wc-kuva
Vedetön vessa sisätiloihin tuo säästöä, ekologisuutta ja helppoutta asumiseen
Mökkipihan perältä löytyvä huussi on useimmille tuttu – tuoksahduksineen ja kaikkineen. Juokseva vesi ei ole itsestään selvyys mökkiolosuhteissa, mutta entäpä jos haluaakin olla ekologinen ja säästää vettä vaikka sitä olisikin mahdollista käyttää. Sen myötä herääkin kysymys, voiko kotiinsa harkita perinteisen vesivessan sijaan vedetöntä vaihtoehtoa ilman, että se todella tarkoittaa pihan perällä nököttävää ratkaisua? Miten vedetön ratkaisu toimii normaalissa arjessa tämän päivän kodissa?
IDO Glow Art TurboFlush
Tiesitkö tämän muotoilun helmestä, joka löytyy useimmista vessoista? Tutustu pieneen historiikkikatsaukseen
Mikä on se suomalaisen muotoilun helmi, joka löytyy lähes jokaisen suomalaisen kodista, työpaikalta tai vapaa-ajan asunnolta? Jopa eduskunnassa ”istuntoja” pidetään kyseisellä posliinisella istuimella. Sehän on tietysti IDOn ikoninen wc-istuin, joka on 150 vuodessa valloittanut suomalaisten sydämet ja saniteettitilat.Otetaanpa pieni katsaus, miten tähän tilanteeseen on päädytty. Mitä innovaatioita IDOn historia ja tulevaisuus pitää sisällään unohtamatta myös palautella mieliin kylpyhuoneiden värimaailmojen trendien eri aikakausia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton